Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρουν μόνο τα παιχνίδια crash bandicoot n Shane trilogy και το άλλο crash με τους αγώνες καρτ. Θα μπορέσω να τα αγοράσω αυτά εκ των υστέρων το κόστος τους είναι αντίστοιχο με αυτό της έκδοσης δίσκου. Παιδιά αν γίνετε γρήγορα μην το χάσουμε πάλι... 

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Επειδη παρηγγειλα 2 ιδια xbox, ενα απο amazon γερμανιας και ενα απο το microsoft store. Οποιος θελει αυτο απο το amazon , του το δινω στην τιμη που το πηρα. 115 ευρω δηλαδη μαζι με τα μεταφορικα μου βγηκε. Ειμαι απο θεσσαλονικη.

Δημοσ.

Ερώτηση. Πήγα να αγοράσω  το fifa 20 από microsoft us το είχε  32 δολαρια  εβαλα διεύθυνση χρέωσης αμερικη Αλλά όταν πάω να πληρωσω δεν με αφήνει Ενώ προσπάθησα Kai με PayPal και με revolut.ξερεις κάνεις κανέναν τρόπο για αγορά από το αμερικανικό site?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ErnestoChe99 είπε

Εμενα παντως να πληρωσω δεν με αφηνει ουτε με paypal ουτε με καρτα.

Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα! Όχι ότι το είχα ανάγκη αλλά η τιμή ήταν αρκετά δελεαστική! 😁

Δημοσ.

Βλέπω σε πολλούς έχει σταλθεί η παραγγελία! Έμενα ακόμα pending λέει , παραγγειλα 4 η ώρα το πρωί Παρασκευή προς Σάββατο! Ελπίζω να μην έχουμε καμιά στραβή!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dunyas είπε

Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα! Όχι ότι το είχα ανάγκη αλλά η τιμή ήταν αρκετά δελεαστική! 😁

Ομοίως παλεύω τόση ώρα αλλά δεν αφήνει γατί προφανώς; Εξαντληθηκε 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, CyberMarco είπε

Για οσους ρωτάνε για το πως να βάλουν XBL gold + Game pass ultimate σας αφήνω το post  που έβαλα στο reddit, συγνώμη που δεν το άλλαξα στα ελληνικά.

1. Buy the 1€/1 month XBL gold (and enable recurring billing to get 1 month extra and then disable, if it works -> 2 months of XBL gold)

2. Activate the 1 month code that comes with the console (and use the recurring billing trick again? -> 2 months of XBL gold)

3. Buy one (or 2 maybe) 12-months of XBL gold (recurring billing trick, activate - deactivate -> 13 months of XBL gold)

4. Buy the 1€/3 months of game pass ultimate and convert my XBL gold sub to ultimate.

If that works I should end up with 20 months of Game pass ultimate (activating a single 12 months of XBL gold).

Σχετικά με το recurring billing (αυτόματη ενεργοποίηση της υπηρεσίας όταν λήξη), νομίζω πως για την συνδρομή 1 μήνα σου δίνει 14 μέρες έξτρα συνδρομή, αλλά η ιδέα αυτή είναι.

Εδω θα βρείτε την 12μηνη συνδρομή στα ~42€ για ΕU account: https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-cd-key

Εδώ θα βρείτε την 12μηνη συνδρομή ~29€ για BR acoount: https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-brazil

ΠΡΟΣΟΧΗ, η βραζιλιάνικη συνδρομή απαιτεί VPN για την ενεργοποίηση (όχι και για την χρηση), αλλά είναι ρίσκο για ban.

Αυτό που αναφέρεις στο τέλος με το VPN,ισχύει και με τα παιχνίδια; Δηλαδή, μπορώ να αγοράσω ένα παιχνιδι για λογαριασμό πχ βραζιλιάνικο και παίξω κανόνικα; (πάντα με ρίσκο το Ban) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον τα ελάχιστα κομμάτια ήταν εκείνα που για κάποιον λόγο ακυρώθηκαν από τους προηγούμενους.

@blueangel3 Μπορείς να αγοράσεις gift card οποίας χώρας θες και να την εξαργυρώσεις στο αντίστοιχο κατάστημα.

Επεξ/σία από Hapatingo
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...