Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα

Θελω να προσχώρησω σε αγορα τηλεορασης 50 ιντσων.. Δεν χωραει το επιπλο παραπανω...  Χρήματα που διαθετω 700 - 750 ευρω (μενω στην Γερμανια και ειναι λιγο υψηλοτερες οι τιμες).  Απόσταση θέασης : 2,5 μετρα.  Χρηση : Αποκλειστικά Netflix και συνδεση laptop για καμια ταινια απο γνωστά site.  

Ειχα σκεφτεί την  samsung q60r στις 49 ινστες αλλα μετα απο ψάξιμο κ διαβασμα ειναι αναμεικτες οι αποψεις κ οι γνωμες. Σιγουρα με ενδιαφερει το 4K κ να ειναι HDR.  Συνδεση usb η σκληρόυ πολυ σπανια εως καθόλου θα έλεγα. Gaming επισης καθολου. 

Εσεις τι θα προτεινατε ? 

Επεξ/σία από Harris_Sp
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Harris_Sp είπε

Καλησπερα

Θελω να προσχώρησω σε αγορα τηλεορασης 50 ιντσων.. Δεν χωραει το επιπλο παραπανω...  Χρήματα που διαθετω 700 - 750 ευρω (μενω στην Γερμανια και ειναι λιγο υψηλοτερες οι τιμες).  Απόσταση θέασης : 2,5 μετρα.  Χρηση : Αποκλειστικά Netflix και συνδεση laptop για καμια ταινια απο γνωστά site.  

Ειχα σκεφτεί την  samsung q60r στις 49 ινστες αλλα μετα απο ψάξιμο κ διαβασμα ειναι αναμεικτες οι αποψεις κ οι γνωμες. Σιγουρα με ενδιαφερει το 4K κ να ειναι HDR.  Συνδεση usb η σκληρόυ πολυ σπανια εως καθόλου θα έλεγα. Gaming επισης καθολου. 

Εσεις τι θα προτεινατε ? 

Δες την 70R. Νομίζω είναι αρκετά καλύτερη από την 60R

Δημοσ.

Sony KD-49XG9005

-VA panel με Full Array Local Dimming

-120hz

-HDMI με eArc

-Dolby Vision & Atmos

-Android 9

δεν νομίζω να βρεις κάτι περισσότερο σε κάποια άλλη με αυτά τα λεφτά

Δημοσ.

8 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Δες την 70R. Νομίζω είναι αρκετά καλύτερη από την 60R

8 ώρες πριν, Payne83 είπε

Και εγώ θα πρότεινα την Q70R. 

Για εκεινη ειχα σκοπο να στοχευσω... Αλλα παιζει στα 950 ευρω κ κατι ψιλα... Ηδη η q60 στις 49 ιντσες βγαίνει στα 720 ευρω τωρα.

4 ώρες πριν, OutLawGr είπε

Sony KD-49XG9005

-VA panel με Full Array Local Dimming

-120hz

-HDMI με eArc

-Dolby Vision & Atmos

-Android 9

δεν νομίζω να βρεις κάτι περισσότερο σε κάποια άλλη με αυτά τα λεφτά

Δεν ειχα στο μυαλο μου καθολου τις sony... Αλλα γιαυτο μπηκα να γράψω εδω. Για να μ φύγουν τα κολληματα που εχω με την Samsung κ να ανοιξουν τα ματια μου. Εχεις καθολου αποψη προσωπική για την εν λόγο sony οσο αφορα σε ταινιες netflix κτλ.....?? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Harris_Sp είπε

Για εκεινη ειχα σκοπο να στοχευσω... Αλλα παιζει στα 950 ευρω κ κατι ψιλα... Ηδη η q60 στις 49 ιντσες βγαίνει στα 720 ευρω τωρα.

Δεν ειχα στο μυαλο μου καθολου τις sony... Αλλα γιαυτο μπηκα να γράψω εδω. Για να μ φύγουν τα κολληματα που εχω με την Samsung κ να ανοιξουν τα ματια μου. Εχεις καθολου αποψη προσωπική για την εν λόγο sony οσο αφορα σε ταινιες netflix κτλ.....?? 

Γιατί δεν κανεις υπομονή βρε ανυπομονε ; Θα βγει σίγουρα η νέα φουρνιά. Αρα οι προηγούμενες θα οδηγηθούν σε πτώση. Εγώ πρότεινα Qled για να αποφύγεις το φαινόμενο burn in. Η Sony δεν το εμφανίζει τόσο έντονα όσο άλλες, αλλά αναπόφευκτα θα εμφανιστεί σε OLED όταν δε βλέπεις και Netflix.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Γιατί δεν κανεις υπομονή βρε ανυπομονε ; Θα βγει σίγουρα η νέα φουρνιά. Αρα οι προηγούμενες θα οδηγηθούν σε πτώση. Εγώ πρότεινα Qled για να αποφύγεις το φαινόμενο burn in. Η Sony δεν το εμφανίζει τόσο έντονα όσο άλλες, αλλά αναπόφευκτα θα εμφανιστεί σε OLED όταν δε βλέπεις και Netflix.

Να σου πω.... Ειμαι με μια 32αρα κ πλεον δεν... Σκοτωνομαστε στη δουλεια, εχουμε ξενιτευτει,  μια απόλαυση μας εχει μεινει, κ αυτη ειναι παρασκευη σαββατο βραδυ (καθοτι εχουμε κ μωρο παιδι) .. Οποτε καταλαβαινεις! 

Εε κ τωρα που θα κάτσουμε 15 μερες λογο Χριστούγεννων ελεγα να την πάρω να ευχαριστηθώ ταινία βρε παιδι μου ... 

Επισης, το burn in με ενδιαφερει καθ οτι η τηλεόραση μενει ανοιχτη ΣΙΓΟΥΡΑ 4-5 ωρες τα πρωινα στο YouTube για τραγουδια! 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Harris_Sp είπε

Να σου πω.... Ειμαι με μια 32αρα κ πλεον δεν... Σκοτωνομαστε στη δουλεια, εχουμε ξενιτευτει,  μια απόλαυση μας εχει μεινει, κ αυτη ειναι παρασκευη σαββατο βραδυ (καθοτι εχουμε κ μωρο παιδι) .. Οποτε καταλαβαινεις! 

Εε κ τωρα που θα κάτσουμε 15 μερες λογο Χριστούγεννων ελεγα να την πάρω να ευχαριστηθώ ταινία βρε παιδι μου ... 

Επισης, το burn in με ενδιαφερει καθ οτι η τηλεόραση μενει ανοιχτη ΣΙΓΟΥΡΑ 4-5 ωρες τα πρωινα στο YouTube για τραγουδια! 

Πάνε σε Qled μην το σκέφτεσαι. Εγώ περιμένω την Q80R. Είναι εξαιρετικές.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Η Sony δεν το εμφανίζει τόσο έντονα όσο άλλες, αλλά αναπόφευκτα θα εμφανιστεί σε OLED όταν δε βλέπεις και Netflix.

καταρχήν δεν είναι oled η Sony που πρότεινα, led είναι και μάλιστα με VA panel όπως και οι Samsung που προαναφέρθηκαν.

7 ώρες πριν, Harris_Sp είπε

δεν έχω προσωπική εμπειρία οπότε δεν μπορώ να σου πω, αλλά στη θέση σου θα πήγαινα σε ένα μαγαζί να τις δω από κοντά και να τις συγκρίνω και θα έδινα μια ευκαιρία στη Sony

Δημοσ.
Στις 3/12/2019 στις 12:37 ΜΜ, Payne83 είπε

Ένα συγκριτικο Sony και Samsung. Για να δεις λεπτομέρειες. 

https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q70r-vs-sony-x900f/782/585?usage=7318&threshold=0.1

Νομίζω ενας μέσος ανθρωπος ισως να μην καταλαβει μεγαλες διαφορες.... Στεκομαι στην διαφορα ανανεωσης που είναι στα 120hz, στο android κ ότι εχουν διαφορα στα ειδωλα αν βλέπεις με φωτεινες πηγες απο πισω.... 

Σαν εικόνα λιγο πολύ θα ειναι ιδιες θεωρω.... 

Δημοσ.

συν ότι στο συγκριτικό η Sony είναι περσινό μοντέλο (X900F) ενώ η Samsung φετινό...

η X900G είναι ακόμη καλύτερη, το μόνο μείον είναι ότι της έχουν αφήσει το περσινό τηλεκοντρόλ και νομίζω είναι με υπέρυθρες, όχι Bluetooth

Δημοσ.

Δεν υπαρχει επιλογη της X900G στην παραπανω ιστοσελίδα. Απλά ήθελα να δει λεπτομέρειες σύγκρισης για το που κυμαίνονται οι δύο τηλεοράσεις πανω κάτω. 

Και η X950G ίδια βαθμολογία με την Q70R πηρε στο rtings. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...