Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας παιδιά! εχω ένα συμβόλαιο cosmote το οποίο θέλω να το μετατρέψω σε καρτοκινητή Vodafone cu.  το συμβόλαιο έληξε πριν λίγες μέρες οπότε δεν έχω δέσμευση ως προς αυτό. θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποια είναι η διαδικασία και τι θα με σύμφερε περισσότερο; γιατί διαβάζω διάφορα και μπερδεύτηκα. πληρώνω για την μετρατροπή αυτή; καθυστερεί αρκετά; μήπως με συμφέρει να το γυρίσω πρώτα σε what's up και μετά σε cu; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Εγώ από συμβόλαιο Vodafone που είχε λήξει σε καρτοκινητο Wind το άλλαξα σε 1 εργάσιμη χωρίς κόστος παρά μόνο την ανανέωση. Συνήθως χρειάζεται 6 ώρες σύμφωνα με τα λεγόμενα του καταστήματος που είχα πάει.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

να ενημερώσω και εγώ τι έγινε με το θέμα μου, πηγαίνοντας στην Vodafone μου είπαν ότι πρέπει να το γυρίσω πρώτα σε καρτοκινητή cosmote και μετά να πάω σε καρτοκινητή Vodafone αλλιώς θα έπρεπε να μπω σε συμβόλαιο. οκ.. το κάνω λοιπόν καρτοκινητή cosmote και τώρα μου λένε ότι δεν γίνεται μεταφορά καρτοκινητής από μια εταιρεία σε καρτοκινητή άλλης εταιρείας. μόνο να μπω συμβόλαιο και μετά καρτοκινητή. μας δουλεύουν;  σας έχει τύχει; έχει αλλάξει κάτι; ο τύπος μια μου έλεγε ότι δεν γίνεται ποτέ αυτό και όταν γκάζωσα μου είπε ότι και καλά άλλαξε αυτό από τον Φλεβάρη. ξέρει κανείς τι ισχύει;

Δημοσ.

Να πεις να στο δώσουν γραπτά και μετά να πας με αυτό στην εεττ.

Το μόνο που μπορεί να κάνει ο νέος  παροχος είναι να έχει κάποιο τέλος νέας σύνδεσης, το οποίο θα πρέπει να αναφέρεται στον τιμοκατάλογο. 

https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQS/Number/#q3 (δες και τα 11 και 12) 

Τηλεφωνικά έγιναν αυτά που λες ή σε κατάστημα; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα !
Σήμερα το πρωί έκανα αίτημα για μετάβαση από συμβόλαιο σε καρτοκινητή (Cosmoκάρτα).
Μου είπαν γύρω στις 4 ώρες (maximum) δεν θα έχω σήμα, δηλαδή θα φαίνεται απενεργοποιημένη η SIM και να κάνω επανεκκίνηση το κινητό μου αρκετές φορές.
Έχουν περάσει 7,5 ώρες από τότε που έκανα το αίτημα και η SIM απενεργοποιήθηκε.
Επανεκκινήσεις άπειρες στο κινητό και μίλησα και με εκπρόσωπο στο chat στο Cosmote.gr, χωρίς ουσιαστικά να βγει κάτι (ανέφεραν ενεργοποίηση εντός... 48 ωρών 🙄 )
Έχει κανείς παρόμοια πρόσφατη εμπειρία;

viber_image_2020-03-12_12-52-13.jpg

viber_image_2020-03-12_19-47-12.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...