Mhlogiatros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η χαρα του γυπα θα γινουν οι αγγελιες σε λιγο . Επρεπε να παρω και εγω μερικα ετσι για να τους εξαντλήσω το στοκ Τελικα τσαμπα βγαινει αμα περνατε μαζι και ολα τα συνοδευτικα απο εδω βγαινουν τα διπλα . Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Kostasallinone Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, thanos75x είπε Εντάξει το είδαμε κι αυτό... 😲 Από Ελλάδα πρέπει να το έχει πάρει. Αγορασμένο 1 Δεκ δύσκολα να παρέλαβε από Γερμανία. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από Kostasallinone
thanos75x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Από Ελλάδα πρέπει να το έχει πάρει. Αγορασμένο 1 Δεκ δύσκολα να παρέλαβε από Γερμανία. Μα και πάλι δεν δικαιολογείται η τιμή. 149€ δεν πουλιόταν Ελλάδα; Βάζει καπάκι 60€ από το πουθενά;
fastnq2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, thanos75x είπε Μα και πάλι δεν δικαιολογείται η τιμή. 149€ δεν πουλιόταν Ελλάδα; Βάζει καπάκι 60€ από το πουθενά; το βγαλε το κοινωνικο μερισμα αυτος 1
mahair7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Χρήση μπαταριών ΑΑ στο Ασύρματο χειριστήριο Xbox One Όταν αντικαθιστάτε τις μπαταρίες στο Ασύρματο χειριστήριο Xbox One, να χρησιμοποιείτε μόνο μπαταρίες AA που φέρουν την ένδειξη "LR6" (αλκαλικές μπαταρίες). Τοποθετήστε τις με τους θετικούς (+) και τους αρνητικούς (–) πόλους στραμμένους όπως υποδεικνύεται στο διαμέρισμα των μπαταριών. Για τη βέλτιστη απόδοση, δεν συνιστάται η χρήση επαναφορτιζόμενων μπαταριών AA. https://support.xbox.com/el-GR/xbox-one/accessories/using-aa-batteries
VaggD Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 2 hours ago, Justrelax said: @VaggD συνδεσου με το εμαιλ που αγορασες το χβοχ στο σιτε της microsoft η του χβοχ πανω δεξια αν πατησεις στο εικονιδιο λεει ο λογαριασμος μου μετα εκει που λεει οι συσκευες μου θα σου εχει την κονσολα χβοχ αν πατησεις πανω της θα δεις μεχρι ποτε εχει εγγυηση Σε ευχαριστήσω δεν σκαφευτικά οτι γίνεται αυτόματα..Μπράβο στην MS για automation!
Προτεινόμενες αναρτήσεις