Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Δυστυχως εχω ενα σοβαρο προβλημα

Ειπα σημερα να δοκιμασω την refurbished καρτα rx580 απο cosmodata.Κατεβασα οποτε το ati unistaller μου το ετρεξα και η αναλυση επεσε[εικονιδια μεγαλα],οποτε θεωρησα οτι ολα εχουν παει τελεια

Βγαζω την καρτουλα μου 7950  και βαζω την rx580.Ανοιγω και εχω εικονα,αλλα το θεμα ειναι οτι με παει απο μονο τους σε safe mode[Εχω εικονα εκει]

Φυσικα ειχα ηδη κατεβασει τους τελευταιους drivers και απο safe mode τρεχω το προγραμμα εγκαταστασης,μου πεταει error 99[can't recognize the driver i have or sometimes that it has a problem with the digital signature.].Θεωρησα οτι ισως επειδη μπορει να εχει φτιαχτο bios να μην γινεται,πηγα να φλασαρω αλλα δεν μπορω απο safe mode[οποτε δεν εκανα τιποτα αλλο μιας και η mobo μου δεν εχει καρτα γραφικων για να μπουταρω απο εκει],και ξανα εβαλα την παλια μου καρτα πανω .

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ,πλεον δεν μπορω να εγκαταστησω καμια απο τις 2.Αλλαξα και θυρα και παλι τιποτα,εχω κανει 20 unistall και παντα μου πεταει αυτο το μηνυμα

Το γλιτωνω το φορματ η μπα?Ουτε καν να δω αν δουλευει η καρτα που πηρα δεν ξερω

Δημοσ.

Στην διαχείριση συσκευων , κάνε "εμφανιση κρυφών συσκευων" , και κανε κατάργηση ότι βρείς στους προσαρμογείς οθόνης. 

Μετά κάνε επαννεκίνηση σε κανονική λειτουργία , και άστο να βρεί οδηγούς απο το ιντερνετ. Λογικά θα βρεί και θα σου ανεβάσει ανάλυση. Μετά απο 1-2 επανεκκινήσεις , κάνε εγκατάσταση τους drivers απο το σιτε της amd

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Καλησπερα παιδια

Δυστυχως εχω ενα σοβαρο προβλημα

Ειπα σημερα να δοκιμασω την refurbished καρτα rx580 απο cosmodata.Κατεβασα οποτε το ati unistaller μου το ετρεξα και η αναλυση επεσε[εικονιδια μεγαλα],οποτε θεωρησα οτι ολα εχουν παει τελεια

Βγαζω την καρτουλα μου 7950  και βαζω την rx580.Ανοιγω και εχω εικονα,αλλα το θεμα ειναι οτι με παει απο μονο τους σε safe mode[Εχω εικονα εκει]

Φυσικα ειχα ηδη κατεβασει τους τελευταιους drivers και απο safe mode τρεχω το προγραμμα εγκαταστασης,μου πεταει error 99[can't recognize the driver i have or sometimes that it has a problem with the digital signature.].Θεωρησα οτι ισως επειδη μπορει να εχει φτιαχτο bios να μην γινεται,πηγα να φλασαρω αλλα δεν μπορω απο safe mode[οποτε δεν εκανα τιποτα αλλο μιας και η mobo μου δεν εχει καρτα γραφικων για να μπουταρω απο εκει],και ξανα εβαλα την παλια μου καρτα πανω .

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ,πλεον δεν μπορω να εγκαταστησω καμια απο τις 2.Αλλαξα και θυρα και παλι τιποτα,εχω κανει 20 unistall και παντα μου πεταει αυτο το μηνυμα

Το γλιτωνω το φορματ η μπα?Ουτε καν να δω αν δουλευει η καρτα που πηρα δεν ξερω

Χρειάζεσαι DDU σε safe mode όπως σου είπαν.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, sstratos είπε

Στην διαχείριση συσκευων , κάνε "εμφανιση κρυφών συσκευων" , και κανε κατάργηση ότι βρείς στους προσαρμογείς οθόνης. 

Μετά κάνε επαννεκίνηση σε κανονική λειτουργία , και άστο να βρεί οδηγούς απο το ιντερνετ. Λογικά θα βρεί και θα σου ανεβάσει ανάλυση. Μετά απο 1-2 επανεκκινήσεις , κάνε εγκατάσταση τους drivers απο το σιτε της amd

Το κακο ειναι οτι εχω κλεισει τα updates windows 7,και δεν μπορει να κανει αναζητηση

DDu το δοκιμασα και εκανα το recomended ,εκανε επανεκιννηση αλλα παλι τα ιδια μετα...

Θα το ξαναδοκιμασω και θα σας πω,ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η μητρικη αυτη ειναι με uefi bios?

Αλλο δισκο για clean windows δεν εχεις?

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.

Ekana backup μονο τον ssd ,εκανα φορματ και ολα δουλεψαν τελεια παιδια,λογικα καποιο αρχειο καταστραφηκε στα windows ,η τα cleaners μαλλον δεν κανουν τελεια την δουλεια τους[δοκιμασα 3 unistallers και διεγραφα τους φακελους και τιποτα]

Ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...