ErnestoChe99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Eμενα παντως ουτε τωρα με αφηνει να πληρωσω τι γινεται δεν ξερω....
funkopop Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, ErnestoChe99 είπε Eμενα παντως ουτε τωρα με αφηνει να πληρωσω τι γινεται δεν ξερω.... τι χωρα χρεωσης βαζεις;
thanos75x Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, fastnq2 είπε δεν το εχω παραγγειλει ακομα περιμενω μηηηπως βγηκε αυτο με το φορζα,τα παιδια που παρειγγειλαν εαν δεν κανω λαθος εβαλαν χωρα χρεωσης γερμανια μια τυχαια διευθυνση και αποστολη ελλαδα,δες το παλιο θεμα που κλειδωσε Ελλάδα είχα βάλει κανονικά. Και πληρωμή με paypal. Σε ένα πεδίο που δεν ήξερα τι ήταν τελικά έβαλα "Magnisia" και πέρασε από κόκκινο που χτύπαγε αν το άφηνα κενό... 2
funkopop Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, thanos75x είπε Ελλάδα είχα βάλει κανονικά. Και πληρωμή με paypal. Σε ένα πεδίο που δεν ήξερα τι ήταν τελικά έβαλα "Magnisia" και πέρασε από κόκκινο που χτύπαγε αν το άφηνα κενό... Πληρωμη με paypal βαζω αλλα τρωω error στο τελος.Αν βαλω Γερμανια χωρα χρεωσης θα εχω θεμα;
ErnestoChe99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Η τιμη αλλαξε ενημερωτικα στα 229 ευρω.... 3
bad_freddy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, fastnq2 είπε δεν το εχω παραγγειλει ακομα περιμενω μηηηπως βγηκε αυτο με το φορζα,τα παιδια που παρειγγειλαν εαν δεν κανω λαθος εβαλαν χωρα χρεωσης γερμανια μια τυχαια διευθυνση και αποστολη ελλαδα,δες το παλιο θεμα που κλειδωσε Βασικά περνάει η παραγγελία και με χώρα χρέωσης Ελλάδα κανονικά απλά για κάποιο λόγο εμένα τουλάχιστον στην χώρα χρέωσης είχε μόνο Γερμανία χωρίς δυνατότητα αλλαγής. Τελικά κατέληξα να βάλω (στη χρέωση) την Ελληνική μου διεύθυνση αλλά με χώρα Γερμανία και ευτυχώς αν και ήμουν προετοιμασμένος ακόμα και για άκυρο τελικά σήμερα έγινε shipped. Απο συμφορουμίτη έμαθα (και είδα) πως αν πας Payment & Billing -> Address book μπορείς απο εκεί να τα διορθώσεις εξαρχής. 1
tsofras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, ErnestoChe99 είπε Η τιμη αλλαξε ενημερωτικα στα 229 ευρω.... Μόλις εψησα φίλο και στο check out άλλαξε η τιμή
ier506 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, tsofras είπε Μόλις εψησα φίλο και στο check out άλλαξε η τιμή Μια απο τα ίδια...
fastnq2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 ακυρωνονται παραγγελιες και ξαναανοιγει παιδια αν καποιος οντως το θελει ας ανανεωνει την σελιδα αραια και που.Και εγω νομιζα τελειωσε οριστικα και να που εβγαλε ακομα καποια κομματια
eliac7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, fastnq2 είπε ακυρωνονται παραγγελιες και ξαναανοιγει παιδια αν καποιος οντως το θελει ας ανανεωνει την σελιδα αραια και που.Και εγω νομιζα τελειωσε οριστικα και να που εβγαλε ακομα καποια κομματια Ξέρουμε πως μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία;
ier506 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Από ότι έχω καταλάβει η κονσόλα αυτή δεν έχει disc drive με αποτέλεσμα να μπορείς μόνο να αγοράζεις ηλεκτρονικά τα παιχνίδια. Γνωρίζει κανεις αν υπάρχουν όλα τα παιχνίδια που βγάινουν σε δισκάκι και στο store? Πχ το FIFA δεν το βρίσκω.
fastnq2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Instagram είπε Ξέρουμε πως μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία; μην την ακυρωνεις παρελαβε και δωστη σε καποιον φιλο που το θελει και δεν προλαβε
tasarass77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Paul_50 είπε Είχα αφήσει χώρα Γερμανία. Πλήρωσα με paypal και στα tracking της UPS βλέπω Ship To ATHENS, DE να ανησυχώ; Εγώ θα ανησυχούσα Μίλα μαζί τους στο chat
fastnq2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ier506 είπε Από ότι έχω καταλάβει η κονσόλα αυτή δεν έχει disc drive με αποτέλεσμα να μπορείς μόνο να αγοράζεις ηλεκτρονικά τα παιχνίδια. Γνωρίζει κανεις αν υπάρχουν όλα τα παιχνίδια που βγάινουν σε δισκάκι και στο store? Πχ το FIFA δεν το βρίσκω. εννοειται πως υπαρχει και το φιφα.εδω στο ινδικο microsoft store στα 30 ευρω και 25 αν εχεις xbox live gold https://www.microsoft.com/en-in/p/ea-sports-fifa-20/bv433v4b23lm?cid=msft_web_chart&activetab=pivot:overviewtab
joelef Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Υπάρxει διαθέσιμο στα 129 απο Ολλανδία με το FORZA. ΚΑντε την παραγγελία με explorer δουλεύει καλύτερα στο site της Microsoft καλή τύχη .https://www.microsoft.com/nl-nl/p/xbox-one-s-all-digital-edition/8r5xdtcnlrlb?icid=X1SAllDigitalBuyBox&source=lp&activetab=pivot:overviewtab 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις