Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :

~1500€.

Χρήση υπολογιστή :

Κυρίως fps σε 1440p 144hz, racing και ΑΑΑ σε 1440p 60hz, σερφάρισμα, YouTube, coding.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Προς το παρών προγραμματιστικά IDE.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη:

Έχω ήδη μια Samsung 24" 1080p 60hz IPS και θέλω να αγοράσω μια Dell S2719DGF στα 350€.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: 

Χρειάζομαι ποντίκι, πληκτρολόγιο, οθόνη και mousepad.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): Θεσσαλονίκη.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: 

Προτιμώ πλαίσιο και γενικότερα καταστήματα που είναι επίσημοι μεταπωλητές και δίνουν επίσημη εγγύηση.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο:

Θα το συναρμολογήσω μόνος.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο:

Windows 10, έχω ήδη κωδικό.

Αυτή είναι η λίστα των κομματιών που σκέφτομαι να πάρω, τα purchased τα έχω πάρει ήδη, ενώ μερικά άλλα τα έχω παραγγείλει. Μου έχει μείνει να παραγγείλω τροφοδοτικό, κουτί και οθόνη:

https://de.pcpartpicker.com/list/2fQpHB

Θα ήθελα να με ενημερώσετε αν τα κομμάτια έχουν incompatabilities μεταξύ τους και να μου προτείνεται καλύτερα κουτιά ή τροφοδοτικά στα ίδια λεφτά από μαγαζιά με επίσημη εγγύηση αν υπάρχουν.

Επίσης, θα ήθελα να μου πείτε εάν το tx650m έχει αρκετά καλώδια για τα άλλα κομμάτια και αν όλα τα κομμάτια θα χωρέσουν στο carbide 275r (λόγω διαστάσεων) και αν θα έχει αρκετό airflow για τον 3600x με το stock cooler.

Επίσης έχει διαφορά ως προς την 7 χρόνη εγγύηση αν πάρω το tx650m από το πλαίσιο ή πχ το e-gate εφόσον και τα δύο βρίσκονται στη σελίδα της Corsair ως μεταπωλητές (έχει διαφορά γύρω στα 20€);

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...