Προς το περιεχόμενο

Factory reset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

αν εχει η μνημη προβλημα χρειαζεται αντικατασταση. Δεν διορθώνει.

ο μεγάλος χρόνος ζωής δεν είναι παράγοντας αποτυχίας ενος ηλεκτρονικού εξαρτήματος. 200€ Μηχανικό δίσκο μπορεί να πάρεις και να βγάλει ελλάτωμα στο 2ημερο και ο αλλος με 50€ να βγαλει 8 χρονια.

Νομίζω μου πε πως εχει error o δίσκος μου και μου πε πως δεν θα κρατήσει καιρό. Δεν γινεται να το προβλέψει αυτο κάποιος δηλαδή μπορει και να κρατήσει;

Κατάλαβα οπότε θα θέλει επισκευη αν έχει θέμα η μνήμη. :(

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.

οχι, δεν μπορείς να προβλέψεις την αστοχία σε ενα ηλεκτρονικό κύκλωμα. Τώρα που κάθεσαι μπορεί να κάνει τσαφ κατι και τέλος.

Στον σκληρό δίσκο ναι μεν καταπονούνται τα μηχανικά του μέρη, αλλα όχι δεν μπορείς να βρεις ουτε εσυ ουτε κανένα πρόγραμμα το πότε θα ψοφήσει.

Ο δισκος σου και bad sectors να έχει, δεν σημαίνει οτι αργά η γρήγορα θα χαλάσει επειδή εβγαλε προβληματικους τομείς. Οι τομείς αυτοί έχουν αντικατασταθεί απο εφεδρικούς που έχει για αυτον ακριβώς τον λόγο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

οχι, δεν μπορείς να προβλέψεις την αστοχία σε ενα ηλεκτρονικό κύκλωμα. Τώρα που κάθεσαι μπορεί να κάνει τσαφ κατι και τέλος.

Στον σκληρό δίσκο ναι μεν καταπονούνται τα μηχανικά του μέρη, αλλα όχι δεν μπορείς να βρεις ουτε εσυ ουτε κανένα πρόγραμμα το πότε θα ψοφήσει.

Ο δισκος σου και bad sectors να έχει, δεν σημαίνει οτι αργά η γρήγορα θα χαλάσει επειδή εβγαλε προβληματικους τομείς. Οι τομείς αυτοί έχουν αντικατασταθεί απο εφεδρικούς που έχει για αυτον ακριβώς τον λόγο.

Σε ευχαριστώ και πάλι! 

Επίσης το καλοκαίρι λιγες μερες αφότου μου τον παρέδωσαν μετά απο επισκευή και τον ειχαν καθαρίσει κιόλας, μου έσβηνε ΔΙΑΡΚΩΣ απειρες φορές και κάτι έκανα και το εβαλα να λειτουργεί με μικρότερο ποσοστο στην μπαταρια και μεσω φορτιστή(δεν τα ξερω και καλα απλα καπου το βρήκα) ωστε να μην υπερθερμαίνεται και μετά σωθηκα δεν ξανασβησε ποτέ! Ενω σε αυτους που κάλεσα μου πε ο τεχνικός πως αφου καθαρίστηκε λίγες μερες πριν δύσκολο να κλείνει απο υπερθέρμανση και ευχεται να μην ειναι η μητρική! Μετα εκανα αυτο το κολπο και σωθηκα οποτε λογικά υπερθέρμανση ήταν αλλα δεν ειναι απιστευτο εφόσον ειχε καθαριστει μια βδομάδα πριν να εσβηνε διαρκως και πολλες φορες μαλιστα 2 λεπτα αφότου τον άνοιγα;

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.

Το πιθανότερο δεν ειχε γινει σωστή - καλή τοποθέτηση θερμοαγώγιμης πάστας η δεν έχουν σφίξει κάποια βίδα με αποτέλεσμα είτε να μην κάνει καλή απαγωγή θερμότητας είτε καλή επαφή.

Βέβαια τώρα έχεις ένα σύστημα το οποίο υπολειτουργεί (μιας και του έχεις ρίξει τις επιδόσεις)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε

Το πιθανότερο δεν ειχε γινει σωστή - καλή τοποθέτηση θερμοαγώγιμης πάστας η δεν έχουν σφίξει κάποια βίδα με αποτέλεσμα είτε να μην κάνει καλή απαγωγή θερμότητας είτε καλή επαφή.

Βέβαια τώρα έχεις ένα σύστημα το οποίο υπολειτουργεί (μιας και του έχεις ρίξει τις επιδόσεις)

Πραγματικά έσβηνε διαρκώς και αυτο δεν ειχε ξανασυμβει ως τοτε! Καλα απορώ αυτοι δεν ξερουν τι τους γινεται; Πληρωσα για να μου κανουν ζημια δηλαδη; Δεν το ηξερα τοτε να τους το ελεγα :(

Ναι το ξερω αν και επειδη δεν παιζω παιχνιδια και τετοια δεν εχω προβλημα δεν εχω δει κάποια διαφορα δηλαδη. Δεν νομιζω πως μπορω να κανω κατι αλλο τωρα να το στειλω ξανα για φτιαξιμο ; Δεν θα μου ζητανε λεφτα παλι;

Δημοσ.

Επισης ΠΟΛΛΕΣ φορές αλλα οχι παντα κολλαει η βιβλιοθηκη. Δηλαδη θελω να διαγραψω πχ κατι και απλα ειναι νεκρο το παραθυρο, ενω παλαιοτερα δεν διεγραφε και αρχεια ή δεν εκανε αντιγραφη επικόλληση. 

Δημοσ.

Αυτό παίζει να είναι και πρόβλημα του σκληρού δίσκου τελικά.

23 ώρες πριν, artist1 είπε

Πραγματικά έσβηνε διαρκώς και αυτο δεν ειχε ξανασυμβει ως τοτε! Καλα απορώ αυτοι δεν ξερουν τι τους γινεται; Πληρωσα για να μου κανουν ζημια δηλαδη; Δεν το ηξερα τοτε να τους το ελεγα :(

Ναι το ξερω αν και επειδη δεν παιζω παιχνιδια και τετοια δεν εχω προβλημα δεν εχω δει κάποια διαφορα δηλαδη. Δεν νομιζω πως μπορω να κανω κατι αλλο τωρα να το στειλω ξανα για φτιαξιμο ; Δεν θα μου ζητανε λεφτα παλι;

Πιθανότατα και οχι να μην ξέρουν, η να μην το κοίταξαν καν.

Δεν μου κάνει εντύπωση για τα μαγαζιά της γειτονιάς κάτι τέτοιο. Βέβαια οχι οτι και το σέρβις των μεγάλων αλυσίδων είναι καλύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε

Αυτό παίζει να είναι και πρόβλημα του σκληρού δίσκου τελικά.

Πιθανότατα και οχι να μην ξέρουν, η να μην το κοίταξαν καν.

Δεν μου κάνει εντύπωση για τα μαγαζιά της γειτονιάς κάτι τέτοιο. Βέβαια οχι οτι και το σέρβις των μεγάλων αλυσίδων είναι καλύτερο.

Το ότι εσβηνε παιζει να ναι πρόβλημα του σκληρού;

ή οτι κολλαει η βιβλιοθήκη και λεει καμια φορα απομακρυνσημενη λειτουργία error.

Παω πχ να κανω αποκοπη επικολλήση σε αρχεία και δεν μπορω. Ή να τους κανω διαγραφη πάλι το ίδιο ή να τους αλλαξω το όνομα.  Βγαζει το εικονιδιο και γυρναει για παντα χωρις να κανει την επικολληση ή την διαγραφη και αναγκαστικά πατάω Χ. Προσπαθω πολλες φορες και ΑΜΑ τα καταφερω να διαγραψω κατι.

Επισης τωρα μου εξαφανίστηκε απο την πλαινή μπαρα ολη η βιβλιοθηκη. Λεει απλα "αγαπημενα" απο κατω "βιβλιοθηκες" αλλα δεν λεει εγγραφα, εικονες, αφαιρουμενος δισκος κλπ.

Και καποιες φορες που μου εβγαλε μηνυμα πως κολλησαν τα windows και κολλησε το παραθυρο και παταγα ελεγχος και επανεκκινηση των windows, μετα οταν γινοταν επανεκκινηση των windows και πηγαινα να ανοιξω τα εγγραφα μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει "η κληση της απομακρυνσμένης διαδικασιας απέτυχε και δεν εκτελέστηκε" και γραφει το παραθυρακι explorer.exe

Επισης απο οτι ειδα παρόλα αυτά μπορω με ευκολια να ανεβαζω αρχεια σε μειλ κλπ.

Και κολλάνε ΚΑΙ τα αρχεια που εχω στο στικάκι ! Δηλαδη εχω και εκει το ίδιο θεμα.

Το χα παει στο σερβις της αντιπροσωπείας αλλα και εκει ειναι εξουσιοδοτημένοι νομιζω απλως να το κάνουν. 

Επεξ/σία από artist1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...