nickooo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 καλησπερα εχω ενα προβλημα τις ραμ μου.Εχω 8gb ram και ενω στα bios μου δειχνει κανονικα οτι 8 gb στα windows στις πληροφοριες συστηματος μου γραφει οτι εχω 8 gb αλλα μονο τα 3,95 ειναι usable υπαρχει καποια λυση για αυτο το προβλημα??
ktistakis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Κατά 99% τα windows που είναι εγκατεστημένα στο σύστημα είναι 32bit. Γι αυτό δεν διαβάζει όλη την ram σου. Εγκατέστησε 64bit windows και θα δεις και τα 8gb της ραμ σου.
nickooo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 64bit εχω επισης παρατηρησα οτι με μια συγκεκριμενη ραμ αν την βαλω μονη της στο pc δεν bootarei αλλα με την αλλη μονη της ανοιγει κανονικα Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από nickooo
leolipop Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Λογικα εχει προβλημα το σλοτ της μνημης.Επαθα το ιδιο , ειχα 8+4 και στο bios φαινοταν, στα windows ελεγε οτι καΙ εσενα.Εφοσον δοκιμασες οτι η μνημη ειναι οκ , τοτε η υποδοχη εχει θεμα.Μην ψαχνεις πως εγινε....ετσι το επαθα και εγω απο τη μια στιγμη στην αλλη.
nickooo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Οχι η μνημη δεν ειναι οκ μαλλον γιατι με την μια δεν bootarei
Xristaras12 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 δοκίμασε σε αλλη υποδοχη της μητρικής το στικ αυτο που λες, αν ανοιξει εχει προβλημα η μητρικη, αν δεν ανοιξει σε κανενα εχει προβλημα η ραμ. Πιθανοτατα οι ραμ που εχεις να εχουν και εφ ορου ζωης εγγύηση οποτε παιρνεις το σετάκι και με την αποδειξη αγοράς τις πας πισω για αντικατάσταση.
nickooo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Πως γινετε ομως να την διαβαζουν τα bios κανονικα την ραμ αλλα να χει θεμα
Xristaras12 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 διαβάζουν το SPD της μνήμης, αλλά δεν μπορούν να την προσπελάσουν.
nickooo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Αα ωραια επισης καμια απο τις δυο ραμ δεν δουλευει στο 2ο σλοτ ειναι φυσιολογικο αυτο;
Pstathece Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρα εχει προβλημα το σλοτ. Εχεις την δυνατοτητα να δοκιμασεις τις μνημες σε αλλη μητρικη?? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από Νυσταγμένος
leolipop Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Απαξ και στη μια θυρα παιζουν και οι 2 και στην αλλη καμια μη το κουραζουμε , φαινεται τι φταει....
nickooo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Οχι στην μια θυρα δεν παιζει καμια και στην αλλη θυρα παιζει μονο η μια απο τις δυο επισης μολις εκανα update τα bios και τωρα μου δειχνει μονο στα bios οτι εχω 8gb ενω στα windows 3.95 χωρις καν να λεει οπως πριν οτι ειχε 8 αλλα χρησιμοποιη τα 3.95 Λοιπον παιδια εχω update μετα το bios update την μια ραμ την διαβαζει και στα δυο σλοτ και την αλλη σε κανενα απο τα δυο να φανταστω εχει χαλασει η μια ραμ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα