Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγορασα εναν 3600Χ Ryzen CPU και μου δωσανε 2 κωδικους για παιχνιδι. Επειδη δεν τα χρειαζομαι πως μπορω να μαθω ποια παιχνιδια ειναι και πως μπορώ να τα δώσω σε άλλους, χωρίς να είναι δεσμευμένα σε μένα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Στις 30/11/2019 στις 5:18 ΜΜ, Xorxhs! είπε

Καλησπέρα,

Αγορασα εναν 3600Χ Ryzen CPU και μου δωσανε 2 κωδικους για παιχνιδι. Επειδη δεν τα χρειαζομαι πως μπορω να μαθω ποια παιχνιδια ειναι και πως μπορώ να τα δώσω σε άλλους, χωρίς να είναι δεσμευμένα σε μένα.

Ευχαριστώ

Για δες εδω. Απ' οτι καταλαβαίνω, με την αγορά ενός 3600Χ επιλέγεις είτε το Outer Worlds είτε το Borderlands 3 και αυτό που παίρνεις σίγουρα είναι 3 μήνες Xbox Game Pass για PC δωρεάν.

https://www.amd.com/en/gaming/equipped-to-win

Σχετικά με το αν μπορείς να τα δώσεις, φαντάζομαι ναι, απο την στιγμή που είναι κωδικοί, μπορούν να ενεργοποιηθούν σε οποιοδήποτε account αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Xorxhs! είπε

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ

Μπορείς να τα πουλήσεις στις αγγελίες του insomnia. Η να μου τα χαρίσεις . 🤣

Δημοσ.

καλο μηνα σε ολους , προσπαθω από χθες να ενεργοποιησω τους κωδικούς για το παιχνιδι που πηρα απο την αγορα RX570 8gb απο το  πλαισιο. 

ο κωδικος τους παιχνιδιού βγαζει το εξης 

Coupon code is waiting to be activated. Please contact our support team.

If you feel you have received this message in error, please contact support.

το 3 μηνο game  pass κωδικο τον εχει παρει αλλα ακομα δεν τον εχω ενεργοποιησει. μηπως πρωτα πρεπει να ενεργοποιησω το 3μηνο game pass και μετα να βαλω το κουπονι για το game

please μια βοηθεια

Δημοσ.

Στις 1/12/2019 στις 10:24 ΠΜ, hardwareras είπε

καλο μηνα σε ολους , προσπαθω από χθες να ενεργοποιησω τους κωδικούς για το παιχνιδι που πηρα απο την αγορα RX570 8gb απο το  πλαισιο. 

ο κωδικος τους παιχνιδιού βγαζει το εξης 

Coupon code is waiting to be activated. Please contact our support team.

If you feel you have received this message in error, please contact support.

το 3 μηνο game  pass κωδικο τον εχει παρει αλλα ακομα δεν τον εχω ενεργοποιησει. μηπως πρωτα πρεπει να ενεργοποιησω το 3μηνο game pass και μετα να βαλω το κουπονι για το game

please μια βοηθεια

Please contact their support team.

Δημοσ.
Στις 1/12/2019 στις 11:07 ΠΜ, xtrmsnpr είπε

Please contact their support team.

Τους έστειλα την απόδειξη scannarismeni και τώρα μου ζητάνε να σκαναρω το coupon code,  ενώ τους το έστειλα γραπτός. Τι θέλουν το e mail  του πλαισίου?

Δημοσ.

Στις 30/11/2019 στις 8:20 ΜΜ, kostasgpa είπε

Μπορείς να τα πουλήσεις στις αγγελίες του insomnia. Η να μου τα χαρίσεις . 🤣

επειδη μου δωσανε 2 κωδικούς, προφανως ο ενας ειναι για 3 μηνες δωρεαν xbox. Πως καταλαβαίνω ποιος ειναι αυτός χωρις να με δεσμευσει στο προσωπικο μου account?

Δημοσ.

Στις 3/12/2019 στις 12:12 ΠΜ, Xorxhs! είπε

επειδη μου δωσανε 2 κωδικούς, προφανως ο ενας ειναι για 3 μηνες δωρεαν xbox. Πως καταλαβαίνω ποιος ειναι αυτός χωρις να με δεσμευσει στο προσωπικο μου account?

Δεν γράφει κάτι πάνω? Έτσι σκετους στους έδωσαν? Δεν ήρθαν σε καρτελάκι η κάτι παρόμοιο? Το ξέρω οτι είναι obvious οι ερωτήσεις και αν είχε δεν θα ρώταγες στο φόρουμ, αλλά μου κάνει εντύπωση.

Αυτο που θα πρότεινα εγώ είναι να δεις αν είναι διαφορετικός ο αριθμός των ψηφίων του κάθε κωδικου και αν ναι, να δεις πόσα ψηφία/χαρακτηρες θέλει μεσω του redeem code στο windows store (νομιζω 16ψηφιοι ειναι). Τότε θα καταλάβεις ποιος ειναι για το windows store (και αρα για game pass) και ποιος για το δωρεάν game. Επισης πρεπει να δεις σε ποια πλατφορμα τα κανεις redeem. Αν ειναι στο epic η στο Steam πχ, τοτε τσεκαρε και εκεί το redeem code για να δεις ποσα ψηφια/χαρακτηρες ειναι.

Δημοσ.
Στις 2/12/2019 στις 5:48 ΜΜ, hardwareras είπε

Τους έστειλα την απόδειξη scannarismeni και τώρα μου ζητάνε να σκαναρω το coupon code,  ενώ τους το έστειλα γραπτός. Τι θέλουν το e mail  του πλαισίου?

να ρωτησω με την σειρα μου. Σου ζήτησε να κάνεις product verification όταν πάτησες redeem? Ρωτάω γιατι σε εμένα ζήτησε , κατέβασα το προγραμματακι τους , προσπαθω να ολοκληρώσω άλλα έχω συνεχόμενα error . Είχες παρόμοιο πρόβλημα?

amd error.png

Δημοσ.

ναι ειχα  πρόβλημα , το εκανα μεσάνυχτα και επαιξε αφου ειχα απενεργοποιησει αντιvirus .  και τωρα δεν απαντανε ουτε στα ε μαιλ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, hardwareras είπε

ναι ειχα  πρόβλημα , το εκανα μεσάνυχτα και επαιξε αφου ειχα απενεργοποιησει αντιvirus .  και τωρα δεν απαντανε ουτε στα ε μαιλ

τα κατάφερα μετα απο 3 ώρες!!! Πράγματι δεν απαντάνε στα μηνύματα. Το μόνο που έκανα ήταν να κατεβάσω και να τρέξω το %$%#%$προγραμμα τους με mozilla. Μετέπειτα ενεργοποίησα το παιχνίδι και στο τέλος την 3μηνη συνδρομή.  Τα πηρε κανονικά. Όταν βάζεις τον κωδικό του game τι error σου βγαζει? Επίσης κοιτα εδω https://www.amdrewards.com/my-rewards  . Yπαρχει πιθανότητα να πέρασες επιτυχημένα τον κωδικό και απλά να μην το έχεις ενεργοποιήσει ακόμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...