Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ErnestoChe99 είπε

Eμενα παντως ουτε τωρα με αφηνει να πληρωσω τι γινεται δεν ξερω....

τι χωρα χρεωσης βαζεις;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

δεν το εχω παραγγειλει ακομα περιμενω μηηηπως βγηκε αυτο με το φορζα,τα παιδια που παρειγγειλαν εαν δεν κανω λαθος εβαλαν χωρα χρεωσης γερμανια μια τυχαια διευθυνση και αποστολη ελλαδα,δες το  παλιο θεμα που κλειδωσε

Ελλάδα είχα βάλει κανονικά. Και πληρωμή με paypal. Σε ένα πεδίο που δεν ήξερα τι ήταν τελικά έβαλα "Magnisia" και πέρασε από κόκκινο που χτύπαγε αν το άφηνα κενό...

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanos75x είπε

Ελλάδα είχα βάλει κανονικά. Και πληρωμή με paypal. Σε ένα πεδίο που δεν ήξερα τι ήταν τελικά έβαλα "Magnisia" και πέρασε από κόκκινο που χτύπαγε αν το άφηνα κενό...

Πληρωμη με paypal βαζω αλλα τρωω error στο τελος.Αν βαλω Γερμανια χωρα χρεωσης θα εχω θεμα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

δεν το εχω παραγγειλει ακομα περιμενω μηηηπως βγηκε αυτο με το φορζα,τα παιδια που παρειγγειλαν εαν δεν κανω λαθος εβαλαν χωρα χρεωσης γερμανια μια τυχαια διευθυνση και αποστολη ελλαδα,δες το  παλιο θεμα που κλειδωσε

Βασικά περνάει η παραγγελία και με χώρα χρέωσης Ελλάδα κανονικά απλά για κάποιο λόγο εμένα τουλάχιστον στην χώρα χρέωσης είχε μόνο Γερμανία χωρίς δυνατότητα αλλαγής.

Τελικά κατέληξα να βάλω (στη χρέωση) την Ελληνική μου διεύθυνση αλλά με χώρα Γερμανία και ευτυχώς αν και ήμουν προετοιμασμένος ακόμα και για άκυρο τελικά σήμερα έγινε shipped.

Απο συμφορουμίτη έμαθα (και είδα) πως αν πας Payment & Billing -> Address book μπορείς απο εκεί να τα διορθώσεις εξαρχής.

• Like 1
Δημοσ.

ακυρωνονται παραγγελιες και ξαναανοιγει παιδια αν καποιος οντως το θελει ας ανανεωνει την σελιδα αραια και που.Και εγω νομιζα τελειωσε οριστικα και να που εβγαλε ακομα καποια κομματια

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

ακυρωνονται παραγγελιες και ξαναανοιγει παιδια αν καποιος οντως το θελει ας ανανεωνει την σελιδα αραια και που.Και εγω νομιζα τελειωσε οριστικα και να που εβγαλε ακομα καποια κομματια

Ξέρουμε πως μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία; 

Δημοσ.

Από ότι έχω καταλάβει η κονσόλα αυτή δεν έχει disc drive με αποτέλεσμα να μπορείς μόνο να αγοράζεις ηλεκτρονικά τα παιχνίδια. Γνωρίζει κανεις αν υπάρχουν όλα τα παιχνίδια που βγάινουν σε δισκάκι και στο store? Πχ το FIFA δεν το βρίσκω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Instagram είπε

Ξέρουμε πως μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία; 

μην την ακυρωνεις παρελαβε και δωστη σε καποιον φιλο που το θελει και δεν προλαβε

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Paul_50 είπε

Είχα αφήσει χώρα Γερμανία.

Πλήρωσα με paypal και στα tracking της UPS βλέπω 

Ship To ATHENS, DE

να ανησυχώ;

Εγώ θα ανησυχούσα

Μίλα μαζί τους στο chat

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ier506 είπε

Από ότι έχω καταλάβει η κονσόλα αυτή δεν έχει disc drive με αποτέλεσμα να μπορείς μόνο να αγοράζεις ηλεκτρονικά τα παιχνίδια. Γνωρίζει κανεις αν υπάρχουν όλα τα παιχνίδια που βγάινουν σε δισκάκι και στο store? Πχ το FIFA δεν το βρίσκω.

εννοειται πως υπαρχει και το φιφα.εδω στο ινδικο microsoft store στα 30 ευρω και 25 αν εχεις xbox live gold

https://www.microsoft.com/en-in/p/ea-sports-fifa-20/bv433v4b23lm?cid=msft_web_chart&activetab=pivot:overviewtab

Δημοσ.

Καλησπέρα. Υπάρxει διαθέσιμο στα 129 απο Ολλανδία με το FORZA.  ΚΑντε την παραγγελία με explorer δουλεύει καλύτερα στο site της Microsoft καλή τύχη                              .https://www.microsoft.com/nl-nl/p/xbox-one-s-all-digital-edition/8r5xdtcnlrlb?icid=X1SAllDigitalBuyBox&source=lp&activetab=pivot:overviewtab

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...