Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ χθες που το πρόλαβα και το πήρα, το στείλανε σήμερα με Standard. Τουλάχιστον προλαβαίνουμε τις γιορτές! 

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geodyter είπε

Μπορεί να αγοραστεί με τιμολόγιο απο το Store χωρίς ΦΠΑ σαν ενδοκοινοτική;

Εστω πως γινεται, σε τι επιχειρηση μπορει να περασει σαν εξοδο;

Δημοσ.

Καταρχήν ντροπή σας...πάνε δυο κατοσταρικα....παιδι-βαφτιστηρι....ερώτηση αφού με μπλέξατε κοντά 20 χρόνια από το ps1 που είχα ασχοληθεί τελευταία φορά....χειριστήριο μέσα έχει ασύρματο η ενσύρματο....και αν θέλω ,που θέλω δεύτερο, ποιο να πάρω????off topic λίγο αλλά εσείς φταίτε!!!

Δημοσ.
26 minutes ago, VaggD said:

image.png.0dca61c563d19fb5dc34161471ae16f4.png

Αντί για 9/12 που ήταν αρχική ημερομηνία παραδόσεις τώρα αναφέρει για 5/12..

Εμένα λέει Παρασκευή 6/12, καλά είναι. Θα έχω να καώ το σουκου

2019-12-2_19-50-41.PNG

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Kontostoupa είπε

Καταρχήν ντροπή σας...πάνε δυο κατοσταρικα....παιδι-βαφτιστηρι....ερώτηση αφού με μπλέξατε κοντά 20 χρόνια από το ps1 που είχα ασχοληθεί τελευταία φορά....χειριστήριο μέσα έχει ασύρματο η ενσύρματο....και αν θέλω ,που θέλω δεύτερο, ποιο να πάρω????off topic λίγο αλλά εσείς φταίτε!!!

https://www.amazon.fr/gp/product/B07VPDB5DN/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Νομίζω είναι ότι ποιο VFM σε xbox Controller αν σκεφτείς πως το Limited Edition βγαίνει πιο φτηνό από το κανονικό. Από εκεί και πέρα αν δεν θες-σε νοιάζει να είναι τα ίδια πας σε Logitech F710.

Επεξ/σία από Vasilis 07
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 minutes ago, CyberMarco said:

Εμένα λέει Παρασκευή 6/12, καλά είναι. Θα έχω να καώ το σουκου

2019-12-2_19-50-41.PNG

Εγώ θα έχω 2 μέρες περιθώριο για να το στήσω account και να κατεβάσω τα παιχνίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kontostoupa είπε

https://www.microsoft.com/en-gb/p/xbox-wireless-controller-and-cable-for-windows/8v9sf9lzzfhq?cid=msft_web_collection&activetab=pivot%3aoverviewtab 36.90 E  χωρις bluetooth dongle αλλα με καλωδιο usb

https://www.microsoft.com/en-gb/p/xbox-controller-and-wireless-adapter-for-windows/8rvtrt2cxs36?cid=msft_web_collection&activetab=pivot%3aoverviewtab μαζι με bluetooth dongle 49.20 E

3 ώρες πριν, humanoid είπε

Είναι ξεκάθαρο τότε ότι στέλνει με τυχαίο pattern. Πχ γέμισε μια προγράμματισμενη αποστολή οδικώς και μπόρεσαν να κάνουν airfreight transit... Καλώς να ορίσουν σε όλους... 

Υπομονή. Θα φύγει και το δικό σου. Μπορεί να έρθει και με express saver, οπότε θα ρεφαρεις από εκεί...;) 

Περπαταει με τον αργο παραδοσιακο τροπο το δικο μου ..  Εγινε shipped  και παραδοση 9-12 !

Επεξ/σία από Tasosp22
Δημοσ.

Ελπίζω να παραλάβω και εγώ την Παρασκευή.

Τελευταία φορά που είχα παράδοση με UPS από Amazon, την έδωσαν στην Γενική με λάθος διεύθυνση (αντί για Πύργο Ηλείας την έστειλαν στον Πύργο της Τήνου). 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, klainmein είπε

Αθήνα 2 μέρες, Θεσσαλονίκη κλπ 12+μέρες...

Κάτω η Παράγκα της MS...

Σε εσένα έρχεται με το μετρό, γι' αυτό καθυστερεί.

Εδώ λέει έρχεται 5 Δεκεμβρίου, μάλλον θα πάρουν την υποθαλάσσια.

ΥΓ: Με τόσα bestellung, einkauf και versandmethode που έχουμε διαβάσει, αν δεν μάθουμε και τώρα γερμανικά, δεν θα μάθουμε ποτέ!

Δημοσ.

Όσοι το αγόρασαν στην εγγύηση τι ημερομηνία λήξης έχει? Σε μένα είναι 30/04/2021 (2 έτη) αναφέρει. Στο κανονικό one s που έχω αναφέρει για εγγύηση 3 έτη

Δημοσ.

Είναι γρήγοροι. Και η MS και η UPS. 

Μετά τη χθεσινή παραγγελία το έδωσαν ήδη στη UPS και στο e-mail της έλεγε εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 09/12. Στο tracking της UPS λέει τώρα για παράδοση την Παρασκευή.

ΟΚ, αν συνυπολογίσεις δωρεάν αποστολή και δωρεάν επιστροφή αν δε το θες ή για service, το customer service είναι εξαιρετικό.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, leo066 είπε

Όσοι το αγόρασαν στην εγγύηση τι ημερομηνία λήξης έχει? Σε μένα είναι 30/04/2021 (2 έτη) αναφέρει. Στο κανονικό one s που έχω αναφέρει για εγγύηση 3 έτη

Και σε εμένα φαίνονται λάθος οι εγγυήσεις (ήδη τρέχουν). Θα τους στείλω email για να τις διορθώσουν (υπάρχει σχετικό link παραδίπλα από την ημερομηνία). Μάλλον τις τρέχουν από την ημερομηνία κατασκευής. Η εγγύηση απ'όσο γνωρίζω και από το παλιό μου XBOX ONE, 2 χρόνια είναι αλλά συνήθως έδιναν και λίγους μήνες παραπάνω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτές ήταν εκτιμώμενες ημέρες παράδοσης μάλλον η ups είχε πολλές παραγγελίες προς Ελλάδα και τα στειλαν νωρίτερα. Και μένα από 9/12 πήγε 6/12 για παράδοση τώρα δείχνει ότι είναι Ιταλία.

Επεξ/σία από Justrelax
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...