johnpap21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, sils είπε Αν και ειμαι ακομα ξενερωμενος με το always online.........!!!!!! Μια μικρή διόρθωση: Δεν χρειάζεται να είσαι συνεχώς online. Αφού κατεβάσεις τα παιχνίδια παίζεις και offline. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από johnpap21
Snickersss Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, klainmein είπε Κι εγώ έτσι πιστεύω...Βασικά παιρνοντας με το drive, έχεις και online τα δωρεάν κλπ κλπ έχεις και το drive...Ψήνομαι κι εγώ για όποιον θέλει αυτό με τα 99Ε του το πουλάω 100 😝 Αμα οντως θες να το δωσεις στειλε μου ενα μηνυμα...
smyrali Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, sils είπε Μονο και μονο επειδη ειμαι κατα σε αυτο που ξεκινησε η microsoft digital only,ktl δεν θα το παρω...... προτιμω να παρω το κανονικο και μτχ δισκακια του 10 ευρου........... Αν και ειμαι ακομα ξενερωμενος με το always online.........!!!!!! Δεν ξερω τι ψαρια πιανει σε στριμιγκ υπηρεσιες νετφλιχ κτλ αλλα εκει πιστευω πως το nvidia shield ως ανοιχτο μηχανημα ειναι πολυ ανώτερο. Ειναι πειρασμος δεν λεω αλλα δεν θελω να υποστειριξω σε αυτο το κομματι την ms. Εαν ποτε το ξεκλειδωσουν και τρεξει win 10......βλέπουμε το XBOX 360 παίζει καλύτερα από mi box το netflix & youtube...
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, johnpap21 είπε Μια μικρή διόρθωση: Δεν χρειάζεται να είσαι συνεχώς online. Αφού κατεβάσεις τα παιχνίδια παίζεις και offline. Τζζζζ κοπηκες ! Μολις πεσει λιγο η συνδεση εστω και για reset το router η ΜS σε πεταει εξω στο dashboard απο οτι παιχνιδι single - player και να παιζεις . Ειπαμε υπαρχει σχεδιο μη τα θελετε ολα και τσαμπα . Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
johnpap21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Τζζζζ κοπηκες ! Μολις πεσει λιγο η συνδεση εστω και για reset το router σε πεταει εξω απο οτι παιχνιδι single - player και να παιζεις . Ειπαμε υπαρχει σχεδιο . Εγώ πως παίζω αυτή τη στιγμή offline στο xbox one μου δηλαδή; Με sorcery; 😁 (τα παιχνίδια είναι κατεβασμένα) Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από johnpap21 1
klainmein Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Snickersss είπε Αμα οντως θες να το δωσεις στειλε μου ενα μηνυμα... Στείλε μου ένα μήνυμα να κάνω reply γιατί δεν μπορώ να βάλω κείμενο όταν πάω να σου στείλω μήνυμα. Sorry για το σπαμ
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, johnpap21 είπε Εγώ πως παίζω αυτή τη στιγμή offline στο xbox one μου δηλαδή; Με sorcery; 😁 Με offline profile . Που στα jap rpg δε με αφηνε να κανω save οποτε δε προκειται ναπροχωρήσεις και πολυ ... Δε μας λες και τι παιζεις και πως ;
kimon83 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Αν κάποιος θέλει να πουλήσει το πακέτο με τα 99 ευρώ ας μου στείλει και εμένα ενα μνμ
klainmein Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ το πουλάω 99 αρκεί να γίνει μεταφορά στην τράπεζα. Δείτε τις θετικές κριτικές μου στις αγγελίες. Επίσης, πρέπει να είναι σίγουρο ότι θα δώσω των 99Ε για να μη μου μείνει αν πάρω το άλλο bundle...
johnpap21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Με offline profile . Που στα jap rpg δε με αφηνε να κανω save οποτε δε προκειται ναπροχωρήσεις και πολυ ... Δε μας λες και τι παιζεις και πως ; Το profile μου το έφτιαξα online δηλ. είναι ο κανονικός λογαριασμός που έχω για χρόνια στην MS από το 360 και κάνω αγορές. Αυτή τη στιγμή παίζω Sunset Overdrive και πριν Forza Horizon 3. Την κονσόλα την έχω προσωρινά offline γιατί έχω γεμίσει το switch με άλλες συσκευές κι αν χρειαστώ κάτι ανοίγω το ασύρματο. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από johnpap21
sils Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, smyrali είπε το XBOX 360 παίζει καλύτερα από mi box το netflix & youtube... Για το Shield μιλαω αν και σε λιγο ερχεται το stradia...........Me app store!!!!!
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, johnpap21 είπε Το profile μου είναι online ο κανονικός λογαριασμός που έχω για χρόνια στην MS από το 360. Αυτή τη στιγμή παίζω Sunset Overdrive και πριν Forza Horizon 3. Την κονσόλα την έχω προσωρινά offline γιατί έχω γεμίσει το switch με άλλες συσκευές κι αν χρειαστώ κάτι ανοίγω το ασύρματο. Με δισκακια η digital ;
johnpap21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Με δισκακια η digital ; Digital και μάλιστα το forza horizon 3 από κλειδάδικο. Πλάκα πλάκα για One δεν έχω κανένα δισκάκι 😁 Ότι έχω είναι από το πρώτο xbox και απ' το 360. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από johnpap21 1
klainmein Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Όποιος θέλει του το πουλάω με 99Ε, στείλτε μου μήνυμα...
thodoris20s Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο, καθώς δεν γνωρίζω. Με την εγγύηση τώρα τι παίζει που το πήραμε από Microsoft Store Γερμανίας, αλλά και γενικά από Microsoft Store; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις