Agathoklis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, konstantin79 είπε το συγκεκριμένο θέλει και dondle για την ασυρματη συνδεση ή είναι περιττό για το xbox? noob ερώτηση το ξέρω! επειδη δεν ξερω... εσβησα και το λινκ, μην παρω κανενα στο λαιμο μου
klainmein Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Ο μεγαλύτερος ΑΝΤΙΠΑΝΤΟΦΛΑΣ φίλος από εδώ μέσα και υποστηρικτής των πεταματοευρουλάκηδων βρέθηκε! Παιδιά συγγνώμη με όσους συζήτησα, ήμουν ξεκάθαρος για το θέμα της κατάθεσης και της δικής μου ηρεμίας για το αν θα το πάρει τελικά ο υποψήφιος αγοραστής ή όχι. Σας ευχαριστώ πολύ! ΥΓ Συγγνώμη για το spam 1
Tasosp22 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, konstantin79 είπε το συγκεκριμένο θέλει και dondle για την ασυρματη συνδεση ή είναι περιττό για το xbox? noob ερώτηση το ξέρω! Για το xbox νομιζω λειτουργει ετσι. Για να το συνδεσεις στον υπολογιστη σου ασυρματα θα χρειαστει να εχει η μητρικη σου bluetooth ή να βαλεις εξωτερικο usb bluetooth
thanasis00 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Tasosp22 είπε Μονο το δικο μου δεν το εχουν στειλει απο προχθες και γραφει στο tracking αυτο? Shipment Ready for UPS Εμένα λέει ακόμα Pending. Υπάρχει κάποια άλλη σελίδα που λέει περισσότερες πληροφορίες για τη παραγγελία;
HondosCenter Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, konstantin79 είπε το συγκεκριμένο θέλει και dondle για την ασυρματη συνδεση ή είναι περιττό για το xbox? noob ερώτηση το ξέρω! Αν Αν θες να το συνδέσεις ασύρματα στο Xbox One, δεν χρειάζεται κάτι. Αν θες να το συνδέσεις ασύρματα στο pc θες dongle Bluetooth 1
Pinkakos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, konstantin79 είπε το συγκεκριμένο θέλει και dondle για την ασυρματη συνδεση ή είναι περιττό για το xbox? noob ερώτηση το ξέρω! Περιττό περιττό, το καλώδιο είναι για το PC (σε περίπτωση που δεν έχει bluetooth ωστε να συνδεθει ασυρματα, ή στην περιπτωση που δεν εχεις μπαταριες) 1
imvrios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η προσφορά της Microsoft Γερμανίας φαίνεται να τελείωσε οριστικά. Δε χάθηκε ο κόσμος, υπάρχει σε πολλά άλλα καταστήματα της MS στα 130€. Είναι πολύ καλό αυτό που έχει κάνει η Microsoft με το site της: έστω ότι είσαι στη σελίδα ενός προϊόντος. Πας κάτω αριστερά, πατάς στην υδρόγειο και διαλέγεις το site άλλης χώρας. Και αν το προϊόν πωλείται στη χώρα αυτή μέσω του e-shop της, σε πάει απευθείας στη σελίδα του. Τέλος, πιθανότατα δε θα κρατήσω το δικό μου. Δεν αγοράστηκε για gaming αλλά για χρήση ως Plex Client. Αλλά κάθησα και διάβασα κάποια πράγματα και δεν είμαι σίγουρος ότι καλύπτει ότι θέλω. Μόλις έλθει, αν δε το κρατήσω θα ενημερώσω να το πάρει κάποιος. Στα 99€ εννοείται, σφραγισμένο.
thanasis00 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, imvrios είπε Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η προσφορά της Microsoft Γερμανίας φαίνεται να τελείωσε οριστικά. Δε χάθηκε ο κόσμος, υπάρχει σε πολλά άλλα καταστήματα της MS στα 130€. Είναι πολύ καλό αυτό που έχει κάνει η Microsoft με το site της: έστω ότι είσαι στη σελίδα ενός προϊόντος. Πας κάτω αριστερά, πατάς στην υδρόγειο και διαλέγεις το site άλλης χώρας. Και αν το προϊόν πωλείται στη χώρα αυτή μέσω του e-shop της, σε πάει απευθείας στη σελίδα του. Τέλος, πιθανότατα δε θα κρατήσω το δικό μου. Δεν αγοράστηκε για gaming αλλά για χρήση ως Plex Client. Αλλά κάθησα και διάβασα κάποια πράγματα και δεν είμαι σίγουρος ότι καλύπτει ότι θέλω. Μόλις έλθει, αν δε το κρατήσω θα ενημερώσω να το πάρει κάποιος. Στα 99€ εννοείται, σφραγισμένο. Τι διάβασες; Γιατί εγώ είδα καλά πράγματα για plex client γενικά.
konstantin79 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 πάντως πλάκα πλάκα το κόστος συνεχώς ανεβαίνει αν πεις οτι θέλεις να κάνεις το σετ πλήρες. Δηλ 1 χειριστήριο ακόμα +35€, 1 χρόνος gold +30€, 1 μηνας gold και 1 μηνας ultimate +2€ , 1 τηλεκοντρόλ για να το κάνεις media player +22€. σχεδόν διπλασιάστηκε η τιμή. Ελπίζω να μην διαβάζει η γυναίκα μου 🙏......για τα παιδιά είναι αγάπη μου 😛
imvrios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Χρησιμοποιώ κάποιους ας πούμε "ιδιαίτερους" codecs και αν έχω καταλάβει καλά θα έχω πολύ transcoding στο server για να streamρει στο xbox one. Θα δω και περαιτέρω. Με έχει ταλαιπωρήσει ο client για τη Samsung που ένα bug διορθώνουν και δύο εμφανίζονται.
klainmein Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, konstantin79 είπε πάντως πλάκα πλάκα το κόστος συνεχώς ανεβαίνει αν πεις οτι θέλεις να κάνεις το σετ πλήρες. Δηλ 1 χειριστήριο ακόμα +35€, 1 χρόνος gold +30€, 1 μηνας gold και 1 μηνας ultimate +2€ , 1 τηλεκοντρόλ για να το κάνεις media player +22€. σχεδόν διπλασιάστηκε η τιμή. Ελπίζω να μην διαβάζει η γυναίκα μου 🙏......για τα παιδιά είναι αγάπη μου 😛 Αδελφέ μου συνονοματε και ομοιοπαθή, εγώ είπα ότι δε θα πάρω δώρο για τα Χριστούγεννα και καλύπτει και δώρα Πάσχα και τη γιορτή μου το Μάϊο. Μια ιδέα μπας και σε βοηθήσει... ΥΓ Αυτή έκανε γυμναστήριο για ένα χρόνο 109€... Πού πετάει τα λεφτά του ο κόσμος ρε παιδί μου 😁 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από klainmein
VonLoutsos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Just now, klainmein said: Αδελφέ μου συνονοματε και ομοιοπαθόντα, εγώ είπα ότι δε θα πάρω δώρο για τα Χριστούγεννα και καλύπτει και δώρα Πάσχα και τη γιορτή μου το Μάϊο. Μια ιδέα μπας και σε βοηθήσει... ΥΓ Αυτή έκανε γυμναστήριο για ένα χρόνο 109€... Πού πετάει τα λεφτά του ο κόσμος ρε παιδί μου 😁 Το επιχειρημα με το γυμναστήριο καθώς και νύχια/μαλλιά/ρούχα μην το χρησιμοποιήσεις γιατί σε βλέπω να μας γράφεις από το Παπαγεωργίου.
Unlock solution Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, imvrios είπε Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η προσφορά της Microsoft Γερμανίας φαίνεται να τελείωσε οριστικά. Δε χάθηκε ο κόσμος, υπάρχει σε πολλά άλλα καταστήματα της MS στα 130€. Είναι πολύ καλό αυτό που έχει κάνει η Microsoft με το site της: έστω ότι είσαι στη σελίδα ενός προϊόντος. Πας κάτω αριστερά, πατάς στην υδρόγειο και διαλέγεις το site άλλης χώρας. Και αν το προϊόν πωλείται στη χώρα αυτή μέσω του e-shop της, σε πάει απευθείας στη σελίδα του. Τέλος, πιθανότατα δε θα κρατήσω το δικό μου. Δεν αγοράστηκε για gaming αλλά για χρήση ως Plex Client. Αλλά κάθησα και διάβασα κάποια πράγματα και δεν είμαι σίγουρος ότι καλύπτει ότι θέλω. Μόλις έλθει, αν δε το κρατήσω θα ενημερώσω να το πάρει κάποιος. Στα 99€ εννοείται, σφραγισμένο. Θα με ενδιέφερε αν αποφασίσεις να το πουλήσεις.
klainmein Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Το επιχειρημα με το γυμναστήριο καθώς και νύχια/μαλλιά/ρούχα μην το χρησιμοποιήσεις γιατί σε βλέπω να μας γράφεις από το Παπαγεωργίου. Εσύ σπιούνος των συζύγων μας είσαι εδώ μέσα ή γουστάρεις να βλέπεις αγχωμένους, καταιδρωμένους και τρομοκρατημένους πωλητές xbox one s all digital ? 😂 Εκτός αν έχεις καμια 1000 δισκάκια και τρομάζεις ότι δε θα βρεις να τα σπρώξεις με τα all digital... 😋 δικός σου είμαι κι εγώ αγαπητέ, φανταστικε χλαπάτσα, πήρα με τα 170 και το drive τελικά... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από klainmein
VonLoutsos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Just now, klainmein said: Εσύ σπιούνος των συζύγων μας είσαι εδώ μέσα ή γουστάρεις να βλέπεις αγχωμένους, καταιδρωμένους και τρομοκρατημένους πωλητές xbox one s all digital ? 😂 Εκτός αν έχεις καμια 1000 δισκάκια και τρομάζεις ότι δε θα βρεις να τα σπρώξεις με τα all digital... 😋 δικός σου είμαι κι εγώ αγαπητέ, φανταστικε χλαπάτσα, πήρα με τα 170 και το drive τελικά... Προτροπή ήταν για τα λιγότερα casualties!!!! Γιατί πάνω στην κρίση που θα έρθουν σπίτι και τα δύο Xbox, πρέπει να έχεις προετοιμαστεί . Προσωπικά αντιστάθηκα στο Xbox, όσες φορές και αν το έβαλε η MS. Ειδικά στο All Digital. Βγαίνω off topic. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις