Προς το περιεχόμενο

[TV] JVC-LT55K890~kotsovolos~349

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Μακρυά απο  vestel και ας ειναι φθηνή την έχω πατήσει 2 φορές! 

Δηλαδή τι έπαθε δύο φορές; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vairass είπε

Δηλαδή τι έπαθε δύο φορές; 

Εννοούσα πήρα 2 τηλεοράσεις vestel Hitachi Panasonic και ειχαν χάλια ποιότητα εικονας αλλά και τα χρώματα ηταν πολύ μουντά σαν να πρασινιζαν τα χρώματα και τα πρόσωπα των ανθρώπων σαν να ηταν μελιτζανι! 

Προσωπικα μόνο samsung παίρνω! 

• Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Εννοούσα πήρα 2 τηλεοράσεις vestel Hitachi Panasonic και ειχαν χάλια ποιότητα εικονας αλλά και τα χρώματα ηταν πολύ μουντά σαν να πρασινιζαν τα χρώματα και τα πρόσωπα των ανθρώπων σαν να ηταν μελιτζανι! 

H κατι δεν εκανες σωστα στις ρυθμισεις ή κατι αλλο παιζει. Αυτο που γραφεις "μουντα σαν να πρασινιζαν" δεν το εχω δει πουθενα, σε καμια, ουτε βεστελ (α, μονο σε κατι βατραχακια στο παρκο 😛 ) . Μιας και μιλας γενικα και οχι για του θεματος, ειπα να πω και εγω την εντελως αντιθετη αποψη μου,  για το vestel-samsung που θετεις. Για μενα το σκορ ειναι ας πουμε 10-0. Κανεναν λογο απολυτως για την δευτερη. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εγώ την πήρα και την επέστρεψα στη βδομάδα. Πολύ clouding και φαινόταν ακόμα κ σε ταινίες. Επίσης σε αγώνες η κίνηση χάλια. Δεν ξέρω αν έτυχε σε μένα ή έτσι ι είναι γενικα

Επεξ/σία από Satzik
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

H κατι δεν εκανες σωστα στις ρυθμισεις ή κατι αλλο παιζει. Αυτο που γραφεις "μουντα σαν να πρασινιζαν" δεν το εχω δει πουθενα, σε καμια, ουτε βεστελ (α, μονο σε κατι βατραχακια στο παρκο 😛 ) . Μιας και μιλας γενικα και οχι για του θεματος, ειπα να πω και εγω την εντελως αντιθετη αποψη μου,  για το vestel-samsung που θετεις. Για μενα το σκορ ειναι ας πουμε 10-0. Κανεναν λογο απολυτως για την δευτερη. 

Απλώς καλο ειναι να εκφράζουμε τις γνώμες μας χρόνια πολλα κιόλας 🙂🙂🙂

Μπορεί να έτυχε στις δικές μου περιπτώσεις τι να πω! 

• Like 1
Δημοσ.

Toshiba -  Who owns Toshiba TV. American continent, Toshiba, in 2015, sold its business for the production of TV sets to the Japanese company Compal, (including the plant in Mexico), which manufactures electronics for various brands. In other regions, Toshiba has also ceased production of TVs since 2015, TVs were made to order by the Turkish concern Vestel. And at the end of 2017, Toshiba announced the sale of its television business to the Chinese company Hisense.

πληροφορία απο το παρακάτω site : http://en.tab-tv.com/?p=14940

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manthos_27 είπε

Άραξε hitachi έχω, χάλια δεν την λες αλλά ούτε και Philips... Αξίζει τα λεφτά της όμως. 

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους. Η αλήθεια είναι ότι συμπέρασμα δεν έβγαλα. Θα την πάρω και ευχομαι τουλάχιστον να μην χαλάσει γρήγορα. Κατά τα άλλα, εφόσον οι απαιτήσεις είναι περιορισμένες,  και οι γνώμες διχάζονται, θεωρώ ότι για τα λεφτά της είναι μια καλή επιλογή.

Καλή χρονιά σε όλους.

Δημοσ.

Εγώ που έχω f&U 32" Vestel δεν μου έβγαλε εδώ και 3 χρόνια κανένα θέμα και παίζει άπειρες ώρες. Τώρα πλέον έχω και μια f&U 58" που αγόρασα πρόσφατα και επίσης ακόμα δεν μου έχει βγάλει θέματα. Ναι είναι ξέπλημενη και δεν στρώνει καθόλου σε digea αλλά είναι τρομερή σε Netflix και Cosmote NOVA όπου πραγματικά είναι λες και έχει άλλο πάνελ επάνω. Όσο για τα ηχεια στην 32" είναι τραγικά στην 58" μετριότητα και μάλιστα για κάποιο λόγο όταν την έχω με τα δικά της ηχεία μου ζεσταίνει ότι είναι στις θύρες πχ firestick ακόμα και το απλό USB στικ (δεν το έχω ψάξει παραπάνω) πήρα με 50€ σε προσφορά τότε τώρα στα 80 ηχομπαρα crystal audio CAB 140 και πραγματικά ήρθε και έδεσε μιας και με το Bluetooth που έχει η τηλεόραση συνεργάζεται καλά. Τώρα η JVC υπόθετω ότι πάνω κάτω θα είναι η ίδια καθώς μιλάμε για ίδια παραγωγή συνεπώς δεν νομίζω και να έχεις σοβαρα θέματα. Μην ξεχνάμε ότι οι τηλεοράσεις έχουν και DOA και εγγύηση συνεπώς στο πρόβλημα πιέζουμε για αντικατάσταση και τέλος. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ίδιες οι JVC , και εγώ επέστρεψα 55αρα γιατί το ghosting δεν παλευόταν, F&U και ξερό ψωμί, σκυλιά και καλές όταν τους δώσεις HD σήμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, stroumfita2 είπε

Δεν είναι ίδιες οι JVC , και εγώ επέστρεψα 55αρα γιατί το ghosting δεν παλευόταν, F&U και ξερό ψωμί, σκυλιά και καλές όταν τους δώσεις HD σήμα

Και εγώ ευχαριστημένος είμαι. Για f&U praktiker συνήθως τις έχουν σε ειδικές προσφορές

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, stroumfita2 είπε

Δεν ξερω για ποια JVC μιλας, αλλα μια JVC που εχω παρει καπου 3-4 χρονια, 4K 55αρα active 3D με 2 ζευγάρια γυαλιά φτιαγμενη απο vestel, φουλ λεπτη για την εποχη 3cm και 6  κατω κατω, απο 1000 την ειχα παρει 500κατι, ειναι ακομα τοσα χρονια μετα, καλυτερη απο νεα μοντελα μεχρι τα λεφτα αυτα. Πολυ καλη εικονα, επιπεδα μαυρου κλπ. Μονο μειον της, οτι δεν παιζει DTS, ολα τα αλλα τα εχει bluetooth, dlna κλπ κλπ. Δουλευει απροβληματιστα ωρες και ωρες τοσα χρονια.

Η επομενη σειρα ειχε αρκετα φτηνοτερο εξοπλισμο συγκριτικα απο οσο ειχα δει βεβαια παρομοιες με του θεματος και εμφανισιακα, πχ δεν ειχε ουτε BT κατι που νομιζω οτι συνεχιζει. Οχι οτι οι FU θα εχουν καλυτερο εξοπλισμο επισης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...