Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, klainmein είπε

Η αλήθεια είναι ότι περιμένω το xbox με τα 99Ε και το f.horizon 3, αλλά παίζει να έχεις δίκαιο και να είναι καλύτερη προσφορά αυτό με τα controllers. Βέβαια έχω android box και blu ray player φέτα της Sony...Και επίσης ένα seven έχω στη γειτονιά μου και κλείνει,οπότε δε θα έχω ούτε να νοικιασω δισκάκια. Ειλικρινά είμαι σε δίλημμα. Αλήθεια παιδιά για το all digital δεν έχουν βγει  ρομ να φλασαρεις και να διαβάζει πχ εξωτερικο blu ray ή να κάνεις download σπασμένα παιχνίδια κλπ;

Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, ούτε και softmod γενικότερα.

Υ.Γ. Ο μόνος λόγος που υστερεί το all digital κι εμένα θα με πείραζε είναι στην περίπτωση που έχεις συλλογή σε δισκάκια από παιχνίδια παλαιότερων xbox ακόμα κι από το 1ο που είναι backwards compatible. Εκεί θα πρέπει να τα αγοράσεις ξανά, αν υπάρχουν ακόμα στο store. Επίσης άλλος ένας σοβαρός λόγος για εκείνους που έχασαν το τραίνο του Xbox One και ξεκινούν τώρα είναι τα παιχνίδια που υπήρχαν στο store και έχουν γίνει delist όπως το Forza Horizon 2. Δυστυχώς, δεν μπορείς να τα παίξεις στο all digital αν δεν έχεις δισκάκι ή αν δεν έχεις παλιό account που έχει αγορασμένο το παιχνίδι.

Επεξ/σία από johnpap21
  • Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, klainmein είπε

Η αλήθεια είναι ότι περιμένω το xbox με τα 99Ε και το f.horizon 3, αλλά παίζει να έχεις δίκαιο και να είναι καλύτερη προσφορά αυτό με τα controllers. Βέβαια έχω android box και blu ray player φέτα της Sony...Και επίσης ένα seven έχω στη γειτονιά μου και κλείνει,οπότε δε θα έχω ούτε να νοικιασω δισκάκια. Ειλικρινά είμαι σε δίλημμα. Αλήθεια παιδιά για το all digital δεν έχουν βγει  ρομ να φλασαρεις και να διαβάζει πχ εξωτερικο blu ray ή να κάνεις download σπασμένα παιχνίδια κλπ;

Τελικά με gold pass και ultimate συμφέρει περισσότερο από τα παιχνίδια χειροπιαστά.

Επεξ/σία από Kostasallinone
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, klainmein είπε

Μεταχειρισμένα δισκάκια βρίσκεις παντού. Απο φίλους, από αγγελίες, ακόμα και σε μαγαζιά από όσο θυμάμαι τουλάχιστον πουλάνε. Το ότι το digital edition δεν έχει δισκάκί με έβαλε σε πολλές σκέψεις και δεν θα προχωρήσω στην αγορά του... 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, klainmein είπε

Η αλήθεια είναι ότι περιμένω το xbox με τα 99Ε και το f.horizon 3, αλλά παίζει να έχεις δίκαιο και να είναι καλύτερη προσφορά αυτό με τα controllers. Βέβαια έχω android box και blu ray player φέτα της Sony...Και επίσης ένα seven έχω στη γειτονιά μου και κλείνει,οπότε δε θα έχω ούτε να νοικιασω δισκάκια . Αλήθεια παιδιά για το all digital δεν έχουν βγει  ρομ να φλασαρεις και να διαβάζει πχ εξωτερικο blu ray ή να κάνεις download σπασμένα παιχνίδια κλπ;

Όχι δυστυχώς, και εγώ αυτό ψάχνω όλη μέρα αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα. Που είναι λογικό γιατί αλλιώς δεν θα είχε νόημα το κανονικό xbox one s

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, klainmein said:

Η μετατροπή gold σε ultimate  πόσο καιρό θα κρατήσει; 

Μέχρι τέλος του χρόνου σίγουρα, λογικά θα το συνεχίσουν και μετά μιας και θέλουν να αυξηθεί ο αριθμός των χρηστών. 

Επεξ/σία από VaggD
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Τελικά με gold pass και ultimate συμφέρει περισσότερο από τα παιχνίδια χειροπιαστά.

Το θέμα είναι τι γίνεται όταν με το χρόνο θελήσεις να πουλήσεις την κονσόλα για να πάρεις πιθανώς μία καινούργια. Τα παιχνίδια τα χάνεις, και να πουλήσεις το Microsoft account δεν είναι και τόσο εύκολο κακά τα ψέματα.

Δυστυχώς τα δισκάκια είναι αναντικατάστατα όσον αφορά το buy/sell. Γενικά πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου τα επιπλέον χρήματα που δίνεις για το κανονικό xbox one s τα παίρνεις πίσω και με το παραπάνω.

Εγώ καταλήγω ότι τα bundle του κανονικού με τα 169€ είναι καλύτερη προσφορά.

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ier506 είπε

Μεταχειρισμένα δισκάκια βρίσκεις παντού. Απο φίλους, από αγγελίες, ακόμα και σε μαγαζιά από όσο θυμάμαι τουλάχιστον πουλάνε. Το ότι το digital edition δεν έχει δισκάκί με έβαλε σε πολλές σκέψεις και δεν θα προχωρήσω στην αγορά του... 

Ακριβώς! Χτυπάει πολύ ελκυστικά στο μάτι (και στο πορτοφόλι) το 99Ε. Αλλά στην πορεία συμφέρει καλύτερα το κανονικό S στα 170Ε. Για όποιον είναι να πάρει 2ο χειριστήριο (που σχεδόν το 99% θα πάρει) αμέσως πάμε σε άλλα 50Ε. Άρα με 20Ε επιπλέον παίρνεις και το Ultra Blu-ray drive για παιχνίδια-ταινίες. Από την Παρασκευή που το χτύπησα παλεύω με το μέσα μου να ακυρώσω και να πάρω το άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω θα χτυπουσα το Χ με τα 333 τιποτα λιγοτερο και ποτε τιποτα σε disc- less  - αλλα don't mind me  :P. Απο την αλλη σε τετοια τιμη αν θες ενα καλο χειριστήριο για το pc παιρνεις και κονσολα - usb media player.

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Μονο και μονο επειδη ειμαι κατα σε αυτο που ξεκινησε η microsoft digital only,ktl δεν θα το παρω...... προτιμω να παρω το κανονικο και μτχ δισκακια του 10 ευρου...........

Αν και ειμαι ακομα ξενερωμενος με το always online.........!!!!!!

Δεν ξερω τι ψαρια πιανει σε στριμιγκ υπηρεσιες νετφλιχ κτλ  αλλα εκει πιστευω πως το nvidia shield ως ανοιχτο μηχανημα ειναι πολυ ανώτερο.

Ειναι πειρασμος δεν λεω αλλα δεν θελω να υποστειριξω σε αυτο το κομματι την ms.

Εαν ποτε το ξεκλειδωσουν και τρεξει win 10......βλέπουμε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Ακριβώς! Χτυπάει πολύ ελκυστικά στο μάτι (και στο πορτοφόλι) το 99Ε. Αλλά στην πορεία συμφέρει καλύτερα το κανονικό S στα 170Ε. Για όποιον είναι να πάρει 2ο χειριστήριο (που σχεδόν το 99% θα πάρει) αμέσως πάμε σε άλλα 50Ε. Άρα με 20Ε επιπλέον παίρνεις και το Ultra Blu-ray drive για παιχνίδια-ταινίες. Από την Παρασκευή που το χτύπησα παλεύω με το μέσα μου να ακυρώσω και να πάρω το άλλο.

Πλέον είναι λίγο αργά για να ακυρώσεις την παραγγελία. Το πολύ πολύ πάρε και τα δύο και δώσε το sad σε κάποιο παιδί από δω μέσα.

Και 'γώ πήρα το sad και δεν ξέρω αν τελικά θέλω Xbox ή ps4 :D 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Το θέμα είναι τι γίνεται όταν με το χρόνο θελήσεις να πουλήσεις την κονσόλα για να πάρεις πιθανώς μία καινούργια. Τα παιχνίδια τα χάνεις, και να πουλήσεις το Microsoft account δεν είναι και τόσο εύκολο κακά τα ψέματα.

Δυστυχώς τα δισκάκια είναι αναντικατάστατα όσον αφορά το buy/sell. Γενικά πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου τα επιπλέον χρήματα που δίνεις για το κανονικό xbox one s τα παίρνεις πίσω και με το παραπάνω.

Εγώ καταλήγω ότι τα bundle του κανονικού με τα 169€ είναι καλύτερη προσφορά.

Πολυ σωστος....

Δημοσ.

Κι εγώ έτσι πιστεύω...Βασικά παιρνοντας με το drive, έχεις και online τα δωρεάν κλπ κλπ έχεις και το drive...Ψήνομαι κι εγώ για όποιον θέλει αυτό με τα 99Ε του το πουλάω 100 😝

Δημοσ.

Θα με κάνετε τώρα να πάρω με τα controllers και στο τέλος τόσοι που το μετάνιωσαν θα μου μείνουν καί τα δύο και η παντοφλα θα γίνει αρβιλα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...