lambros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Office για mac ελληνικό;;; Χωρίς συνδρομή. Να έχει word excel PowerPoint για σχολή μια φοιτήτρια. Ευχαριστώ
Jiakometi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δες εδώ https://www.skroutz.gr/s/16057464/Microsoft-Office-Home-and-Student-2019-Greek-1-User-Medialess.html Αγορά μία φορά χωρίς συνδρομή.
lambros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ Αν θέλει να δουλέψει και office σε ipad τι κάνει;;;
Jiakometi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, lambros είπε Ευχαριστώ πολύ Αν θέλει να δουλέψει και office σε ipad τι κάνει;;; Δυστυχώς για το ipad δεν υπάρχει stand alone εφαρμογή και η μόνη λύση είναι να κάνει συνδρομή στο MS Office 365. Βέβαια αν το κάνει αυτό η συνδρομή θα είναι μία, κοινή, για iPad & Desktop. Στις stand alone εφαρμογές για iPad μπορεί μόνο να δει (view), έγγραφα του MS Office και όχι να κάνει edit. Γιατί δεν δοκιμάζει τις native εφαρμογές της Apple (Pages, Numbers, Keynote) οι οποίες μπορούν να ανοίξουν, επεξεργαστούν και να σώσουν σε μορφή MS Office τα αρχεία τους και είναι δωρεάν τόσο στο Mac OSX όσο και στο iPad OS. ??
djuan1988 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, lambros είπε Office για mac ελληνικό;;; Χωρίς συνδρομή. Να έχει word excel PowerPoint για σχολή μια φοιτήτρια. Ευχαριστώ Πολλά πανεπιστήμια δίνουν δωρεάν συνδρομή office 365. Ας δει στο site του πανεπιστημίου της. Με τις εφαρμογές της Apple προσωπικά δεν μπόρεσα να τα καταφέρω σε θέμα συμβατότητας, ειδικά με τις παρουσιάσεις. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από djuan1988
CheOnWeb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 3 hours ago, Jiakometi said: Στις stand alone εφαρμογές για iPad μπορεί μόνο να δει (view), έγγραφα του MS Office και όχι να κάνει edit. Στο AppStore λέει ότι οι standalone εφαρμογές είναι free (υποθέτω* και για edit, αφού τις χρησιμοποιώ στο iPhone ενώ δεν έχω 365) μέχρι 10.1" οθόνες, με περιορισμένες όμως δυνατότητες (φαντάζομαι). Για full experience, όπως γράφει, θέλει συνδρομή 365. Δεν ξέρω πόσο περιορισμένες είναι βέβαια, εγώ κάνω πολύ basic πράγματα (iPhone SE) και σπάνια. *Λέω υποθέτω, μήπως εγώ έχω αποκτήσει μέσω κάποια άλλης εφαρμογής την άδεια και δεν το θυμάμαι. (Δεν ξέρω καν αν γίνεται αυτό ) 1
Jiakometi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Στο AppStore λέει ότι οι standalone εφαρμογές είναι free (υποθέτω* και για edit, αφού τις χρησιμοποιώ στο iPhone ενώ δεν έχω 365) μέχρι 10.1" οθόνες, με περιορισμένες όμως δυνατότητες (φαντάζομαι). Για full experience, όπως γράφει, θέλει συνδρομή 365. Δεν ξέρω πόσο περιορισμένες είναι βέβαια, εγώ κάνω πολύ basic πράγματα (iPhone SE) και σπάνια. *Λέω υποθέτω, μήπως εγώ έχω αποκτήσει μέσω κάποια άλλης εφαρμογής την άδεια και δεν το θυμάμαι. (Δεν ξέρω καν αν γίνεται αυτό ) Εχεις δίκιο. Ευχαριστώ για την επισήμανση. Σε ios συκευές μέχρι 10.1 κάνει και (περιορισμένο) edit. Το iPad μου είναι 12.9 οπότε κάνει μόνο view και δεν το έψαξα παρακάτω ποτέ.....Οπότε τώρα με την ευκαιρία....... Βέβαια δεν ξέρω αν στην συγκεκριμένη περίπτωση το edit αυτής της μορφής είναι αρκετό για τον TS. Αν υπάρχουν εργασίες που πρέπει να δουλεύουν με συναρτήσεις κλπ πιστεύω ότι θέλει άδεια 365. 4 ώρες πριν, djuan1988 είπε Με τις εφαρμογές της Apple προσωπικά δεν μπόρεσα να τα καταφέρω σε θέμα συμβατότητας, ειδικά με τις παρουσιάσεις. Παλαιότερα είχαν κάποια θέματα με συμβατότητα στο export ναι... Από το ios 12.1 όχι πια. Ειδικά το Keynote είναι μια χαρά (δοκιμασμένο). Ίσως σε τεράστια κείμενα Pages-Word ή Numbers/Excel με εξεζητημένη μορφοποίηση μπορεί να υπάρχουν ακόμη μικρό-ζητήματα. Μάλλον όμως όχι... Δεν το έχω δοκιμάσει για να είμαι ειλικρινής. Σε επιστολές μιάς ή δύο σελίδων με απλή σχετικά μορφοποίηση δεν υπάρχει κανένα θέμα από εναλαγή editor (Pages-Word). Επίσης δοκιμασμένο. Αλλά αν είναι ο ίδιος χρήστης του file από την μια συσκευή στην άλλη (Mac - iPad) τα έγγραφα παραμένουν μια χαρά. Στο τέλος της επεξεργασίας και για κοινοποίηση και μοίρασμα ούτως ή άλλως θα γίνουν PDF οπότε ...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα