Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : περίπου 400€

Χρήση υπολογιστή : Browsing και ελαφρύ Video editing

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Cyber Link Power Director

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?  όχι , έχω Samsung S22D390H

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). θεσ/νίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω θέμα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από μένα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο . όχι

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Μητρική θέλω μόνο ASUS ATX

Έχω κουτί Aero-800

Κάρτα γραφικών Sahpphire Pulse Radeon RX 550 4GB

Τροφοδοτικό Riotoro Enigma 650W

SSD Samsung Evo 850 

Επεξ/σία από termitiss
Αλλαγή τίτλου
Δημοσ.

Πάρε τον Ryzen 7 2700. Δεν καταλαβαίνω την επιμονή σε asus, αλλά αν θες μόνο asus δες αυτή https://www.skroutz.gr/s/14721945/Asus-Prime-X470-Pro.html και από κει και πέρα αν ο ssd σου είναι μικρής χωρητικότητας πάρε άλλον ένα 500Gb και 16GB μνήμης, διαφορετικά 32GB RAM

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Η επιμονή για ASUS είναι επειδή έχω δοκιμάσει όλες τις εταιρείες και είναι οι μόνες που μου "κάθονται" καλά

Δημοσ.
2 ώρες πριν, termitiss είπε

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Η επιμονή για ASUS είναι επειδή έχω δοκιμάσει όλες τις εταιρείες και είναι οι μόνες που μου "κάθονται" καλά

Ντάξει ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες. Οι καλές asus πάντως πλέον συναντώνται στις mid-high end και άνω κατηγορίες.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/12/2019 στις 1:44 ΠΜ, tanasen01 είπε

Ντάξει ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες. Οι καλές asus πάντως πλέον συναντώνται στις mid-high end και άνω κατηγορίες.

Φίλε μου καλησπέρα και πάλι. Επειδή είμαι έτοιμος πλέον να προχωρήσω σε παραγγελία και λίγο μπερδεύτηκα μπορείς να μου πεις αν αυτές οι μνήμες είναι συμβατές? Γιατί δεν μπορώ να το βρω στο pdf της Asus. Ούτε και τις μνήμες που μου έδειξες.

Επίσης αν υπάρχει ακόμη μία εναλλακτική μητρική σε άλλη εταιρεία(όχι Asrock όμως, έχω κακή εμπειρία)

https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=7771

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
9 ώρες πριν, termitiss είπε

Φίλε μου καλησπέρα και πάλι. Επειδή είμαι έτοιμος πλέον να προχωρήσω σε παραγγελία και λίγο μπερδεύτηκα μπορείς να μου πεις αν αυτές οι μνήμες είναι συμβατές? Γιατί δεν μπορώ να το βρω στο pdf της Asus. Ούτε και τις μνήμες που μου έδειξες.

Επίσης αν υπάρχει ακόμη μία εναλλακτική μητρική σε άλλη εταιρεία(όχι Asrock όμως, έχω κακή εμπειρία)

https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=7771

Ευχαριστώ πολύ

Μια χαρά συμβατές είναι. Μπορείς να χρησιμοποιείς αυτό το site https://pcpartpicker.com/list/ για να ελέγχεις συμβατότητα και όχι μόνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Sarevok19 είπε

Μια χαρά συμβατές είναι. Μπορείς να χρησιμοποιείς αυτό το site https://pcpartpicker.com/list/ για να ελέγχεις συμβατότητα και όχι μόνο.

2 ώρες πριν, tanasen01 είπε

MSI B450 A-PRO MAX, TOMAHAWK MAX, άριστες μητρικές και με δυνατότητα bios flashback. 

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο.

ΟΙ MSI χρειάζονται BIOS Update ή τον βλέπουν έτσι?

Και μία ακόμη ερώτηση για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Κάτι αντίστοιχο για την ίδια χρήση(ας είναι που θα είναι  κατώτερο) σε Intel για φίλο

που δεν θέλει να πάει σε Ryzen?

Επεξ/σία από termitiss
πρόσθεσα ερώτημα
Δημοσ.
1 ώρα πριν, termitiss είπε

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο.

ΟΙ MSI χρειάζονται BIOS Update ή τον βλέπουν έτσι?

Και μία ακόμη ερώτηση για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Κάτι αντίστοιχο για την ίδια χρήση(ας είναι που θα είναι  κατώτερο) σε Intel για φίλο

που δεν θέλει να πάει σε Ryzen?

Δεν θέλουν όχι, ακόμα και 3ης γενιάς να έβαζες.

Από intel για ίδια χρήση ας κοιτάξει τουλάχιστον τον 9400 για να μείνει με τα ενσωματωμένα γραφικά, με μια B365 μητρική και μνήμες 2x8gb 2666mhz. Εναλλακτικά αν θέλει ξεχωριστή gpu κοιτά τον 9400F με μια GT1030 gddr5.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Δεν θέλουν όχι, ακόμα και 3ης γενιάς να έβαζες.

Από intel για ίδια χρήση ας κοιτάξει τουλάχιστον τον 9400 για να μείνει με τα ενσωματωμένα γραφικά, με μια B365 μητρική και μνήμες 2x8gb 2666mhz. Εναλλακτικά αν θέλει ξεχωριστή gpu κοιτά τον 9400F με μια GT1030 gddr5.

Είσαι πρώτος, ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Επειδη μολις εφτιαξα παρομοιο μηχανακι για μενα σου λεω την συνθεση μου

i5 9400F // MSI B365M PRO-VH ( βαλε την αντιστοιχη της asus ) // 16gb DDR4 2666 ADATA ( 8 ή 16 up to you  // XPG GAMIXX S11PRO 256gb // RADEON RX 560 ( απο την προσφορα που την ειχε το eshop -)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...