Προς το περιεχόμενο

Laptop Lenovo IdeaPad L340-17API 459 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kenshin_Himura είπε

Μάλλον εκεί που σε μάθανε να προπαγανδίζεις για αριστεριλες, ξέχασαν να σε ενημερώσουν ότι στις χώρες του "υπαρκτού σοσιαλισμού" τα εργοστάσια όταν κατασκεύαζαν ένα αντικείμενο το κυριότερο χαρακτηριστικό του ήταν η μακροζωία και όχι να χαλάσει μέσα σε δύο χρόνια εντός ή εκτός εγγύησης για να πάρεις καινούργιο και να κινείται η αγορά. Η ημιμαθεια είναι κύριο χαρακτηριστικό σας.

Από Πολωνία είναι του θέματος...

Να αλλα εσυ παραθεση εβαλες το δικο μου κομματι που ελεγε για το Dell απο το eshop το οποιο ηταν  απο καναδα εισαγωγη,ειναι το μονο που αναφερεται για ταξιδι στο δικο μου σχολιο τουλαχιστον,τελος παντων ισως το διαβασες λαθος

Δημοσ.
Μόλις τώρα, odin81982 είπε

Να αλλα εσυ παραθεση εβαλες το δικο μου κομματι που ελεγε για το Dell απο το eshop το οποιο ηταν  απο καναδα εισαγωγη,ειναι το μονο που αναφερεται για ταξιδι στο δικο μου σχολιο τουλαχιστον,τελος παντων ισως το διαβασες λαθος

Όχι εσύ δεν κατανοησες το σχόλιο μου και τη χρήση των αποσιωπητικων. Δεν πειράζει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, hasiotis_john είπε

Διαθέσιμο ξανά,  στα 499 ευρώ ( κατόπιν παραγγελίας )

edit, τέλος και πάλι!
Μας δουλεύουν μου φαίνεται στο eshop.
Πρόλαβα και έριξα μια παραγγελία, μου ήρθε και mail επιβεβαίωσης.
Το παρέλαβε κανείς με την αρχική προσφορά?

Ενα θα ηταν απο καποιον που δεν παρέλαβε απο eshop point και το ξεναέβγαλαν για πούλημα.

Ειχα βάλει το email να με ενημερώσει, και ούτε καν πρόλαβε να έρθει email.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...