Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, σκοπεύω να αγοράσω μια ταινία από το ιταλικό Αμαζον και ρώτησα τον προμηθευτή τι regions έχει και ότι είμαι από Ελλάδα. Ο προμηθευτής μου απάντησε αυτό "I've checked this item in your basket and it give as a region: Europe, Greenland, French Territories, Middle East, Africa, Australia and New Zealand: Unfortunately it's not available for Greece." Αφού το region λέει την Ευρώπη δεν έπρεπε να παίζει και στην Ελλάδα? Μήπως μπερδεύτηκε? Region B δεν είμαστε εμείς? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Getta Robo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δεν θα εχεις προβλημα να παιξει σε δικο μας bluray. Μηπως εννοει πως δεν το στελνει στην Ελλαδα; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τον ρώτησα και για τα μεταφορικά και μου είπε θα κάνει περίπου 6-10 μέρες να έρθει Ελλάδα οπότε είμαι σίγουρος ότι δεν εννοούσε αυτό. Τον ρώτησα αν θα παίζει στην Ελλάδα και μου απάντησε αυτό. Ελληνικούς υπότιτλους έχει το γράφει και στο εξώφυλλο "grieco", ελπίζω να μπερδεύτηκε γιατί από όσο γνωρίζω εμείς είμαστε region b. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Getta Robo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Ειμαστε στην ιδια περιοχη και δεν θα εχεις κανενα προβλημα, τελεσιδικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Ειμαστε στην ιδια περιοχη και δεν θα εχεις κανενα προβλημα, τελεσιδικα. Κι εγώ αυτό πιστεύω, θα το παραγγείλω τότε. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την βοήθεια σου.😉
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά μου απάντησαν στο 2ο μέιλ που έστειλα και είπαν ότι έκαναν λάθος οπότε problem solved.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα