Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
13 ώρες πριν, CyberMarco είπε

Για οσους ρωτάνε για το πως να βάλουν XBL gold + Game pass ultimate σας αφήνω το post  που έβαλα στο reddit, συγνώμη που δεν το άλλαξα στα ελληνικά.

1. Buy the 1€/1 month XBL gold (and enable recurring billing to get 1 month extra and then disable, if it works -> 2 months of XBL gold)

2. Activate the 1 month code that comes with the console (and use the recurring billing trick again? -> 2 months of XBL gold)

3. Buy one (or 2 maybe) 12-months of XBL gold (recurring billing trick, activate - deactivate -> 13 months of XBL gold)

4. Buy the 1€/3 months of game pass ultimate and convert my XBL gold sub to ultimate.

If that works I should end up with 20 months of Game pass ultimate (activating a single 12 months of XBL gold).

Σχετικά με το recurring billing (αυτόματη ενεργοποίηση της υπηρεσίας όταν λήξη), νομίζω πως για την συνδρομή 1 μήνα σου δίνει 14 μέρες έξτρα συνδρομή, αλλά η ιδέα αυτή είναι.

Εδω θα βρείτε την 12μηνη συνδρομή στα ~42€ για ΕU account: https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-cd-key

Εδώ θα βρείτε την 12μηνη συνδρομή ~29€ για BR acoount: https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-brazil

ΠΡΟΣΟΧΗ, η βραζιλιάνικη συνδρομή απαιτεί VPN για την ενεργοποίηση (όχι και για την χρηση), αλλά είναι ρίσκο για ban.

Μόλις παράγγειλα το XBOX One S από .de και καθότι άσχετος (η τελευταία κονσόλα είναι ένα PS3 που έχει να ανοίξει 2 χρόνια), θα ήθελα μία μικρή βοήθεια.

Μπορείτε να βάλετε links στα βήματα 1 - 4  για να μην κάνω καμία πατάτα και αγοράσω κάτι άχρηστο; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αν δεν πάρει κανείς το one s digital στα 99Ε ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΩ μετά τις 12 γιατί όλο μαλακιες κάνω 😂 και φταίτε εσείς και τα επιχειρήματά σας περί digital και μη...Τώρα που παρήγγειλα και τα δύο τι θα κάνω να δω  😂

Επεξ/σία από klainmein
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, klainmein είπε

Εγώ αν δεν πάρει κανείς το one s digital στα 99Ε ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΩ μετά τις 12 γιατί όλο μαλακιες κάνω 😂 και φταίτε εσείς και τα επιχειρήματά σας περί digital και μη...Τώρα που παρήγγειλα και τα δύο τι θα κάνω να δω  😂

Εμένα τώρα μου καρφώθηκε άλλη ιδέα στο μυαλό. Μόλις έρθει από Γερμανία να του βγάλω τον μηχανικό δίσκο και να του πετάξω μέσα έναν samsung 1TB SSD έτσι για πλάκα... χαχα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thanos75x είπε

Εμένα τώρα μου καρφώθηκε άλλη ιδέα στο μυαλό. Μόλις έρθει από Γερμανία να του βγάλω τον μηχανικό δίσκο και να του πετάξω μέσα έναν samsung 1TB SSD έτσι για πλάκα... χαχα

Χάνεις την εγγύηση, ο δίσκος για να αλλάξει θέλει πάρα πολύ δουλειά (ειδικά partition, κτλ.) και υπάρχει και η πιθανότητα για Ban της κονσόλας μιας και έχεις τροποποιήσει το σύστημα. Ο δίσκος δεν αλλάζει σαν τα Playstation...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SaFiS είπε

Χάνεις την εγγύηση, ο δίσκος για να αλλάξει θέλει πάρα πολύ δουλειά (ειδικά partition, κτλ.) και υπάρχει και η πιθανότητα για Ban της κονσόλας μιας και έχεις τροποποιήσει το σύστημα. Ο δίσκος δεν αλλάζει σαν τα Playstation...

Α δεν είχα ιδέα... Έχω να πιάσω κονσόλα από το PS3 παλιά που άλλαζε για πλάκα! Ευχαριστώ για την πληροφορία ;)

Δημοσ.
3 minutes ago, SaFiS said:

Σοβαρά, τι φάση? .. Δλδ άτομα που έχουν τεράστια συλλογή τι κάνουν? 

2 minutes ago, thanos75x said:

Α δεν είχα ιδέα... Έχω να πιάσω κονσόλα από το PS3 παλιά που άλλαζε για πλάκα! Ευχαριστώ για την πληροφορία ;)

Και εγώ εκεί είχα μείνει.... Το 2019/20 μας υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SaFiS είπε

Εξωτερικό δίσκο USB 3.0, 256GB και άνω...

Α εντάξει τότε... Λες και θα παίξω πολλά παιχνίδια ώστε να γεμίσει ο εσωτερικός... xD 
Απλά είδα τους χρόνους φόρτωσης και είναι απογοητευτικοί... γι αυτό το σκέφτηκα για SSD αλλά δεν :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο το δικο μου δεν το εχουν στειλει απο προχθες και γραφει στο tracking αυτο? Shipment Ready for UPS 

image.png.491b7db8fb98bed90a33a28b9615d373.png

Επεξ/σία από Tasosp22
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Agathoklis είπε

το συγκεκριμένο θέλει και dondle για την ασυρματη συνδεση ή είναι περιττό για το xbox? noob ερώτηση το ξέρω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...