Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, radiohead είπε

Για να μην παρεξηγηθουμε. Το 8πινο καλώδιο στον επεξεργαστή το έβαλες έτσι;

Ναι φυσικά. Άφησα ένα δίσκο τίποτα, έβγαλα όλους τους δίσκους...πάλι τίποτα. 

Λοιπόν θα κλαψουμε όλοι μαζί... το πρόβλημα ήταν στο καλώδιο του monitor.. Για κάποιο λόγο σταμάτησε να δουλεύει.  😂😂

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannis-21 είπε

Λοιπόν θα κλαψουμε όλοι μαζί... το πρόβλημα ήταν στο καλώδιο του monitor.. Για κάποιο λόγο σταμάτησε να δουλεύει.  😂😂

Αρα λειτουργεί με 8 pin μόνο του σωστά? Και τα μπιπ που είπες για error?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, aek21.23 είπε

Αρα λειτουργεί με 8 pin μόνο του σωστά? Και τα μπιπ που είπες για error?

Είπε ότι άκουγε μόνο τον ήχο εκκίνησης και όχι error.

Εννοείται ότι δουλευει. Δεν χρειάζεται έξτρα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giannis-21 είπε

Σιγά σιγά μάζεψε κανένα 60αρι-70αρι και αλλαξε το για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Σε καμμία περίπτωση δε θα έχεις θέμα πάντως με τα 65w επεξεργαστή και την 570 κρατώντας κι άλλο το tt. Καθαρά για ψυχολογικούς λόγους ;)

https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=11452924%2C11394987

2 λεπτά πριν, elpenor είπε

Εγώ θα το άλλαζα το τροφοδοτικό και ας δούλευε (που αμφιβάλω).

Θα λειτουργεί μέχρι να σβήσει χωρίς να πάρει τίποτα μαζί του. Τι αμφιβάλλεις μια χαρά λειτουργεί.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, radiohead είπε

Θα λειτουργεί μέχρι να σβήσει χωρίς να πάρει τίποτα μαζί του. Τι αμφιβάλλεις μια χαρά λειτουργεί.

Έχω προσωπική εμπειρία, πέταξα πρόσφατα το ίδιο (μοντέλα του 2006 είναι νομίζω) γιατί δεν δούλευε η iGPU του 2400g, όταν πήρα το καινούργιο πέρα από το ότι δούλεψε η iGPU η θερμοκρασία του CPU έπεσε 6 βαθμούς χωρίς να αλλάξω τίποτα άλλο. Αντίστοιχο πρόβλημα είχα και με ένα Corsair 950W ίδιας εποχής.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, elpenor είπε

Έχω προσωπική εμπειρία, πέταξα πρόσφατα το ίδιο (μοντέλα του 2006 είναι νομίζω) γιατί δεν δούλευε η iGPU του 2400g, όταν πήρα το καινούργιο πέρα από το ότι δούλεψε η iGPU η θερμοκρασία του CPU έπεσε 6 βαθμούς χωρίς να αλλάξω τίποτα άλλο. Αντίστοιχο πρόβλημα είχα και με ένα Corsair 950W ίδιας εποχής.

Κι εγώ έχω προσωπική εμπειρία από thermaltake. Έσβησε μια μέρα ξαφνικά και αντικαταστάθηκε χωρίς να πάρει τίποτα μαζί του. 
Το θέμα είναι ότι πρέπει να αντικατασταθεί αλλά όχι σώνει και ντε άμεσα. Αυτό.

:)

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω αυτό 7 χρόνια https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Power-Supply-Units/TX-Series™-TX750-—-80-PLUS®-Bronze-Certified-750-Watt-High-Performance-Power-Supply/p/CP-9020042-NA και δε το αλλάζω μέχρι να χαλάσει...το καινούριο pc με rtx 2060 και ryzen 1700x σε αυτό το έστησα,ποτέ δε μου έχει κάνει αναποδιά!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...