mikegad Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, SilverMachine είπε Yπαρχουν λογαριασμοι ανωνυμοι κ σε τραπεζες. Για πες μου μία τράπεζα που είδες ανώνυμο λογαριασμό? Παίζει και να μην υπάρχει ούτε γραμμή χωρίς παραπληροφόρηση σαυτά που γράφεις 2
geostratis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Ρε παιδιά, ας μου εξηγήσει κάποιος, και αν το αξιοποιήσω θα του δώσω και ποσοστά. Πως κλεβεις χρήμα - αέρα ? Για νουμερα δεν πρόκειται ? Μπορείς να κλέψεις νούμερα και μετά να τα κρύψεις και να μη τα ξαναδεί κανένας (αλλά θα τα χρησιμοποιείς για αγορές ?) Και ο προηγούμενος "κάτοχος" δεν θα τα εχει πια, δεν θα μπορει να τα αναζητήσει που κυκλοφορούνε ? Να καταλάβουμε δηλαδή κι εμείς οι άσχετοι. Παρεπιπτοντως, ξαναβγάζω αγγελία για πώληση του "π" και του "e", μοναδικά κομμάτια, για όποιον γνωρίζει πρόκειται για εξαιρετική ευκαιρία, θα τα δώσω φτηνά!
bluesattack Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Kαι τι κανουν οι σεναριογραφοι ? Ουτε ενας δεν μπορει να εμπνευστει απο αυτη τη μπουκα στο casa de ethereum ? Ολο τα ιδια και τα ιδια θα βλεπουμε ? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από bluesattack
masteripper Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, SilverMachine είπε Οι απλες ερωτησεις που εχω για τους Οπενχαιμερ του φορουμ ειναι- α) Νομιζεται οτι η οικονομια δεν παει να γινει εντελως ηλεκτρονικη, ακομα κ σε ολα τα νομισματα με τα οποια συναλλασομαστε τωρα? β) Αφου ολοι το γνωριζουμε οτι η απαντηση ειναι θετικη στο προηγουμενο ερωτημα, γιατι τοση "αρνητικοτητα" για τα κρυπτονομισματα? Τοση διαφορα εχουν τα bits που κανουν τα etherium απο αυτα που χαρασονται σε εναν τραπεζικο σκληρο? (γιατι αυτο δεν ειναι τα λεφτα μας στην τελικη?) γ) Κ αν τωρα κλεβουν τα ανταλλακτηρια των κρυπτονομισματων, τι σας κανει τοσο σιγουρους οτι στο μελλον δεν θα αδειαζουν τις αγαπημενες σας τραπεζες απο τα μισθουλακια σας? Νομιζετε οτι δεν μπορουν? Οτι οι τραπεζες ειναι ψηφιακα φρουρια που δεν γινεται να γκρεμιστουν? δ) Αν ομως ολοι ξερουμε οτι δεν υπαρχει κωδικας που δεν σπαει, κ αφου λοιπον γνωριζουμε οτι "ψηφιακες" ληστειες θα γινονται κ στο μελλον, νομιζετε -πραγματικα- οτι σε ιδια περιπτωση οι Εθνικη, Αλφαμπανκ κλπ κλπ, θα σας διναν πισω τα λεφτα σας οπως τα ανταλλακτηρια κρυπτο??? (χαχαχαχα!!!) Αυτα που γραφονται τωρα για τα ανταλακτηρια θα ειναι η πραγματικοτητα 2-3 δεκαετιες στο μελλον κ για τις τραπεζες. Ρευστο δεν θα υπαρχει για κανεναν. Οι ληστειες πως θα γινονται? Με σακι απο πατατες? Κ για οσους δεν γνωριζουν, ακομα κ σημερα που μιλαμε, οι τραπεζες δεν εχουν ασφαλεια πανω απο 100 χιλιαδες σε οποιονδηποτε λογαριασμο (το ανωτερο, γιατι εχουν κ λιγοτερο). Δλδ, αν γινει ληστεια κ εχετε πιο πολλα.... kiss your sweet money goodbye..... μεχρι το οριο ασφαλισης θα σας επιστραφει. Κ αυτα σε κοινωνιες που επιβαλεται απ τον νομο ολες οι συναλλαγες να γινονται μεσω τραπεζας...... Αλλα τι λεω τωρα... Ψιλα γραμματα.... Εμένα μπορείς να μου πείς κάτι ...μιας που τα ξέρεις καλύτερα απ'ολους Έχεις καταλάβει την διαφορά ενός νομίσματος εθνικού απο ένα κρυπτονόμισμα...? 1 νόμισμα 1 οποιοδήποτε κράτους είναι 1 μικρός καθρέφτης της υπόστασης 1 κράτους...όταν έχειςπ.χ $1 σημαίνει ότι κρατάς στο χέρι σου 1 απειροελάχιστο ποσοστό των ΗΠΑ...τώρα αν αυτό αντικατοπτρίζει εαν με αυτό το $1 μπορείς να αγοράσεις 1 φρατζόλα ψωμί ή 1 σπίτι είναι μια μεγάλη κουβέντα προς ανάλυση 1 κρυπτονόμισμα απο την άλλη είναι εντελώς αέρας κοπανιστός....ο Μήτσος και ο Κίτσος συναντιούνται και λέει ο Μήτσος : "Κίτσο έχω φτιάξει κάτι άυλο το οποίο εγώ το κοστολογώ $1...το δέχεσαι ?" Ο Κίτσος απαντάει "Μα βρε Μήτσο γιατί να το δεχτώ" Και ο Μήτσος απαντάει " Μα γιατι το είπα εγώ και αν πείσεις και άλλους θα μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές" Ο Κίτσος το δέχτηκε και απλώς ξεκίνησε με βάση την αγορα & την ζήτηση.....τώρα εαν σε κάποιο οποιδήποτε σημείο αυτή η "αποδοχή" κλονιστεί ...άυλο...ήταν ..αύλο θα μείνει....κοινώς αέρας κοπανιστός.... Τώρα όταν εσύ κάνεις Mining και παράγεις το Χ κρυπτονόμισμα ...επί της ουσίας διαωνίζεις τον κοπανιστό αέρα που εξυπηρετεί πολύ κόσμο.....και αν π.χ κάποια στιγμή σταματήσει να εξυπηρετεί απλώς γειά σας...ίσως και σε εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου.....θα είναι αέρας = 0...ενώ για 1 νόμισμα συνήθως πάμε σε πόλεμο για να έχει τέτοια απαξίωση που μηδενίζεται μόνο οταν κατακτηθεί η χώρα και πάψει να υπάρχει. Τώρα ότι οι καταθέσεις είναι χαραγμένες σε 1 τραπεζικό σκληρό είναι μια αλλη υπόθεση....άλλη βαρύτητα όμως το ένα ..άλλο το άλλο. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από masteripper 3
SilverMachine Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mikegad είπε Για πες μου μία τράπεζα που είδες ανώνυμο λογαριασμό? Παίζει και να μην υπάρχει ούτε γραμμή χωρίς παραπληροφόρηση σαυτά που γράφεις Παρε οποια μεγαλη ελβετικη, η απο φορολογικο παραδεισο, που εχει λογαριασμους που δεν δινουν ονομα ουτε στην αμερικανικη κυβερνηση για κανεναν λογο. Αν διναν ονομα κ λογαριασμο τι φορολογικοι παραδεισοι θα ηταν? Αλλα ναι, παραπληροφορω......... Καλο σου βραδυ. 1 λεπτό πριν, masteripper είπε Εμένα μπορείς να μου πείς κάτι ...μιας που τα ξέρεις καλύτερα απ'ολους Έχεις καταλάβει την διαφορά ενός νομίσματος εθνικού απο ένα κρυπτονόμισμα...? 1 νόμισμα 1 οποιοδήποτε κράτους είναι 1 μικρός καθρέφτης της υπόστασης 1 κράτους...όταν έχειςπ.χ $1 σημαίνει ότι κρατάς στο χέρι σου 1 απειροελάχιστο ποσοστό των ΗΠΑ...τώρα αν αυτό αντικατοπτρίζει εαν με αυτό το $1 μπορείς να αγοράσεις 1 φρατζόλα ψωμί ή 1 σπίτι είναι μια μεγάλη κουβέντα προς ανάλυση 1 κρυπτονόμισμα απο την άλλη είναι εντελώς αέρας κοπανιστός....ο Μήτσος και ο Κίτσος συναντιούνται και λέει ο Μήτσος : "Κίτσο έχω φτιάξει κάτι άυλο το οποίο εγώ το κοστολογώ $1...το δέχεσαι ?" Ο Κίτσος απαντάει "Μα βρε Μήτσο γιατί να το δεχτώ" Και ο Μήτσος απαντάει " Μα γιατι το είπα εγώ και αν πείσεις και άλλους θα μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές" Ο Κίτσος το δέχτηκε και απλώς ξεκίνησε με βάση την αγορα & την ζήτηση.....τώρα εαν σε κάποιο οποιδήποτε σημείο αυτή η "αποδοχή" κλονιστεί ...άυλο...ήταν ..αύλο θα μείνει....κοινώς αέρας κοπανιστός.... Τώρα όταν εσύ κάνεις Mining και παράγεις το Χ κρυπτονόμισμα ...επί της ουσίας διαωνίζεις τον κοπανιστό αέρα που εξυπηρετεί πολύ κόσμο.....και αν π.χ κάποια στιγμή σταματήσει να εξυπηρετεί απλώς γειά σας...ίσως και εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου.....θα είναι αέρας = 0...ενώ για 1 νόμισμα συνήθως πάμε σε πόλεμο για να έχει τέτοια απαξίωση που μηδενίζεται μόνο οταν κατακτηθεί η χώρα και πάψει να υπάρχει. Πρωτον -μην βαζεις κουβεντες στο στομα μου. Δεν ειπα οτι τα ξερω καλυτερα απ ολους. Μην το παιζεις εξυπνος σε καποιον που δεν σου εκανε τιποτα κ δεν ξερεις απο πουθενα. Πολυ ελληναραδικο φιλε. Δεν σου μιλαω εγω ετσι. Ουτε χωραφια εχουμε να μοιρασουμε. Δευτερον- αυτα που λες για τα εθνικα νομισματα ισχυουν οταν οι κεντρικες τραπεζες ειναι κρατικες. Στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ειναι ιδωτικες κ ανεξαρτητες των κρατων για τα οποια κοβουν νομισμα. Τριτον- το δολλαριο που φερνεις ως παραδειγμα, δειχνει την ευρωστια της Fed που ειναι ιδιοκτησια της Citybank κ της Chase manhattan. Οχι της κυβερνησης, η της Αμερικης. Γι αυτο κ η Αμερικη εχει κατι τρισεκατομμυρια χρεος (αν ηταν δικη της, που θα χρωσταγε? στον εαυτο της?). Το ιδιο κ η Τραπεζα Ελλαδος- γι αυτο ειναι κ στο χρηματιστηριο (αν ηταν δημοσια δεν θα ηταν μετοχικη). Τεταρτον- τα διαφορα χρηματα ηταν κανονικα νομισματα με καποια αξια οσο ειχαν αντιστοιχιση με καποιο πολυτιμο μεταλλο (χρυσο, ασημι, πλατινα κλπ). Σημερα ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου αυτα που εχουν κατι τετοιο. Το δολλαριο δεν εχει καμια αξια σε μεταλλο απ τον Νιξον κ μετα. Το ευρω δεν ειχε ποτε. ΝΑΙ- ειναι απλα χρωματιστα χαρτακια, που τα χρησιμοποιπουμε ως νομισμα μονο κ μονο γιατι το κρατος μας υποχρεωνει. Αερας κοπανιστος ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Κ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ. Το δολλαριο με την επιβολη των οπλων εχει το πετρελαιο απο πισω- γι αυτο κ οποια χωρα συναλλασεται για πετρελαιο χωρις δολλαρια δεχεται τον "εκδημοκρατισμο" απο τις ΗΠΑ μετα (εισβολη). Αλλα αυτο δεν ειναι αμεση συνδεση. Αν το ριξουμε ολοι στα ηλεκτρικα αμαξια, το δολλαριο παει στον αγυριστο (γι αυτο κ οι πετρελαιοβιομηχανιες εχουν την υποστηριξη της Αμερικης). Εξ ου κ το ονομα "petrodollars". Πεμπτον- τον κοπανιστο αερα των τραπεζων τον τυπωνουν οι τραπεζες. Τα κρυπτο τα σκαβουν τα σερβερ/κομπιουτερ ιδιωτων. Οποτε διαλεξε- αερα κοπανιστο τυπωμενο στα υπογεια της Μπουντεσμπανκ, η αερα κοπανιστο απ τις καρτες γραφικων σου? Δικια σου επιλογη. Εκτον- επαναλαμβανω- μην την λες στον αλλον αν δεν χαμπαριαζεις για τι μιλα. Δεν προσπαθω να την πω σε καποιον. Αυτα για να καταλαβεις οτι η θεωρια που λες δεν ισχυει δυστυχως η ευτυχως. Γνωμη μου ειναι οτι η κρυπτοοικονομια πρεπει να επικρατησει. Εχεις καθε δικαιωμα να διαφωνεις. Απλα διατυπωσα την απορια μου γιατι τοση αδιαφορια στην Ελλαδα οταν χτυπανε καποιοι ανταλλακτηρια. 1 1 1
pournaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Παρε οποια μεγαλη ελβετικη, η απο φορολογικο παραδεισο, που εχει λογαριασμους που δεν δινουν ονομα ουτε στην αμερικανικη κυβερνηση για κανεναν λογο. Αν διναν ονομα κ λογαριασμο τι φορολογικοι παραδεισοι θα ηταν? Αλλα ναι, παραπληροφορω......... Καλο σου βραδυ. Πρωτον -μην βαζεις κουβεντες στο στομα μου. Δεν ειπα οτι τα ξερω καλυτερα απ ολους. Μην το παιζεις εξυπνος σε καποιον που δεν σου εκανε τιποτα κ δεν ξερεις απο πουθενα. Πολυ ελληναραδικο φιλε. Δεν σου μιλαω εγω ετσι. Ουτε χωραφια εχουμε να μοιρασουμε. Δευτερον- αυτα που λες για τα εθνικα νομισματα ισχυουν οταν οι κεντρικες τραπεζες ειναι κρατικες. Στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ειναι ιδωτικες κ ανεξαρτητες των κρατων για τα οποια κοβουν νομισμα. Τριτον- το δολλαριο που φερνεις ως παραδειγμα, δειχνει την ευρωστια της Fed που ειναι ιδιοκτησια της Citybank κ της Chase manhattan. Οχι της κυβερνησης, η της Αμερικης. Γι αυτο κ η Αμερικη εχει κατι τρισεκατομμυρια χρεος (αν ηταν δικη της, που θα χρωσταγε? στον εαυτο της?). Το ιδιο κ η Τραπεζα Ελλαδος- γι αυτο ειναι κ στο χρηματιστηριο (αν ηταν δημοσια δεν θα ηταν μετοχικη). Τεταρτον- τα διαφορα χρηματα ηταν κανονικα νομισματα με καποια αξια οσο ειχαν αντιστοιχιση με καποιο πολυτιμο μεταλλο (χρυσο, ασημι, πλατινα κλπ). Σημερα ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου αυτα που εχουν κατι τετοιο. Το δολλαριο δεν εχει καμια αξια σε μεταλλο απ τον Νιξον κ μετα. Το ευρω δεν ειχε ποτε. ΝΑΙ- ειναι απλα χρωματιστα χαρτακια, που τα χρησιμοποιπουμε ως νομισμα μονο κ μονο γιατι το κρατος μας υποχρεωνει. Αερας κοπανιστος ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Κ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ. Το δολλαριο με την επιβολη των οπλων εχει το πετρελαιο απο πισω- γι αυτο κ οποια χωρα συναλλασεται για πετρελαιο χωρις δολλαρια δεχεται τον "εκδημοκρατισμο" απο τις ΗΠΑ μετα (εισβολη). Αλλα αυτο δεν ειναι αμεση συνδεση. Αν το ριξουμε ολοι στα ηλεκτρικα αμαξια, το δολλαριο παει στον αγυριστο (γι αυτο κ οι πετρελαιοβιομηχανιες εχουν την υποστηριξη της Αμερικης). Εξ ου κ το ονομα "petrodollars". Πεμπτον- τον κοπανιστο αερα των τραπεζων τον τυπωνουν οι τραπεζες. Τα κρυπτο τα σκαβουν τα σερβερ/κομπιουτερ ιδιωτων. Οποτε διαλεξε- αερα κοπανιστο τυπωμενο στα υπογεια της Μπουντεσμπανκ, η αερα κοπανιστο απ τις καρτες γραφικων σου? Δικια σου επιλογη. Εκτον- επαναλαμβανω- μην την λες στον αλλον αν δεν χαμπαριαζεις για τι μιλα. Δεν προσπαθω να την πω σε καποιον. Αυτα για να καταλαβεις οτι η θεωρια που λες δεν ισχυει δυστυχως η ευτυχως. Γνωμη μου ειναι οτι η κρυπτοοικονομια πρεπει να επικρατησει. Εχεις καθε δικαιωμα να διαφωνεις. Απλα διατυπωσα την απορια μου γιατι τοση αδιαφορια στην Ελλαδα οταν χτυπανε καποιοι ανταλλακτηρια. Σου θυμιζουν κατι οι λιστες Λαγκαρντ και Μποργιανς; Καταθεσεις απο ελβετικες τραπεζες ηταν. Το οτι καποιες τραπεζες δεν ειναι κρατικες δε λεει τιποτε για το κρατος. Αν το '15 πηγαιναμε στη δραχμη (εστω και ως σεναριο φαντασιας), ολες οι ιδιωτικες τραπεζες θα ηταν υποχρεωμενες να αποδεχτουν ενα νεο νομισμα, το οποιο τους δινει το κρατος, δε θα μπορουσαν να κανουν του κεφαλιου τους και να πουν "οχι, εμεις θα συναλλασομαστε μονο σε ευρω". Αρα ως κρατος θα ειχαμε το νομισμα που θελει το κρατος, και ως δευτερο, θα ειχαμε το ευρω, για οποια αλλη συναλλαγη θελουμε, οπως εχουμε και τωρα το δολλαριο, τη λιρα κλπ, για συναλλαγες με το εξωτερικο εκει που χρειαζεται.
White_Cat Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα ! Όσοι παρακολουθούν εντατικά τον χώρο των κρυπτονομισμάτων, σίγουρα θυμούνται ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με το ανταλλακτήριο Binance στις αρχές του 2018. Αυτό οδήγησε σε μεγάλη πτώση σχεδόν όλα τα κρυπτονομίσματα. Για παράδειγμα θυμάμαι ότι το EOS από 18.70 Ευρώ που ήτανε το ιστορικό υψηλό του, έφτασε στις αρχές Δεκέμβρη του 2018 τελικά να αντιστοιχεί με 1.50 Ευρώ περίπου. Τέτοια γεγονότα λοιπόν σχεδόν πάντα οδηγούν σε μεγάλη πτώση γιατί μειώνεται συνολικά η εμπιστοσύνη σ' αυτά τα νομίσματα. Μέχρι το γεγονός να ξεχαστεί και ξανά απ' την αρχή... Δεν υποδεικνύω σε κανέναν τι θα κάνει, πάντως εγώ όσα κρυπτονομίσματα είχα τα πούλησα. Φυσικά θα περιμένω κανένα 7μηνο-8μηνο για να πέσουν οι τιμές και να ξαναμπώ στο παιχνίδι πάλι. Ή μπορεί και να μην ξαναμπώ καθόλου, γιατί τώρα όλο και περισσότερα ανταλλακτήρια ζητάνε το λεγόμενο KYC για να μπορείς να συμμετέχεις. Δεν έχω λοιπόν διάθεση να στείλω φωτοτυπίες της ταυτότητάς μου σε κανέναν, γιατί αφού καταφέρανε και κλέψανε λεφτά μέσα από ανταλλακτήριο, γιατί να μην καταφέρουν να κλέψουν και τη βάση δεδομένων του KYC ; Άν συμβεί κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν είμαι ένας απλός άσπρος γάτος, άντε ν' αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας... Σας ευχαριστώ, Ο Άσπρος Γάτος 1
masteripper Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Το δολλαριο με την επιβολη των οπλων εχει το πετρελαιο απο πισω- γι αυτο κ οποια χωρα συναλλασεται για πετρελαιο χωρις δολλαρια δεχεται τον "εκδημοκρατισμο" απο τις ΗΠΑ μετα (εισβολη). Αλλα αυτο δεν ειναι αμεση συνδεση. Αν το ριξουμε ολοι στα ηλεκτρικα αμαξια, το δολλαριο παει στον αγυριστο (γι αυτο κ οι πετρελαιοβιομηχανιες εχουν την υποστηριξη της Αμερικης). Εξ ου κ το ονομα "petrodollars". Εδώ είναι η διαφορά....το δολλάριο έχει απο πίσω μια Αμερική που με βάση την οικονομία της, την εξωτερική της πολιτική ,την στρατιωτική της δύναμη....απλώς προσδίδει μια αξία στο νόμισμα της... ΤΟ κρύπτο .... τι έχει ? ...εκτός εαν εννοείς τους όποιους "ισχυρούς" που εξυπηρετεί, Αν π.χ. μιας και πιάσαμε την Αμερική ...πες ότι αύριο μεθαύριο γίνεται κάτι "τρομο" και αποκαλύπτεται σχετικά γρήγορα ότι χρηματοδοτήθηκε απο Κρυπτο ....και βγεί 1 ωραίος νόμος ότι κάτοχοι αυτών πρέπει να τα δηλώσουν ειδάλλως θα θεωρηθούν "εν δυνάμει" συνεργοί..... πες μου πόσο γρήγορα θα καταρρεύσει το σύμπαν....
mikegad Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Παρε οποια μεγαλη ελβετικη, η απο φορολογικο παραδεισο, που εχει λογαριασμους που δεν δινουν ονομα ουτε στην αμερικανικη κυβερνηση για κανεναν λογο. Αν διναν ονομα κ λογαριασμο τι φορολογικοι παραδεισοι θα ηταν? Αλλα ναι, παραπληροφορω......... Καλο σου βραδυ. xaxaxxa σωστά, η UBS φημίζεται πως ανοίγει ανώνυμους λογαριασμούς... πας και σε ρωτάνε πως σε λένε.. και λες Catman....ούτε ταυτότητες ούτε διαβατήρια, ούτε τίποτα και τσουπ έτοιμος ο λογαριασμός δεν επιμένω άλλο μάλλον θα είσαι οικονομολόγος με διδακτορικό για ξέρεις τόσες λεπτομέρειες...φαίνεται άλλωστε αφού έχεις μπλέξει τους ανώνυμους λογαριασμούς, με την υποχρέωσή έκδοσης ονομάτων σε τρίτες χώρες (την βούρτσα με της οδοντόβουρτσα ένα πράμα)....καλό σου βράδυ 1
Ghost.Dog Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Και γιατί ακριβώς (δηλ που/πως) προκύπτει από το άρθρο ότι ήταν "ΛΗΣΤΕΙΑ? Γιατί να μην είναι μια μεγάλη ΑΓΟΡΑ? με φυσική κατάληξη κάποιο (προφανώς) κρυπτοπορτοφόλι. Στο παιχνίδι μέσα υπάρχουν και γίγαντες, και θεσμικοί και εξωθεσμικοί και σπίτια επενδυτικά με τεράστια ρευστότητα. Αυτά τα μεγέθη που λεει το άρθρο είναι peanuts. Ακόμη και μια (online) καμπάνια bidding, θα μπορούσε να στρέψει ακόμη και πολύ μικρά "ψάρια" (ιδιώτες?) να αγοράσουν μαζικά. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί το όποιο transaction ενος crypto, να θεωρείται (ή να χαρακτηρίζεται με υποψίες...) ως ληστεία. Αν κάποιος άγνωστος, ανώνυμος τέλος πάντων, όπως είναι και δικαίωμά του, αγοράσει νυχτα με φεγγάρι μια μεγάλη, σημαντική ποσότητα από μετοχές της ExxonMobil πχ., αλλά δεν γνωρίζουμε, ούτε τα Μέσα, την ταυτότητά-του, συνεπάγεται ότι πρόκειται για ληστεία? Long story short, νομίζω αγοράστηκαν τα btc ή eth ή ό,τι τέλος πάντων ήταν. Αυτή ακριβώς είναι η "μαγεία" του blockchain και το χαρακτηριστικό που το διαχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη άυλη μονάδα. Επιμένω. Πολύ ανακριβές το άρθρο...
SPYRER_007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, White_Cat είπε Καλησπέρα ! Όσοι παρακολουθούν εντατικά τον χώρο των κρυπτονομισμάτων, σίγουρα θυμούνται ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με το ανταλλακτήριο Binance στις αρχές του 2018. Αυτό οδήγησε σε μεγάλη πτώση σχεδόν όλα τα κρυπτονομίσματα. Για παράδειγμα θυμάμαι ότι το EOS από 18.70 Ευρώ που ήτανε το ιστορικό υψηλό του, έφτασε στις αρχές Δεκέμβρη του 2018 τελικά να αντιστοιχεί με 1.50 Ευρώ περίπου. Τέτοια γεγονότα λοιπόν σχεδόν πάντα οδηγούν σε μεγάλη πτώση γιατί μειώνεται συνολικά η εμπιστοσύνη σ' αυτά τα νομίσματα. Μέχρι το γεγονός να ξεχαστεί και ξανά απ' την αρχή... Δεν υποδεικνύω σε κανέναν τι θα κάνει, πάντως εγώ όσα κρυπτονομίσματα είχα τα πούλησα. Φυσικά θα περιμένω κανένα 7μηνο-8μηνο για να πέσουν οι τιμές και να ξαναμπώ στο παιχνίδι πάλι. Ή μπορεί και να μην ξαναμπώ καθόλου, γιατί τώρα όλο και περισσότερα ανταλλακτήρια ζητάνε το λεγόμενο KYC για να μπορείς να συμμετέχεις. Δεν έχω λοιπόν διάθεση να στείλω φωτοτυπίες της ταυτότητάς μου σε κανέναν, γιατί αφού καταφέρανε και κλέψανε λεφτά μέσα από ανταλλακτήριο, γιατί να μην καταφέρουν να κλέψουν και τη βάση δεδομένων του KYC ; Άν συμβεί κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν είμαι ένας απλός άσπρος γάτος, άντε ν' αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας... Σας ευχαριστώ, Ο Άσπρος Γάτος Εδω ειναι η ουσια μαγκες.Το χρήμα πρεπει να κινείτε.Χρηματιστήριο ειναι ,απο τα ανεβοκατεβασματα της τιμής και τις συναλλαγές προκυπτει το κέρδος του.Οταν δεν υπαρχει κριση δημιουργουμε μια τεχνητή για να ξανανακατεψουμε την τραπουλα.Ο ποια ομοιότης με την πραγματικη οικονομοια που οι υποστηρηκτες των κρυπτονομισματων αποκηρύσσετε μετα βδελιγμιας ...................... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από SPYRER_007 1
SilverMachine Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, pournaras είπε Σου θυμιζουν κατι οι λιστες Λαγκαρντ και Μποργιανς; Καταθεσεις απο ελβετικες τραπεζες ηταν. Το οτι καποιες τραπεζες δεν ειναι κρατικες δε λεει τιποτε για το κρατος. Αν το '15 πηγαιναμε στη δραχμη (εστω και ως σεναριο φαντασιας), ολες οι ιδιωτικες τραπεζες θα ηταν υποχρεωμενες να αποδεχτουν ενα νεο νομισμα, το οποιο τους δινει το κρατος, δε θα μπορουσαν να κανουν του κεφαλιου τους και να πουν "οχι, εμεις θα συναλλασομαστε μονο σε ευρω". Αρα ως κρατος θα ειχαμε το νομισμα που θελει το κρατος, και ως δευτερο, θα ειχαμε το ευρω, για οποια αλλη συναλλαγη θελουμε, οπως εχουμε και τωρα το δολλαριο, τη λιρα κλπ, για συναλλαγες με το εξωτερικο εκει που χρειαζεται. Αν κ κανονικα θα επρεπε να εχεις δικιο, αμφιβαλω οτι τα πραγματα ακολουθουν αυτην την πορεια αδερφε.... Δεν νομιζω οτι ενα κρατος εχει -πλεον- την δυναμη να επιβαλει το οποιοδηποτε νομισμα. Ο Κεννεντυ το προσπαθησε κ εφαγε σφαιρες, κ ας ηταν απο τραπεζικη οικογενεια. Η Ελλαδιτσα με τις μαριονεττες της οικογενειοκρατιας ειναι μακρυα απο τετοια σεναρια. Εχεις ποτε ακουσει την περιπτωση που Αμερικανοι περναν την βιλα του Αντρεα τηλεφωνο μια μερα κ δεν ηταν κανενας εκει να απαντησει? Το σηκωσε ο κηπουρος κ τους ειπε "μη φοβαστε, εγω ειμαι εδω κ κραταω το καστρο".... Τωρα το ποσο αληθεια ειναι δεν ξερω, αλλα εστω κ σαν "παραβολη" την βρισκω εξαιρετικα διδακτικη..... Αν δεν ειχε την Εθνικη Τραπεζα στο χερι συμφωνημενη απο πριν, νομιζεις ο Ροτσιλντ θα εδινε τα δανεια στους επαναστατες το '21? Πολυ αμφιβαλω. Θα ειχαν μεσολαβησει στο Ναυαρινο οι ξενες δυναμεις μετα? Αποκλειεται. Αρα αν θελαμε το δικο μας νομισμα, τωρα θα μιλαγαμε τουρκικα. Κ το πιθανοτερο, αν το ζητησουμε στο μελλον, παλι τουρκικα θα καταληξουμε να μαθαινουμε στα γεραματα. Αυτοι που κραταν τον πλουτο του πλανητη στα χερια δεν αστειευονται. Κρατη σαν το δικο μας (προτεκτορατα) τα βλεπουν κ γελουν. Κ για την λιστα Λαγαρντ, θυμασαι που λεγαν οτι υπηρχαν πολλες τετοιες κ αυτη ηταν μια απ τις πολλες? (μια απ τις μικρες μαλιστα) Τι γιναν οι αλλες? Κ τι εγινε κ με αυτους που ηταν μεσα τα ονοματα τους? Αρα..... 5 ώρες πριν, masteripper είπε Εδώ είναι η διαφορά....το δολλάριο έχει απο πίσω μια Αμερική που με βάση την οικονομία της, την εξωτερική της πολιτική ,την στρατιωτική της δύναμη....απλώς προσδίδει μια αξία στο νόμισμα της... ΤΟ κρύπτο .... τι έχει ? ...εκτός εαν εννοείς τους όποιους "ισχυρούς" που εξυπηρετεί, Αν π.χ. μιας και πιάσαμε την Αμερική ...πες ότι αύριο μεθαύριο γίνεται κάτι "τρομο" και αποκαλύπτεται σχετικά γρήγορα ότι χρηματοδοτήθηκε απο Κρυπτο ....και βγεί 1 ωραίος νόμος ότι κάτοχοι αυτών πρέπει να τα δηλώσουν ειδάλλως θα θεωρηθούν "εν δυνάμει" συνεργοί..... πες μου πόσο γρήγορα θα καταρρεύσει το σύμπαν.... Οπως φανταζεσαι κ συ, σιγουρα καποιοι ειναι πισω απ το κρυπτο. Αν δεν ηταν θα ειχε κυρηχθει παρανομο κ θα ειχε κυνηγηθει. Ουτε θα υπηρχαν ανταλλακτηρια, ουτε θα βγαιναν τοσα καινουργια, ουτε θα υπηρχε ολη αυτη η βαβουρα. Ποιοι ειναι αυτοι δεν ξερουμε. Αλλα σιγουρα υπαρχουν. Τωρα για την Αμερικη καλα τα λες, αλλα οπως αναφερεις εσυ ενα σεναριο, μπορω κ γω να σου πω αλλο-- τι γινεται αν αποφασισουν οι Κινεζοι να ρευστοποιησουν το αμερικανικο χρεος που εχουν, η να βγαλουν για πωληση τα δολλαρια τους? Οτι απο αυτα κ αν κανουν, η ΗΠΑ εχουν φαλιρισει σε 48 ωρες !!! Παντελως. Αρα παιζουν πολλα σεναρια τρομου, κ οχι μονο αυτο που λες για την κρυπτοοικονομια. Μαλλον τιποτα απο αυτα δεν θα γινει. Το απλο κ λογικο ειναι σε μερικα χρονια να περασουν ολοι σε ηλεκτρονικο χρημα, να εισαγουν καινουργιες μορφες των υπαρχοντων νομισματων κ να γινει επεκταση της λιστας ωστε να συμπεριλαβει κ τα ισχυροτερα απ τα κρυπτο. Περισσοτερο το φανταζομαι να εχει να κανει με το ποτε οι πολυεθνικες θα ξεπερασουν τα κρατη ανοιχτα σε δυναμη. Τοτε θα μπορουν να δινουν κ τα δικα τους κρυπτο κανονικοτατα. Οσο οι πολιτικες μαριονεττες ειναι χρησιμες ακομα, θα καθιστερησουμε λιγακι. Αλλα προς τα κει παμε. 5 ώρες πριν, mikegad είπε xaxaxxa δεν επιμένω άλλο μάλλον θα είσαι οικονομολόγος με διδακτορικό για ξέρεις τόσες λεπτομέρειες...φαίνεται άλλωστε αφού έχεις μπλέξει τους ανώνυμους λογαριασμούς, με την υποχρέωσή έκδοσης ονομάτων σε τρίτες χώρες (την βούρτσα με της οδοντόβουρτσα ένα πράμα)....καλό σου βράδυ Ασχετα απ το ποιος εχει δικιο κ ποιος οχι, δεν σε ξερω κ δεν με ξερεις. Ουτε σου ειπα οτι εχω διδακτορικο, ουτε σου ζητησα την γνωμη σου, ωστε μετα να σου πω οτι εισαι λαθος κ εγω εξυπνος, η κατι τετοιο. Μονος σου διαβασες οτι διαβασες, μονος σου καταλαβες οτι καταλαβες κ μονος σου φανταστηκες τα υπολοιπα. Ουτε σε χαρακτηρισα κατι, ουτε καν ασχοληθηκα μαζι σου. Μονος ξανα (αυταπαγγελτα- λολ) αποφασισες οτι καποιος σε προσβαλε κ εσυ χρειαζεται να αποδειξεις οτι ειναι λαθος κ οτι πρεπει να δειξεις κατι στο φορουμ. Ουτε κερδιζει καποιος κατι απ το να δειξουμε ποιος ειναι σωστος, ουτε καν βγαζω εγω κατι απο αυτα που λεω. Σε λιγο τι θα κανεις δλδ? Θα σταματας ξεμπαρκους στον δρομο κ θα τους πουλας υφακι γιατι διαφωνειτε σε διαφορα θεματα? (γιατι αν το καλοσκεφτεις, αυτο κανεις αυτη την στιγμη) 1
chek2fire Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, EuphangeL είπε Όταν σαν τεχνολογία έχεις για υποστηρικτές τύπους σαν τον chek2fire που πλησιάζουν την 5η δεκαετία της ζωής τους ενώ χρησιμοποιούν "" και έχουν lolίτες κοριτσάκια για avatar, τι ακριβώς περιμένεις σαν κατάληξη; αν είναι το όνειρο σου εσένα να γίνεις μπάρμπας εμένα δεν ήταν ποτέ και ουτε πρόκειτε να γίνει. Ήμουν, είμαι και θα είμαι geek. gamer και κολημένος σε μια οθόνη μέχρι να ψοφήσω πάνω σε κανά πληκτρολόγιο. κατ.... όλo τον καθωσπρεπισμό και την αστική φανφάρα. Χαίρετε (και το avatar είναι το Ubuntu linux, νομίζω το πρώτο μεγάλο hack και trojan horse στον χώρο της τεχνολογίας, το δεύτερο απείρος μεγαλύτερο trojan στο ίδιο το τραπεζικό σύστημα είναι το Bitcoin) Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από chek2fire
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα