Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SaFiS είπε

Και σε εμένα φαίνονται λάθος οι εγγυήσεις (ήδη τρέχουν). Θα τους στείλω email για να τις διορθώσουν (υπάρχει σχετικό link παραδίπλα από την ημερομηνία). Μάλλον τις τρέχουν από την ημερομηνία κατασκευής. Η εγγύηση απ'όσο γνωρίζω και από το παλιό μου XBOX ONE, 2 χρόνια είναι αλλά συνήθως έδιναν και λίγους μήνες παραπάνω...

Ε, παραπάνω δεν με πειράζει αλλά εδώ είναι παρακάτω

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Justrelax είπε

πως ακριβως διορθωνεται το προβλημα με την λαθος εγγυηση που στελνεται εμαιλ?

Θα πας στο Account σου, Devices, Manage στο συγκεκριμένο XBOX και μετά πατάς το link που φαίνεται στην φωτό. Ανοίγεις τίκετ και τους γράφεις σχετικά ότι βάση της ημερομηνίας αγοράς η εγγύηση θα πρέπει να λήγει σε άλλη χρονική περίοδο...

ms.jpg.a2edcebc19a7554f9e63172eaa445532.jpg

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Θα πας στο Account σου, Devices, Manage στο συγκεκριμένο XBOX και μετά πατάς το link που φαίνεται στην φωτό. Ανοίγεις τίκετ και τους γράφεις σχετικά ότι βάση της ημερομηνίας αγοράς η εγγύηση θα πρέπει να λήγει σε άλλη χρονική περίοδο...

ms.jpg.a2edcebc19a7554f9e63172eaa445532.jpg

Ωραία ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, αν μπορείς κράτα μας ενήμερους για το τι σου απάντησαν και πόσο είναι η εγγύηση τελικά για να ξέρουμε και εμείς τι να πούμε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

Εστω πως γινεται, σε τι επιχειρηση μπορει να περασει σαν εξοδο;

Σε ατομική επιχείρηση που είσαι προγραμματιστής αναλυτής. Αν προγραμματίζεις σε Unity μπορείς να κάνεις export  σε XBOX. Μπορείς να πουλάς εφαρμογές για Xbox. Σε θεωρητικό επίπεδο δεν έχεις πρόβλημα.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Ωραία ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, αν μπορείς κράτα μας ενήμερους για το τι σου απάντησαν και πόσο είναι η εγγύηση τελικά για να ξέρουμε και εμείς τι να πούμε

Εμενα γραφει 30/01/22

29/11 εγινε η καταχωρηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω δεν μπορεσα να βγαλω ακρη πηγα εκει που ειπες @SaFiSαλλα παταω contact support με βαζει σε chat με robot και δεν καταφερα να συννενοηθω

Επεξ/σία από Justrelax
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, superpanos2 είπε

Με εδιαφέρει να ακυρώσω αλλά έχει ήδη πάρει tracking number.

Ξέρει κανείς αν θα έχω πάρει ποινή;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ακυρώσεις, την ώρα που αρκετοί εδώ μέσα λένε ότι δεν πρόλαβαν.

Βρες κάποιον στην περιοχή σου που το ήθελε και δώστο στα ίδια χρήματα.

• Like 3
Δημοσ.

Το σαπορτ είναι άθλιο. Είναι chatbot που σε στέλει στις συχνές ερωτήσεις που τις βρίσκεις και από google.

Αν θες άνθρωπο τότε μόνο με τηλέφωνο. Έχουν και στην Ελλάδα (σταθερό από 211) αλλά το πρωί του Σαββάτου ήτανε κλειστό. Λογικά καθημερινές είναι ανοιχτά αλλά δε ξέρω ωράριο.

Εν τω μεταξύ για να μην διαβάζω όλες τις σελίδες, η microsoft δίνει 3 χρόνια εγγύηση;

Δημοσ.

εμένα σε αυτό που πούλησα μου δίνει 2 μήνες έξτρα. Σε αυτό που θα κρατήσω 2 μήνες λιγότερο από τα 2 έτη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...