Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Justrelax είπε

30/01/22 ειναι 2χρονια και ενας μηνας οχι 3 χρονια 

Το ξέρω, αλλά αναφέρει 3 χρόνια

Screenshot_20191203-125129_Chrome.jpg

Επεξ/σία από leo066
Δημοσ.

Αστεία αστεία από τα 99 το ποσό ανεβαίνει αρκετά με τα αξεσουάρ. Όσοι δεν το έχετε υπολογίσει, βάλτε στον λογαριασμό και το Charge Kit, εκτός και αν θέλετε να κάνετε πλούσια την Duracell ;)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε

Αστεία αστεία από τα 99 το ποσό ανεβαίνει αρκετά με τα αξεσουάρ. Όσοι δεν το έχετε υπολογίσει, βάλτε στον λογαριασμό και το Charge Kit, εκτός και αν θέλετε να κάνετε πλούσια την Duracell ;)

eneloop ftw

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Android είπε

Υπαρχει και ο αντιστοιχος της panasonic με 4 μπαταριες

https://www.skroutz.gr/s/8873876/Panasonic-Basic-Charger-BQ-CC51-4x-AA-1900mAh.html

Και γιατί κάποιος να προτιμήσει αυτόν στα 18,10 οι Αθηναίοι στα 23,60 οι εκτός και να μην δώσει 22,90 για τον επίσημο του Xbox ?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Αυτές από τα ΙΚΕΑ τις έχει δοκιμάσει κανείς; Θα βρεθώ εκεί οπότε με βολεύει να τις πάρω.

Tις έχω και εγώ καθώς και τις 3Α τους. Μια χαρά τίμιες μπαταρίες είναι. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Και γιατί κάποιος να προτιμήσει αυτόν στα 18,10 οι Αθηναίοι στα 23,60 οι εκτός και να μην δώσει 22,90 για τον επίσημο του Xbox ?

Έχεις ένα Point

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Γιατι δε σε δεσμευει καποιος να χρησιμοποιησεις τις μπαταριες μονο στο χειριστηριο του xbox και επειδη εγω σου δινω λυση για 2 χειριστηρια οχι για ενα. Επισης η μπαταρια του kit ειναι 1600mAh ενω αυτες 1900mAh.

Επεξ/σία από Android
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...