Passionate Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/18685246/JVC-LT55K890.html Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από Passionate
d3v4st4tor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Νομίζω είναι VESTEL made in Turkey. Η εμπειρία μου από 3 διαφορετικές TV (PANASONIC 49''- HITACHI 32''- JVC 32'') ολες VESTEL ,από 3 διαφορετικά μαγαζιά είναι κάτω του μετρίου, στην PANASONIC μου έβγαλε πρόβλημα στο τροφοδοτικό, η HITACHI σκιές στο πάνελ (κακή συναρμολόγηση-θέλει άνοιγμα και επανατοποθέτηση τα φύλλα της οθόνης) και η JVC έπαψε να διαβάζει κάθε είδους USB. Όλες μέσα στους πρώτους 12 μήνες αυτά, κάποιες επισκευάστηκαν, κάποιες πουλήθηκαν εις γνώση των αγοραστών εννοείται. Αν όντως είναι VESTEL θα πρότεινα με όλο το σεβασμό, απόφυγέ την.Στην θέση σου θα κατέβαινα στις 49-50 ίντσες και θα κοίταγα ενδεικτικά είτε την SAMSUNG UE50NU7090, είτε την LG 49UM7100 σε παραπλήσιες τιμές. Μακάρι να είμουν εγώ τόσο άτυχος και να είναι καλή TV η συγκεκριμένη αλλά προσωπικά δεν ξαναπαίρνω το ρίσκο. Πέρα από τις βλάβες, όλες είχαν μέτρια εικόνα και πολύ κακό ήχο. Ελπίζω να βοήθησα. 10
vairass Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε Νομίζω είναι VESTEL made in Turkey. Η εμπειρία μου από 3 διαφορετικές TV (PANASONIC 49''- HITACHI 32''- JVC 32'') ολες VESTEL ,από 3 διαφορετικά μαγαζιά είναι κάτω του μετρίου, στην PANASONIC μου έβγαλε πρόβλημα στο τροφοδοτικό, η HITACHI σκιές στο πάνελ (κακή συναρμολόγηση-θέλει άνοιγμα και επανατοποθέτηση τα φύλλα της οθόνης) και η JVC έπαψε να διαβάζει κάθε είδους USB. Όλες μέσα στους πρώτους 12 μήνες αυτά, κάποιες επισκευάστηκαν, κάποιες πουλήθηκαν εις γνώση των αγοραστών εννοείται. Αν όντως είναι VESTEL θα πρότεινα με όλο το σεβασμό, απόφυγέ την.Στην θέση σου θα κατέβαινα στις 49-50 ίντσες και θα κοίταγα ενδεικτικά είτε την SAMSUNG UE50NU7090, είτε την LG 49UM7100 σε παραπλήσιες τιμές. Μακάρι να είμουν εγώ τόσο άτυχος και να είναι καλή TV η συγκεκριμένη αλλά προσωπικά δεν ξαναπαίρνω το ρίσκο. Πέρα από τις βλάβες, όλες είχαν μέτρια εικόνα και πολύ κακό ήχο. Ελπίζω να βοήθησα. Δηλαδή οι vestel είναι τύπου turbo X;
nighthawk6969 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Vestel είναι και οι turbo x (οι καλές τους 😂) και κάποιες F&U.
vairass Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, nighthawk6969 είπε Vestel είναι και οι turbo x (οι καλές τους 😂) και κάποιες F&U. Πώς προκύπτει αυτό;
d3v4st4tor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Σχεδόν όλες οι εταιρίες εχουν δώσει την συναρμολόγηση των budget μοντέλων τους στην VESTEL (JVC-THOMSON-GRUNDIG-SHARP-HITACHI-TOSHIBA -PANASONIC-TELEFUNKEN και πάει λέγοντας), δίνουν panel και πλαίσιο και ότι άλλο δεν ξέρω και τα υπόλοιπα τα βάζει η τούρκικη εταιρία. το διαπίστωσα όταν σε διαφήμισεις είδα ότι οι PANASONIC-JVC- GRUNDIG smart tv είχαν το ίδιο μενού αλλά και το ίδιο smart interface. Τότε αντιληφθηκα ότι κάτι έπαιζε και το έψαξα λίγο παραπάνω. Αυτά πριν δύο χρόνια, μακάρι να έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα γιατί είναι κρίμα να μειώνονται έτσι μεγάλες εταιρίες. Η 49άρα αντικατέστησε μιά 42άρα πλάσμα PANASONICτου 2009 απλώς για αναβάθμιση και έπαθα σοκ από την διαφορά ποιότητας εικόνας-ήχου-κατασκευής υπέρ της παλιάς. Τουλαχιστον τώρα την χαίρεται ο αδερφός μου... 3
nighthawk6969 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, vairass είπε Πώς προκύπτει αυτό; 17 λεπτά πριν, vairass είπε Είχα επισκευάσει αρκετές όταν δούλευα εκεί. Να σου απαντήσω στην επόμενη ερώτηση, κυρίως πλακέτα τροφοδοσίας καιγόταν. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από nighthawk6969 1
stark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, vairass είπε Πώς προκύπτει αυτό; Έχει διαπιστωθεί και αναφερθεί πολλές φορές, τόσο στο Insomnia, όσο και σε άλλα sites / forums κλπ, κλπ
vairass Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μάλιστα... Καλώς αν βγει καμία καλή προσφορά τα Χριστούγεννα θα πάω σε επώνυμη, πιθανή πώληση της hitachi 4k
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, vairass είπε Μάλιστα... Καλώς αν βγει καμία καλή προσφορά τα Χριστούγεννα θα πάω σε επώνυμη, πιθανή πώληση της hitachi 4k Ξεκινα ομως απο τωρα να κανεις ερευνα αγορας μην ξαναπερασουμε τα ιδια. 2
vairass Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ξεκινα ομως απο τωρα να κανεις ερευνα αγορας μην ξαναπερασουμε τα ιδια. Κάτσε βρε να δούμε αν θα πέσουν ξανά οι τιμές... Γύρω στα 300 αν δώσουν επώνυμη είμαστε οκ.. Αλλιώς θα μείνω με αυτήν... Αν και για τουρκική είναι μια χαρά.... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από vairass 1
baskon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, d3v4st4tor said: Σχεδόν όλες οι εταιρίες εχουν δώσει την συναρμολόγηση των budget μοντέλων τους στην VESTEL (JVC-THOMSON-GRUNDIG-SHARP-HITACHI-TOSHIBA -PANASONIC-TELEFUNKEN και πάει λέγοντας), δίνουν panel και πλαίσιο και ότι άλλο δεν ξέρω και τα υπόλοιπα τα βάζει η τούρκικη εταιρία. το διαπίστωσα όταν σε διαφήμισεις είδα ότι οι PANASONIC-JVC- GRUNDIG smart tv είχαν το ίδιο μενού αλλά και το ίδιο smart interface. Τότε αντιληφθηκα ότι κάτι έπαιζε και το έψαξα λίγο παραπάνω. Αυτά πριν δύο χρόνια, μακάρι να έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα γιατί είναι κρίμα να μειώνονται έτσι μεγάλες εταιρίες. Η 49άρα αντικατέστησε μιά 42άρα πλάσμα PANASONICτου 2009 απλώς για αναβάθμιση και έπαθα σοκ από την διαφορά ποιότητας εικόνας-ήχου-κατασκευής υπέρ της παλιάς. Τουλαχιστον τώρα την χαίρεται ο αδερφός μου... Εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι κάποιες (πχ Thomson = TCL) δεν είναι Vestel? 1
DownUNDERground Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Ισχύει για Thomson=TCL. Επίσης δεν ισχύει ακριβώς όπως το είπε ο φίλος. Δεν υφίσταται πλέον καμμία JVC ή Hitachi ή Toshiba ως τμήμα τηλεοράσεων. Είναι κενά ονόματα, τα δικαιώματα των οποίων έχουν πουλήσει στη Vestel, χωρίς να έχουν καμία ανάμιξη στην παραγωγή των τηλεοράσεων. Απλά η Vestel εκμεταλλεύεται την αναγνωρισιμότητα των brand, γιατί αν πούλαγε ως Vestel θα δυσκολευόταν πολύ περισσότερο να σπρώξει τις τηλεοράσεις της. 3
Tsalbos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Φθηνή αλλά όχι καλή επιλογή. Είναι το entry μοντέλο του κωτσόβολου στις 55 ίντσες. Την έχω δει από κοντά και δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου. Το μόνο θετικό είναι ότι η βάση είναι περιστρεφόμενη 😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα