Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα!!! Έχω το Dell Inspiron 5567 και επειδή σκοπεύω να το ανοίξω για αναβάθμιση του δίσκου, είπα να επεκτείνω και τη RAM του. Αυτή τη στιγμή έχει πάνω την εργοστασιακή των 8gb. Διαβάζω στο internet ότι έχει 2 slots και επαληθεύω με το Speccy ότι όντως έχει 2 και χρησιμοποιείται το 1. Βρήκα αυτή τη σελίδα της DELL με τις δικές της RAM για αναβάθμιση. Βρήκα επίσης αυτή την προσφορά στο e-shop. Είναι συμβατή με το Laptop;;; Είναι καλή επιλογή;;; Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο;;;
hp8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ηλεκτροσόκ είπε Έχω το Dell Inspiron 5567 και επειδή σκοπεύω να το ανοίξω για αναβάθμιση του δίσκου, είπα να επεκτείνω και τη RAM του. Αυτή τη στιγμή έχει πάνω την εργοστασιακή των 8gb. εγώ στην θέση σου θα κοίταγα (αν δέχεται ) άλλον επεξεργαστή και όχι ραμ σε πρώτη φάση, καθ όσον απ ότι διάβασα στις πληροφορίες της παραπομπής που έχεις βάλει ο Intel Core i5 αναφέρεται ως διπύρηνος επεξεργαστής Απ ότι είδα εδώ έχεις κάποιες επιλογές Καταναλώνεις όλη αυτήν την ραμ που έχεις και δεν σε φτάνει? Δίσκο ναι αν έχεις το μηχανικό επάνω Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από hp8
ideal09 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δεν αλλάζει ο επεξεργαστής στο συγκεκριμένο. Μέχρι και τότε όλοι οι ULTRA ήταν διπύρηνοι, το συγκεκριμένο δεν βγήκε με τετραπύρηνο(ίσως στην έκδοση με τον amd). Και 8gb πλέον είναι το ελάχιστο, δεν καταλαβαίνω το λόγο να μην βάλειw άλλα 8 στο δεύτερο slot και να τρέχει Dual Chanel. Ένα Vm να τρέξεις στα έφαγε όλα. Δες στο BIOS η σε κανένα CPU-Z ακριβώς τη που ram φοράς σε hz και volt και πάρε μια παρόμοια, γιατί όχι και ίδια μάρκα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, ideal09 είπε πάρε μια παρόμοια, γιατί όχι και ίδια μάρκα Είναι γενικά καλύτερα να πάρω την ίδια ή δεν παίζει ρόλο;
ideal09 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Ηλεκτροσόκ είπε Είναι γενικά καλύτερα να πάρω την ίδια ή δεν παίζει ρόλο; Ίδια χαρακτηριστικά να έχουν αρκεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα