venuets Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα ειμαι κατοχος του xiaomi redmi note 8 pro επισης ειμαι κατοχος του mi band 4 τωρα ποιο ειναι το θεμα μου και γραφω εδω! Σκευτομαι να κανω αγορα https://www.skroutz.gr/s/16419687/Xiaomi-Redmi-AirDots-Μαύρο.html Για ταυτοχρονη χρηση με το ρολοι στο γυμναστηριο δλδ το ρολογακι να κανει της μετρησεις του το κινητο να παιζει μουσικουλα στα ακουστικα και ολα αν ειναι κομπλε το θεμα μ ειναι οτι θα μπορει ταυτοχρωνα το κινητο να μαζευει τα δεδομενα απο μετρησεις απο το band και να αναπαραγη μουσικουλα στα ακουστικα ; ισως σας μπερδεψα αλλα σορρυ ευχαριστω εκ τον προτερων
Xristaras12 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 τις μετρήσεις τις μαζεύει το band και τις στέλνει στο τηλέφωνο όταν ανοιγεις το Mi fit. κατα τα άλλα τρέχει απο πίσω για να σε ειδοποιεί για τις ενημερώσεις - κλήσεις που έχεις ορίσει.
venuets Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε τις μετρήσεις τις μαζεύει το band και τις στέλνει στο τηλέφωνο όταν ανοιγεις το Mi fit. κατα τα άλλα τρέχει απο πίσω για να σε ειδοποιεί για τις ενημερώσεις - κλήσεις που έχεις ορίσει. δεν θα εχει δλδ θεμα να παιζει μουσικη στα ακουστικα και να παιρνει μετρησεις;
zx1234r Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Το Bluetooth, by design στις τελευταίες εκδόσεις υποστηρίζει πολλαπλές συνδέσεις. 2
mylo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Θέμα δε θα έχεις αλλά θα ήταν καλύτερα με ένα ρολόι τύπου στρατος που αποθηκεύεις μουσική και ουσιαστικά δεν χρειάζεται το κινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα