Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως είπα και στην προηγούμενη ερώτηση μου θέλω να φτιάξω υγρόψυξη για κινητά. Για το κινητό μου συγκεκριμένα είναι το Mi 9T Pro . Έχω στα σχέδια μου την χρήση της προσωρινής θήκης ως βάση για να τοποθετήσω τα blocks. Η θήκη είναι σκληρή και πιστεύω θα αντέξει και δεν θα σπάσει ή να δημιουργηθεί κενό μεταξύ της και του κινητού. Πως μπορώ να τα στερέωσω τα blocks στην θήκη.

Σημείωση: Η θήκη αυτή θα είναι μόνο για την υγρή ψύξη , όταν π.χ πάω κάπου θα παίρνω μια άλλη θήκη. Επόμενος ο οποιοσδήποτε τρόπος ο οποίος η θερμότητα μεταφέρεται εύκολα στο κινητό με καλύπτει απλά δεν θέλω να τα βάλω απευθείας στην πλάτη του.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Ξέρω, το έχω δει το βίντεο, δεν θέλω κάτι τέτοιο, είναι απευθείας πισο στο κινητό και εάν το βγάλεις, πρέπει να ξαναπάρεις και άλλο αυτοκόλλητο. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Κοψε μια θηκη ωστε να χωραει αυτο μεσα.Οποτε βαζοντας τη θηκη θα το κραταει κολλητα στο κινητο.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Κοψε μια θηκη ωστε να χωραει αυτο μεσα.Οποτε βαζοντας τη θηκη θα το κραταει κολλητα στο κινητο.

Ε είσαι Θεός, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό

47 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Βρήκα 1 από το amazon αλλά δεν μπορώ να καταλάβω είναι για 8mm; 

https://www.amazon.co.uk/ASHATA-Cooling-Aluminum-Water-cooled-40x120mm/dp/B07HKFG9RY/ref=mp_s_a_1_5?keywords=water%2Bcooling%2Bblocks%2B8mm&qid=1575194710&sr=8-5&th=1&psc=

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...