Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον σχετικα με την εγγύηση μιλησα μαζι τους και συμπερασμα που βγηκε οτι η κονσολα εχει 2 χρονια εγγυηση απο την εταιρια και το 3 χρονια που γραφει στο site τους στον λογαριασμο μας ειναι οτι το συστημα υπολογιζει 3 λογω οτι βλεπει το 2019.

Τεσπα μπερδευτηκα λολ ,παντως μου ειπε οτι το 30/1/22 που γραφει ειναι το σωστο.

Επεξ/σία από nikx
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Και οι znter είναι πολύ καλές. Επειδή τώρα τις έβαλα σε ποντίκι και φακό χρησιμοποιώ το controller με micro usb συνδεδεμένο σε powerbank.

Δεν έχουν σχέση με Eneloop  που έχουν 1900mah αντι 1250mah αυτων που έβαλες και ποιο ακριβές δε θα τις πρότεινα προσωπικά.Ασε που χειριστήριο έχει μεγαλύτερη κατανάλωση απο ποντίκι. 

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.

Πότε θα νεκρωσει αυτό το θέμα; Προσπαθώ να χαρώ με την αγορά από Amazon.de που βγήκε στα 114 ευρώ, αλλά συνέχεια αυτό το θέμα πετάγεται μπροστά μου φωνάζοντας "τη πάτησες, υπήρξε καλύτερη τιμή". 😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε βγάζουμε το "ξανά" από τον τίτλο? όποτε το βλέπω είναι σαν να έγινε "ξανά"διαθέσιμο  @imvrios

Επεξ/σία από beamex
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, thodoris20s είπε

Αυτές από τα ΙΚΕΑ τις έχει δοκιμάσει κανείς; Θα βρεθώ εκεί οπότε με βολεύει να τις πάρω.

βασικά δεν είναι απλά καλές είναι άριστες. εχω αρκετές και είναι ισάξιες με τις Panasonic.   έχω πετύχει άρθρα παλαιότερα που έλεγαν οτι είναι φασόν Panasonic και απλώς άλλαξε η ονομασία.

https://www.slrlounge.com/panasonic-eneloop-vs-ikea-ladda-are-they-the-same/

στην πράξη, με τον φορτιστή που έχω μου έδειξαν οτι παίρνουν τουλάχιστον 2200 μιλιαμπερ, αρα μάλλον τα παραπάνω ειναι αληθεια

Επεξ/σία από konstantin79
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, beamex είπε

Δε βγάζουμε το "ξανά" από τον τίτλο? όποτε το βλέπω είναι σαν να έγινε "ξανά"διαθέσιμο  @imvrios

Done. 

Έβαλα και το ΤΕΛΟΣ για να σκοτώσω κάθε ελπίδα.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Android είπε

Γιατι δε σε δεσμευει καποιος να χρησιμοποιησεις τις μπαταριες μονο στο χειριστηριο του xbox και επειδη εγω σου δινω λυση για 2 χειριστηρια οχι για ενα. Επισης η μπαταρια του kit ειναι 1600mAh ενω αυτες 1900mAh.

Η κάθε πρόταση έχει τα + & -

Δεν νομίζω κάποιος που θέλει μπαταρίες για το xbox να ψάχνεται να τις βάλει σε άλλη συσκευή. Εκεί θα "λιώσουν". Άρα για εμένα αυτό δεν είναι +. Από εκεί και πέρα το Charge Kit δίνει την δυνατότητα να φορτίζεις ενώ παίζεις. Αυτή η δυνατότητα ισοφαρίζει τις 4 μπαταρίες. Ο καθένας κρίνει ανάλογα τις ανάγκες του βέββαια.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Δεν έχουν σχέση με Eneloop  που έχουν 1900mah αντι 1250mah αυτων που έβαλες και ποιο ακριβές δε θα τις πρότεινα προσωπικά.Ασε που χειριστήριο έχει μεγαλύτερη κατανάλωση απο ποντίκι. 

Το ποντίκι μια παίρνει όχι 2. Όπως και να έχει εμένα με εξυπηρετούν. Και το σημαντικότερο είναι πως τις έχω 3 χρόνια  χωρίς ορατά σημάδια αποφόρτισης. Τρομερές αντοχές.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Το ποντίκι μια παίρνει όχι 2. Όπως και να έχει εμένα με εξυπηρετούν. Και το σημαντικότερο είναι πως τις έχω 3 χρόνια  χωρίς ορατά σημάδια αποφόρτισης. Τρομερές αντοχές.

Δεν εχει σχεση η καταναλωση που εχει ενα ποντικι με το χειριστηριο ανεξαρτητα με το ποσες παιρνει,τη διαφορα των mah θα την καταλαβεις γρηγορα.

Δημοσ.

Πόσες ώρες βγάζουν οι μπαταρίες ρε παιδιά μέχρι να χρειαστεί να τις φορτίσεις 20€ δεν είναι πολλά για το Κιτ αλλά υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις . Επίσης είδα ότι αξίζει για μελοντικη αγορά ένας εξωτερικός ssd για πιο γρήγορους χρόνους.

100€ για χβοχ 60€ για ultimate 20€ για Κιτ μπαταριών αν πάρεις και ssd 50€ ξεφύγαμε 😂😂

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ μόλις πήρα αυτά από MS Store UK, στα 30 Ευρώ (είχα πάρει την προσφορά στα 99 & ένα εξτρά μαύρο χειριστήριο, οπότε το 2+2 μαύρες / άσπρες μπαταρίες μου κάθεται κουτί):

Venom Xbox One Twin Battery Pack (White)

Venom Black Twin Docking Station for Xbox One

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν και εμένα ενώ η microsoft στο λογαριασμό μου λέει αναμενόμενη ημερομηνία 09-12 το track της ups το βγάζει ότι θα έρθει 06-12 την ημέρα των γενεθλίων μου, καθόλου τυχαίο... Επίσης διαβάζοντας εδώ μέσα βρήκαμε πάλι τα κρυφά έξοδα (όπως έλεγαν για το switch στο αντίστοιχο θέμα), ήδη σκέφτομαι και εγώ για μπαταρίες, φορτιστή, βάση στήριξης, 2ο controlller, εξωτερικό σκληρό και μαζί με το pass 3χρονο θέλουμε όσο κάνει ενα x1x 😋

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...