Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Justrelax είπε

οσοι ενδιαφερονται ακομη για console  υπαρχει αυτη https://www.microsoft.com/de-de/p/xbox-one-s-1tb-konsole-nba-2k20-bundle/904v1tfl2c0z?cid=msft_web_collection&activetab=pivot%3aoverviewtab στα 169 με nba δεν ειναι ασχημη τιμη

Την πουλάνε πολλοί απο Γερμανία στο Ebay στα 130-135 ευρώ με forza horizon. Επίσης νομίζω ότι η εκδοση με blu ray και 2 controllers είναι ακόμη σε προσφορά στα 170 ευρώ.

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, superpanos2 είπε

Το σαπορτ είναι άθλιο. Είναι chatbot που σε στέλει στις συχνές ερωτήσεις που τις βρίσκεις και από google.

Αν θες άνθρωπο τότε μόνο με τηλέφωνο. Έχουν και στην Ελλάδα (σταθερό από 211) αλλά το πρωί του Σαββάτου ήτανε κλειστό. Λογικά καθημερινές είναι ανοιχτά αλλά δε ξέρω ωράριο.

Εν τω μεταξύ για να μην διαβάζω όλες τις σελίδες, η microsoft δίνει 3 χρόνια εγγύηση;

Στο παράθυρο του chat, γράψε live agent και θα σε στείλει σε υπάλληλο. Και η δική μου ημερομηνία λήξης της εγγύησης ήταν off και μου είπε ότι θα μου στείλει email σύντομα όταν έχει απάντηση από το hardware department.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, nikos032 είπε

Την πουλάνε πολλοί απο Γερμανία στο Ebay στα 130-135 ευρώ με forza horizon. Επίσης νομίζω ότι η εκδοση με blu ray και 2 controllers είναι ακόμη σε προσφορά στα 170 ευρώ.

+ έξοδα αποστολής που παίζουν από 15€+ ως 20€. Και απ' ότι είδα γίνεται και πανικός με δημοπρασίες...

5 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

https://www.amazon.fr/gp/product/B07VPDB5DN/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Νομίζω είναι ότι ποιο VFM σε xbox Controller αν σκεφτείς πως το Limited Edition βγαίνει πιο φτηνό από το κανονικό. Από εκεί και πέρα αν δεν θες-σε νοιάζει να είναι τα ίδια πας σε Logitech F710.

Δεν στέλνει Ελλάδα μόνο ηπειρωτική Γαλλία λέει... αλλά και να έστελνε πόσο θα ήταν το κόστος των μεταφορικών;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, thanos75x είπε

+ έξοδα αποστολής που παίζουν από 15€+ ως 20€. Και απ' ότι είδα γίνεται και πανικός με δημοπρασίες...

Δεν στέλνει Ελλάδα μόνο ηπειρωτική Γαλλία λέει... αλλά και να έστελνε πόσο θα ήταν το κόστος των μεταφορικών;

Εγώ το πήρα κανονικά χθες στα 52Ε με αποστολή. Εδώ ετοιμοπαράδοτο έχει 65,25 + έξοδα αποστολής για τους εκτός Αθηνών.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Εγώ το πήρα κανονικά χθες στα 52Ε με αποστολή. Εδώ ετοιμοπαράδοτο έχει 65,25 + έξοδα αποστολής για τους εκτός Αθηνών.

52,27€
Δίκιο έχεις προχώρησε κανονικά κι εμένα ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα και τα δύο xbox γράφουν για 9/12, όπως ήταν στην αρχή, παρόλο που έχουν 2 μέρες διαφορά στην παραγγελία(21/11 - 01/12). Το ένα ξεκίνησε από το Eindhoven και είναι Carpi, Italy και το άλλο είναι Herne-Boernig, Germany. Πολυταξιδεμένα... Ελπίζω μη δουν κανένα Πύργο του ΟΤΕ και το στείλουν στον Πύργο του Άιφελ, όπως έπαθε το άλλο παλικάρι...

Όσον αφορά την εγγύηση και τη λήξη της που λήγει 1,5 μήνα νωρίτερα από 1/12, προσπάθησα να κάνω live chat αλλά ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Christian M. has left the chat χωρίς να μου απαντήσει τίποτα...

Επεξ/σία από klainmein
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον σε οτι αφορα την εγγυηση σε οσους ληγει νωριτερα απο οτι πρεπει εγω καταφερα να βγαλω ακρη απο εδω πατατε chat και μιλατε με καποιον για να σας το φτιαξει απλως λογω blackfriday γινετε χαμος και μπορει να σας παρει λιγη ωρα να συνεννοηθείτε

https://support.microsoft.com/en-us/contactus/xbox/billing-payment/

Επεξ/σία από Justrelax
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Justrelax είπε

Λοιπον σε οτι αφορα την εγγυηση σε οσους ληγει νωριτερα απο οτι πρεπει εγω καταφερα να βγαλω ακρη απο εδω πατατε chat και μιλατε με καποιον για να σας το φτιαξει απλως λογω blackfriday γινετε χαμος και μπορει να σας παρει λιγη ωρα να συνεννοηθείτε

https://support.microsoft.com/en-us/contactus/xbox/billing-payment/

Κι εμένα υπολείπονται 2.5 μήνες.Λήγει λέει 17/9/2021 ενώ παραλαμβάνω στις 9/12!

Δημοσ.
19 ώρες πριν, VaggD είπε

40 κοστίζει μόνο το controller... Κάνεις δεν πρόκειται να το χαρίσει.

Ναι οκ πλακα κανω. Αλλα ενα 80αρι δεν θα εμφανιστουν λες αγγελίες απο άτομα που θα το μετανιώσουν σαν αγορά;

Δημοσ.
15 minutes ago, dakangr said:

Ναι οκ πλακα κανω. Αλλα ενα 80αρι δεν θα εμφανιστουν λες αγγελίες απο άτομα που θα το μετανιώσουν σαν αγορά;

Ούτε για αστείο... Όσοι μετάνιωσα ή πείραν 2 έχουν πουλήσει πριν καν παραλάβουν, στις αγγελίες θα το βρεις 130+. Στα 80 τον Πάσχα μεταχειρισμένο, ΕΚΤΌΣ και αν πέσει η επίσημη τιμή. 

Δημοσ.

Εμένα γράφει ότι λήγει η εγγύηση 30/1/2022, χωρίς να έχω παραλάβει ακόμα. Ποια είναι η κανονική ισχύς της εγγύησης;

Δημοσ.
42 minutes ago, Shibbu said:

Κι εμένα υπολείπονται 2.5 μήνες.Λήγει λέει 17/9/2021 ενώ παραλαμβάνω στις 9/12!

Έχετε παραλάβει και κάνει register τις κονσόλες σας ή υπάρχει τρόπος να δούμε πριν παραλάβουμε. Επίσης η εγγύηση είναι 3 χρόνια? 

Δημοσ.

@VaggD συνδεσου με το εμαιλ που αγορασες το χβοχ στο σιτε της microsoft  η του χβοχ πανω δεξια αν πατησεις στο εικονιδιο λεει ο λογαριασμος μου μετα εκει που λεει οι συσκευες μου θα σου εχει την κονσολα χβοχ αν πατησεις πανω της θα δεις μεχρι ποτε εχει εγγυηση

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...