SilverVAR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 φορτηγά με xbox για Ελλάδα 🤣 για μας δουλέυουν κυριακή οι Γερμανοί!! edit : out of stock πάλι Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από SilverVAR
imvrios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Ήμουν 10 λεπτά στο chat μαζί τους γιατί είχα φτάσει στο τελευταίο σημείο και δε μπορούσα να πληρώσω. Μου είπε ότι μπορεί να είναι ξανά σε stock σήμερα αλλά δε μπορεί να εγγυηθεί. Ανέβηκε πριν 1 ώρα στο hotukdeals και έγινε χαμός. Δε δουλεύουν μόνο για εμάς αλλά και για τους άγγλους.
Snickersss Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Προσπαθω τοση ωρα να παραγγειλω αλλα μου βγαζει σφαλμα οταν βαζω διεθυνση χρεωσης. Ειτε βαλω χωρα χρεωσης την Ελλαδα, ειτε την Γερμανια δεν προχωραει. Ξερει κανεις τι παιζει;
thodoris20s Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Snickersss είπε Προσπαθω τοση ωρα να παραγγειλω αλλα μου βγαζει σφαλμα οταν βαζω διεθυνση χρεωσης. Ειτε βαλω χωρα χρεωσης την Ελλαδα, ειτε την Γερμανια δεν προχωραει. Ξερει κανεις τι παιζει; Νομίζω πήγε πάλι out of stock
mikele13- Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Και σε μένα η προσθήκη στο καλάθι είναι γκριζαρισμενη δεν δουλεύει...
humanoid Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, daPro είπε Εντο μεταξύ σήμερα μου ήρθε μαιλ ότι το πακέτο έχει σταλθεί..είχα παραγγείλει την Παρασκευή βράδυ.. δουλεύουν οι Γερμανοί κυριακάτικα? Παιδια, MS Store ειναι, με χιλιαδες κωδικους σε ολα τα επιμερους καταστηματα τους. Και δεν ειναι οι Γερμανοι που δουλευουν. Η κεντρικη αποθηκη της MS στην Ολλανδια εξεδωσε το UPS Label και φυσικα η UPS θα παραλαβει αυριο. BTW ερχονται οδικως (UPS standard)...
mahair7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Απο Ολλανδια με UPS, estimated για 9/12 λεει.
imvrios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Snickersss είπε Προσπαθω τοση ωρα να παραγγειλω αλλα μου βγαζει σφαλμα οταν βαζω διεθυνση χρεωσης. Ειτε βαλω χωρα χρεωσης την Ελλαδα, ειτε την Γερμανια δεν προχωραει. Ξερει κανεις τι παιζει; Στο γράφω για την περίπτωση που το προϊόν επανέλθει σε stock: θα πατήσεις πάνω δεξιά στο καλάθι σου και όταν θα δεις τα περιεχόμενα (το Xbox) από κάτω γράφει: Abrechnungsregion: Deutschland Άλλαξε το Deutschland σε Griechenland και μετά θα σε αφήσει να κάνεις edit τη διεύθυνση σου και να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου.
kenix Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 @CyberMarco Είσαι φοβερός! Ευχαριστούμε! 30 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Out of stock, πρόλαβε κανείς? Ναι πρόλαβα. Είχε την έκδοση με Fortnite. 1
vagdesign Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά επειδή το "γκριζάρισμα" είναι μούφα, κάντε σε υπολογιστή ένα refresh στη σελίδα και με το που εμφανιστεί το κουμπί, πατήστε το ώστε να προστεθεί στο καλάθι... Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν αυτό. Μέχρι να το καταλάβουν και πάλι να το φτιάξουν, προλαβαίνετε... 2
newtech Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, daPro είπε Εντο μεταξύ σήμερα μου ήρθε μαιλ ότι το πακέτο έχει σταλθεί..είχα παραγγείλει την Παρασκευή βράδυ.. δουλεύουν οι Γερμανοί κυριακάτικα? Γρρρ εμενα ακομα τιποτα
Asmo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, vagdesign είπε Παιδιά επειδή το "γκριζάρισμα" είναι μούφα, κάντε σε υπολογιστή ένα refresh στη σελίδα και με το που εμφανιστεί το κουμπί, πατήστε το ώστε να προστεθεί στο καλάθι... Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν αυτό. Μέχρι να το καταλάβουν και πάλι να το φτιάξουν, προλαβαίνετε... Μπαινει στο καλαθι αλλα δεν σε αφηνει να κανεις πληρωμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις