BrocasHelm Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 ΄Έχω 2+ χρόνια τώρα το R7000 και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά λέω να βάλω ddwrt ή tomato πλέον. Τώρα φοράω τo V1.0.9.64_10.2.64 firmware (τελευταίο που υποστηρίζει downloader, δεν έκανα παραπάνω update μετά), απλά καθώς παίζουν διάφορα vulnurabilities (και για μια γενική αναβάθμιση) θα ήθελα να πάω σε κάτι custom και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Σε γενικά σχόλια που βρήκα στο internet (reddit κλπ) είδα πως έπεσε αισθητά η ταχύτητα με διάφορες εκδόσεις που έβαλαν κάποιοι (πχ το ethernet δεν ήταν πλέον καθαρό gbit ή στο wireless έπεσε αισθητά το range), αλλού είδα πως διάφορα είναι πλέον outdated και δεν παίρνουν αναβαθμίσεις κλπ, οπότε αν κάποιος έχει το ίδιο ας προτείνει κάτι να βάλω (κατά προτίμηση να υποστηρίζεται ακόμα από ενεργό community και να παίρνει ενημερώσεις).
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγω εκει το εχω σε firmware . Και θα σου ελεγα να μη το πειραζεις γιατι η μλκια σουπερ ακριβη "φιρμα" εχει ανυπαρκτο after sales support στη χωρα μας . Εκτος εγγυησης καιει και θυρες Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
BrocasHelm Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Η εγγύησή μου έχει λήξει αφού έχω περάσει την διετία, γι' αυτό και λέω να πειραματιστώ. Τα βασικά που το θέλω να κάνει είναι openvpn και torrents, που τα κάνει και τώρα, αλλά ο default torrent client είναι δύστροπος με κάποιους trackers και το χειρότερο, δεν μπορείς να αφήσεις torrents να seedάρει. Μόλις κατέβει κάτι τέλος. Επίσης δεν υποστηρίζει magnet links που είναι πρόβλημα κάποιες φορές. Τώρα αν υποστηρίζει και τίποτα επιπλέον, ή δίνει καλύτερο QoS, ή περισσότερα πράγματα γενικά να πειράξεις το custom firmware, δωράκι είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα