Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, painK είπε

Για να λεει Σπατα πρεπει να ηρθε με το αεροπλανο σωστα?Γιατι και εγω ειδα καποιον που εγραψε εδω μεσα οτι ερχεται με φορτηγο...Αλλα αυτοι το πανε μπαλα εως τωρα!

Όπως και η OnePlus έτσι και η Microsoft στέλνει με αεροπλάνο. Σιγά μην έστελνε με φορτηγό, εμένα το OnePlus 6 μου είχε έρθει αεροπορικώς σε μια εργάσιμη.

On topic, ελπίζω να βγει ξανά προσφορά, ίσως το έπαιρνα για development να δω πως τρέχει το Kodi πάνω του. 

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, painK είπε

Ωραια πραματα απο την Microsoft.Να προλαβουμε και τις γιορτες!transit.jpg.34676e0961b49b9d726fbed7b75b011a.jpg

Εμενα οπως θα δεις στην 13 σελιδα ακομα ειναι στο label created με 2 ωρες διαφορα απο εσενα .. Δεν ξερω τι εχει γινει 

Επεξ/σία από Tasosp22
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, dakangr said:

Μπραβο παραγγείλτε ολοι να γεμισουν οι αγγελίες με μεταχειρισμένα, να το αγοράσουμε και εμεις μετά κανα 50άρικο...

40 κοστίζει μόνο το controller... Κάνεις δεν πρόκειται να το χαρίσει.

Επεξ/σία από VaggD
  • Like 3
Δημοσ.

Σιγά μη σας το κάνουνε και δώρο ρε παιδιά. Έλεος αν περιμένετε να το πάρετε κάτω από 100. Η πλειοψηφία θα το πουλήσει περισσότερο από όσο το πήρε.

• Like 3
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, painK είπε

Για να λεει Σπατα πρεπει να ηρθε με το αεροπλανο σωστα?Γιατι και εγω ειδα καποιον που εγραψε εδω μεσα οτι ερχεται με φορτηγο...Αλλα αυτοι το πανε μπαλα εως τωρα!

Στο tracking page κατω απο το Shipment Service τι σου γραφει; UPS Standard ή UPS Express (Saver);

Λογικα με το Express στο στειλαν.

Δημοσ.

Μάλλον επειδή παράγγειλες 2

Σε μένα που παράγγειλα 1 είναι με standard

In Transit                    12/02/2019 12:09 A.M.
Eindhoven, Netherlands
  Shipped 12/01/2019 1:44 P.M. Eindhoven, Netherlands

Label Created 12/01/2019 11:11 A.M. Netherlands  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dinos_12345 είπε

Όπως και η OnePlus έτσι και η Microsoft στέλνει με αεροπλάνο. Σιγά μην έστελνε με φορτηγό, εμένα το OnePlus 6 μου είχε έρθει αεροπορικώς σε μια εργάσιμη.

On topic, ελπίζω να βγει ξανά προσφορά, ίσως το έπαιρνα για development να δω πως τρέχει το Kodi πάνω του. 

Απλα ο φίλος ήταν τυχερος κι έστειλαν με express saver. Ίσως λόγω της μεγαλύτερης αξίας τού πακέτου σου (αναφέρεις ότι πήρες 2)... Καμία δεκαριά γνωστοί, me included, ξεκίνησαν με standard (οδικώς)... 

Κι είναι λογικό, η next Day delivery είναι ακριβή υπηρεσία για προϊόν αυτής της αξίας... 

Κι η oneplus έκοψε τα δωράκια. Από την εποχή που πήρες oneplus 6 αναθεώρησε και φέτος στέλνει οδικώς όσους δεν δίνουν τα ευρώ για την express αποστολή... 

Επεξ/σία από humanoid
Δημοσ.

Ήρθε πριν δύο ώρες ο κουριερ να μου το φέρει αλλά ειχα πέσει για υπνο και είχα βάλει αθόρυβο το τηλ.Θα το φέρει αύριο λογικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, humanoid είπε

Απλα ησουν τυχερος κι έστειλαν με express saver. Ίσως λόγου της μεγαλύτερης αξίας τού πακέτου σου (αναφέρεις ότι πήρες 2)... Καμία δεκαριά γνωστοί, me included, ξεκίνησαν με standard (οδικώς)... 

Κι είναι λογικό, η next Day delivery είναι ακριβή υπηρεσία για προϊόν αυτής της αξίας... 

Το δικο μου παντως (1τμχ) ερχεται με express saver. Ειναι ηδη Αθηνα δηλαδη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, 333_halfdevil είπε

Το δικο μου παντως (1τμχ) ερχεται με express saver. Ειναι ηδη Αθηνα δηλαδη.

Είναι ξεκάθαρο τότε ότι στέλνει με τυχαίο pattern. Πχ γέμισε μια προγράμματισμενη αποστολή οδικώς και μπόρεσαν να κάνουν airfreight transit... Καλώς να ορίσουν σε όλους... 

58 λεπτά πριν, Tasosp22 είπε

Εμενα οπως θα δεις στην 13 σελιδα ακομα ειναι στο label created με 2 ωρες διαφορα απο εσενα .. Δεν ξερω τι εχει γινει 

Υπομονή. Θα φύγει και το δικό σου. Μπορεί να έρθει και με express saver, οπότε θα ρεφαρεις από εκεί...;) 

Επεξ/σία από humanoid
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...