kosto21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε τα ρολογια σου γτ ειναι καρφωμενα στα 4Ghz? Δεν έχω πειράξει κάτι.
nicksoti Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Stock cooler και zen 2 αυτά θα έχεις, και χειρότερα το καλοκαίρι. Αν εμπιστεύεσαι την AMD που λέει ότι δεν πειράζει, άστο έτσι και μην ασχολείσαι. Εξάλλου έχουν προστασία και κλείνουν αν χρειαστεί, δεν "καίγονται". Εγώ θα την εμπιστευόμουν. Αν όχι, άλλαξε ψύκτρα.
Greekz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Χωρις το οικονομικο να ειναι θεμα. Και χωρις να θελω o/c. Μια kraken x62 ή μια αεροψυξη ακριβη;
nicksoti Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Τον 3600 δεν έχεις; Μια αερόψυξη των 25-30€. Αν το οικονομικό δεν είναι θέμα, τον 3700Χ (+μια αερόψυξη των 30€😁 1
ilos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, nicksoti είπε Τον 3600 δεν έχεις; Μια αερόψυξη των 25-30€. Αν το οικονομικό δεν είναι θέμα, τον 3700Χ (+μια αερόψυξη των 30€😁 Καλά για τον 3700x μια χαρά είναι και η prism για stock, λίγο φασαριόζα το καλοκαίρι αλλά κομπλεδούρα από temps. Δε συγκρίνεται με την wraith stealth του 3600. 1
Aten-Ra Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, nicksoti είπε Stock cooler και zen 2 αυτά θα έχεις, και χειρότερα το καλοκαίρι. Αν εμπιστεύεσαι την AMD που λέει ότι δεν πειράζει, άστο έτσι και μην ασχολείσαι. Εξάλλου έχουν προστασία και κλείνουν αν χρειαστεί, δεν "καίγονται". Εγώ θα την εμπιστευόμουν. Αν όχι, άλλαξε ψύκτρα. Τι θα έχει δηλαδή ??
ilos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Τι θα έχει δηλαδή ?? Με την stealth και 30+ ambient στο δωμάτιο άνετα απογειώνεται η τουρμπίνα με τον 3600 σε all core load (handbrake,premiere,blender κλπ.).😁
Aten-Ra Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, ilos είπε Με την stealth και 30+ ambient στο δωμάτιο άνετα απογειώνεται η τουρμπίνα με τον 3600 σε all core load (handbrake,premiere,blender κλπ.).😁 Ναι μόνο που ο χρήστης εδώ μιλάει για Gaming και ακόμα και το καλοκαίρι με 30+ βαθμούς στο δωμάτιο μια χαρά θα είναι με το Wraith Stealth.
nicksoti Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ είμαι σίγουρος πως μια χαρά θα είναι η cpu. Τώρα αν πχ οι 80 βαθμοί είναι λίγοι πολλοί φυσιολογκοί αφύσικοι, εχει γινει πολύ κουβέντα. Το θέμα είναι τί φασαρία ανέχεται κάποιος από το κουτί. Εμένα πχ δεν με ενοχλεί η stelath και τέρμα να δουλεύει, γιατί έχω το κουτί κάτω, έχει φίλτρα πάνω και εμπρός (που λειτουργούν και ως ηχομόνωση) με το αφερούμενο πλαινό προς τον τοίχο. Και φοράω ακουστικά over ear. Και συνήθως όταν δουλευει τέρμα δεν είμαι εκεί (κανει render) Αν κάποιος το έχει στο γραφείο δίπλα τους στις 2 το πρωί και βλέπει μια ταινία μπορεί να τον ενοχλεί όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα