Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Το θέμα είναι τι γίνεται όταν με το χρόνο θελήσεις να πουλήσεις την κονσόλα για να πάρεις πιθανώς μία καινούργια. Τα παιχνίδια τα χάνεις, και να πουλήσεις το Microsoft account δεν είναι και τόσο εύκολο κακά τα ψέματα.

Δυστυχώς τα δισκάκια είναι αναντικατάστατα όσον αφορά το buy/sell. Γενικά πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου τα επιπλέον χρήματα που δίνεις για το κανονικό xbox one s τα παίρνεις πίσω και με το παραπάνω.

Εγώ καταλήγω ότι τα bundle του κανονικού με τα 169€ είναι καλύτερη προσφορά.

Δεν ξέρω αλλά εάν έπρεπε να αγοράσω παιχνίδι σε δισκάκι θα ήμουν πολύ επιλεκτικός. Δεδομένου ότι οι πρώτη τίτλοι βγαίνουν στα 40-50 ευρώ, πόσους μπορεί κάποιος να αγοράσει σε ένα χρόνο. 

Ακόμα και αν πουληθούν μετά, ουσιαστικά θα έχει μια κονσόλα για 2-3 παιχνίδια όλο το χρόνο.

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thodoris20s είπε

Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο, καθώς δεν γνωρίζω. Με την εγγύηση τώρα τι παίζει που το πήραμε από Microsoft Store Γερμανίας, αλλά και γενικά από Microsoft Store;

Σε καλύπτει κανονικά. Με την MS μην ανησυχείς για τέτοια θέματα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kostasallinone είπε

Δεν ξέρω αλλά εάν έπρεπε να αγοράσω παιχνίδι σε δισκάκι θα ήμουν πολύ επιλεκτικός. Δεδομένου ότι οι πρώτη τίτλοι βγαίνουν στα 40-50 ευρώ, πόσους μπορεί κάποιος να αγοράσει σε ένα χρόνο. 

Ακόμα και αν πουληθούν μετά, ουσιαστικά θα έχει μια κονσόλα για 2-3 παιχνίδια όλο το χρόνο.

Για μένα αυτό που λες συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο με το digital. Εκεί πρέπει να είσαι πολύ επιλεκτικός καθώς το παιχνίδι που θα αγοράσεις θα πρέπει να είσαι 1000% σίγουρος ότι θα σ'αρέσει και ότι θα το ευχαριστηθείς.

Ενώ με το δισκάκι ακόμα και day one να αγοράσεις κάποιο τίτλο μπορείς να το παίξεις λίγο να δεις αν σου κάνει και μετά να το πουλήσεις στα 2/3 της αρχικής τιμής για πλάκα. 

Γενικά με το digital αν την δεις οικονομικά και συντηριτικά, δεσμεύεσαι στο να παίζεις ότι υπάρχει σε προσφορά ή ότι σου δίνει το game pass κατά καιρούς δωρεάν.

Στην ουσία πρέπει να ξέρεις τι θέλεις να παίξεις από το digital και αν είσαι τύπος που παίζει μόνο fifa π.χ ή fortnite κλπ τότε συμφέρει. Αλλιώς είναι πολύ καλύτερη λύση το δισκάκι.

Πιστεύω δηλαδή αυτό που λες για τα 2-3 παιχνίδια τον χρόνο ισχύει για την περίπτωση του digital και όχι του φυσικού δίσκου.

Δημοσ.

Παιδια πρεπει να μπειτε στην λογικη του all digital, μιας και σε λιγα χρονια πιστεψτε με δεν θα υπαρχει τιποτα σε μορφη δισκου... Στην Ελλαδα εχουν κλεισει ακομα και τα seven... Το one S σαν επιλογη δεν υπερτερει σε καμμια περιπτωση, εκτος αν εχει καποιος ηδη στην συλλογη του, τιτλους σε δισκους... Ακομα σχετικα με τα νετφλιξ και τις υπολοιπες υπηρεσιες πλεον ολα αυτα υπαρχουν ενσωματωμενα ακομα και στις τηλεορασεις και μπορεις να τα βρεις αρκετα φτηνα σε μποξακια... Τελος σχετικα με το δευτερο χειρηστηριο μπορει να συνδεθει καποιο που συνδεεις σε PC πχ το F710 της Logitech οποτε ουτε αυτο ειναι ιδιαιτερο προβλημα... Το μονο που θα πρεπε να μας απασχολει ειναι αν και ποτε θα "σπασει" ωστε να κανεις οτι γουσταρεις και χωρις δισκακια κατι που θα γινει πιστευω συντομα... Και αν δεν γινει υπαρχουν τα κλειδακια και αντε γεια

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liverpoolman είπε

Παιδια πρεπει να μπειτε στην λογικη του all digital, μιας και σε λιγα χρονια πιστεψτε με δεν θα υπαρχει τιποτα σε μορφη δισκου... Στην Ελλαδα εχουν κλεισει ακομα και τα seven... Το one S σαν επιλογη δεν υπερτερει σε καμμια περιπτωση, εκτος αν εχει καποιος ηδη στην συλλογη του, τιτλους σε δισκους... 

Διαφωνώ. Αν ίσχυε αυτό που λες φίλε μου και οι νέες γενιές τον κονσολών θα βγαίνανε χωρίς physical disk drive. Γενικά η δυνατότα του να αγοράζεις και να πουλάς παιχνίδια είναι μεγάλη υπόθεση. Στα ψηφιακά αυτό δεν έχει γίνει ακόμα, και δεν νομίζω να γίνει και ποτέ γιατί δεν θέλουν να γίνει.

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Για μένα αυτό που λες συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο με το digital. Εκεί πρέπει να είσαι πολύ επιλεκτικός καθώς το παιχνίδι που θα αγοράσεις θα πρέπει να είσαι 1000% σίγουρος ότι θα σ'αρέσει και ότι θα το ευχαριστηθείς.

Ενώ με το δισκάκι ακόμα και day one να αγοράσεις κάποιο τίτλο μπορείς να το παίξεις λίγο να δεις αν σου κάνει και μετά να το πουλήσεις στα 2/3 της αρχικής τιμής για πλάκα. 

Γενικά με το digital αν την δεις οικονομικά και συντηριτικά, δεσμεύεσαι στο να παίζεις ότι υπάρχει σε προσφορά ή ότι σου δίνει το game pass κατά καιρούς δωρεάν.

Στην ουσία πρέπει να ξέρεις τι θέλεις να παίξεις από το digital και αν είσαι τύπος που παίζει μόνο fifa π.χ ή fortnite κλπ τότε συμφέρει. Αλλιώς είναι πολύ καλύτερη λύση το δισκάκι.

Πιστεύω δηλαδή αυτό που λες για τα 2-3 παιχνίδια τον χρόνο ισχύει για την περίπτωση του digital και όχι του φυσικού δίσκου.

Βασικά εγώ δεν έχω αγοράσει ποτέ παιχνίδι πάντα παίζω με συνδρομή.

Δημοσ.

Πήρα το πακέτο με τα 170 και τα 2 controllers.

Εσείς που χάσατε 2 φορές τα πακέτα μην χάσετε την τελευταία σας ευκαιρία. Τρίτη ευκαιρία δε θα βρείτε άλλον να σας δώσει στη ζωή σας. bundle all digital με forza horizon 3. 99Ε. Cyber Monday Offer. 

ΥΓ Μλκς πάρτε το θα με σκίσει η άλλη αν δει 2 κονσόλες!

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, liverpoolman είπε

Παιδια πρεπει να μπειτε στην λογικη του all digital, μιας και σε λιγα χρονια πιστεψτε με δεν θα υπαρχει τιποτα σε μορφη δισκου... Στην Ελλαδα εχουν κλεισει ακομα και τα seven... Το one S σαν επιλογη δεν υπερτερει σε καμμια περιπτωση, εκτος αν εχει καποιος ηδη στην συλλογη του, τιτλους σε δισκους... Ακομα σχετικα με τα νετφλιξ και τις υπολοιπες υπηρεσιες πλεον ολα αυτα υπαρχουν ενσωματωμενα ακομα και στις τηλεορασεις και μπορεις να τα βρεις αρκετα φτηνα σε μποξακια... Τελος σχετικα με το δευτερο χειρηστηριο μπορει να συνδεθει καποιο που συνδεεις σε PC πχ το F710 της Logitech οποτε ουτε αυτο ειναι ιδιαιτερο προβλημα... Το μονο που θα πρεπε να μας απασχολει ειναι αν και ποτε θα "σπασει" ωστε να κανεις οτι γουσταρεις και χωρις δισκακια κατι που θα γινει πιστευω συντομα... Και αν δεν γινει υπαρχουν τα κλειδακια και αντε γεια

Και εμεις σαν καταναλωτες καθοριζουμε την πορεια που θα παρουν τα πραγματα,εγω προσωπικα αρνουμαι να μπω στην λογικη του all digital ασχετα και αν υπαρχει η λυσσαλεα ταση απο τις εταιρειες να οδηγησουν προς τα εκει το πραμα για αυτο και βλεπουμε το all digital να πουλιεται σε εξευτελιστικες τιμες

• Like 1
Δημοσ.
Just now, klainmein said:

Πήρα το πακέτο με τα 170 και τα 2 controllers.

Εσείς που χάσατε 2 φορές τα πακέτα μην χάσετε την τελευταία σας ευκαιρία. Τρίτη ευκαιρία δε θα βρείτε άλλον να σας δώσει στη ζωή σας. bundle all digital με forza horizon 3. 99Ε. Cyber Monday Offer. 

ΥΓ Μλκς πάρτε το θα με σκίσει η άλλη αν δει 2 κονσόλες!

Πρώτα θα σε αφήσουμε να σε σκίσει να αλλάξεις ράφτη και αμέσως μετά θα το πάρουμε :P

Δημοσ.

Το κακό για μένα είναι ότι όταν θα το παρουσιάσω στα παιδιά ως δώρο Χριστουγέννων θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον ένα βράδυ για να κατέβουν τα παιχνίδια που θέλουν. Με 24αρα γραμμή πρέπει να πάρει φωτιά η  κονσολα για να κατέβει το sea of thieves. Για να πάρω το FIFA 20 εννοείται μόνο από κλειδάδικο έτσι; Παίζουν προσφορές γενικά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Gerara_ είπε

Το κακό για μένα είναι ότι όταν θα το παρουσιάσω στα παιδιά ως δώρο Χριστουγέννων θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον ένα βράδυ για να κατέβουν τα παιχνίδια που θέλουν. Με 24αρα γραμμή πρέπει να πάρει φωτιά η  κονσολα για να κατέβει το sea of thieves. Για να πάρω το FIFA 20 εννοείται μόνο από κλειδάδικο έτσι; Παίζουν προσφορές γενικά;

Δεν ξέρω αν είναι εφικτό, αλλά το ιδανικότερο θα ήταν να πας την κονσόλα με άκρα μυστικότητα στο σπίτι κάποιου φίλου με internet, να την αφήσεις εκεί να τα κατεβάσει και στη συνέχεια πακετάρεις και είσαι έτοιμος για επίσημο χριστουγεννιάτικο launch 😁 

Παίζουν προσφορές αρκεί να ξέρεις που θα κοιτάξεις.

Επεξ/σία από johnpap21
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Πρώτα θα σε αφήσουμε να σε σκίσει να αλλάξεις ράφτη και αμέσως μετά θα το πάρουμε :P

Εσύ είσαι για τον VonLoutso ρε φίλε έλεος 🤣😝

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johnpap21 είπε

Δεν ξέρω αν είναι εφικτό, αλλά το ιδανικότερο θα ήταν να πας την κονσόλα με άκρα μυστικότητα στο σπίτι κάποιου φίλου με internet, να την αφήσεις εκεί να τα κατεβάσει και στη συνέχεια πακετάρεις και είσαι έτοιμος για επίσημο χριστουγεννιάτικο launch 😁 

Παίζουν προσφορές αρκεί να ξέρεις που θα κοιτάξεις.

Πες μας ενδεικτικα που μπορουμε να κοιταξουμε, ψαχνω προσφορα για Jedi fallen order  :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, John182 είπε

Σε προσφορά η βάση για κατακόρυφη στήριξη από το Microsoft store Ισπανίας. Στα 10€ με δωρεάν μεταφορικά.

https://www.microsoft.com/es-es/p/soporte-vertical-de-xbox-one-s/8pkmwv1nwnmg?activetab=pivot:overviewtab

Και ο κινεζος εχει 3$ https://www.aliexpress.com/item/32965373184.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4a8ab05fguPvHk&algo_pvid=915f695e-baf0-46c2-9f31-24d75a36fe75&algo_expid=915f695e-baf0-46c2-9f31-24d75a36fe75-0&btsid=08180d5e-2a8e-40e6-bd40-984f9c18d1bf&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5,searchweb201603_53 :P

Επεξ/σία από Tasosp22
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...