zacharis1955 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, odin81982 είπε Δεν φερνω αντιρρηση σε αυτο που λες δεν μιλαω για ελληνικη αντιπροσωπεια,απλα σου λεω οτι είναι αλλο να έχει φερει το eshop λαπτοπ απο πολωνια,ρουμανια,γερμανια και γενικα ευρωπαικη ένωση και αλλο απο αμερικη και καναδα (πραγμα το οποιο έχει κανει στο παρελθον και τους εχει τρέξει μέλος απο εδω μεσα σε δικαστηριο γιατι ετυχε να πέσουν σε μπριζωμενο ανθρωπο) στην πρωτη περίπτωση πας στην Lenovo στην Ελλάδα αν δεν βρίσκεις ακρη μαζι τους και ισχύει η εγγυηση σου,στην δευτερη περίπτωση κρεμεσαι απο τα @@ του eshop αν συμβεί κάτι στο λαπτοπ! 5 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Γιαυτο ειπα προσοχη στην εγγυηση.Το eshop φερνει αρκετα προιοντα με δικη του εγγυηση οχι επισημης αντιπροσωπειας.Οποιος αγορασε το λαπτοπ του θεματος καλο ειναι να ριξει τηλεφωνο στο eshop να μαθει λεπτομερειες για την εγγυηση. Εγγύηση: 2 χρόνια! Τον 1ο χρόνο παρέχεται άμεση αντικατάσταση με καινούριο και τον 2ο χρόνο δωρεάν επισκευή! Οπότε και από...Ζιμπάμπουε να τα φέρνει ενδιαφέρει από ελάχιστα έως καθόλου, η εγγύηση του καλύπτει 1000%... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από zacharis1955
Mr_Terror Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μακαρι αν χρειαστει σερβις το λαπτοπ να εχει αμεση και γρηγορη εξυπηρετηση ο πελατης γιατι το κιτρινομαγαζο δεν φημιζεται για το καλο του σερβις.Η τιμη παντως του λαπτοπ ειναι καλη.Καλοριζικο οποιος το πηρε και να μας γραψει 2 λογια οταν το παραλαβει.
zacharis1955 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Μακαρι αν χρειαστει σερβις το λαπτοπ να εχει αμεση και γρηγορη εξυπηρετηση ο πελατης γιατι το κιτρινομαγαζο δεν φημιζεται για το καλο του σερβις.Η τιμη παντως του λαπτοπ ειναι καλη.Καλοριζικο οποιος το πηρε και να μας γραψει 2 λογια οταν το παραλαβει. Σε μένα όσες φορές χρειάστηκε ήταν άψογοι, βέβαια έχω τύχει και σε φάση που νεαρός προσπαθούσε να τους επιστρέψει μητρική σαν DOA με στραβωμένα όλα σχεδόν τα pinάκια του CPU slot... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από zacharis1955
Mr_Terror Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Σε μενα εβγαλαν την παναγια για προιον που κοστιζε 30 ευρω, και για τροφοδοτικο ακριβο+ σκληρο δισκο wd black εγινε η αντικατασταση σε χρονο 0 χωρις προβληματα.
adminaros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε Σε μένα όσες φορές χρειάστηκε ήταν άψογοι, βέβαια έχω τύχει και σε φάση που νεαρός προσπαθούσε να τους επιστρέψει μητρική σαν DOA με στραβωμένα όλα σχεδόν τα pinάκια του CPU slot... και εδώ μια απο τα ιδια. αψογοι. Εχω κανει παρα πολλες αγορες , χωρις προβλημα, 1
andreaspA Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, odin81982 είπε Με μια εξαιρεση φιλε μου οτι το eshop εχει κανει παρομοιες λαλακιες και στο παρελθον και εφερνε μονο του λαπτοπ απο Καναδα και Αμερικη και οι εγγυησεις στην ευρωπη δεν ισχυαν και εδινε δική του "εγγυηση" οπότε προσοχή γιατι δεν θα είναι η πρωτη φορα! Δεν πειραζει. Προτιμω του eshop την εγγυηση. Παω και στο Μενιδι στην εσχατη και βρισκω ακρη. Ειμαι και πελάτης 2 δεκαετίες τώρα... Οταν ακουω απο την μια "εγγυηση αντιπροσωπειας" και απο την άλλη "arvato", χέσε ψηλά και αγνάντευε! Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία πια στην Ελλάδα. 2-3-4 εξωτερικες εταιριες εχουν παρει τα σερβις ολων των εταιριων. 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Μακαρι αν χρειαστει σερβις το λαπτοπ να εχει αμεση και γρηγορη εξυπηρετηση ο πελατης γιατι το κιτρινομαγαζο δεν φημιζεται για το καλο του σερβις.Η τιμη παντως του λαπτοπ ειναι καλη.Καλοριζικο οποιος το πηρε και να μας γραψει 2 λογια οταν το παραλαβει. Επειδη στο eshop εχω αφησει μερικες 100αδες χιλιαδες ευρω, ειτε για δικα μου προιοντα, είτε για προιόντα φίλων και γνωστών, θα πώ ότι απο τότε που έμπλεξε με το αρθρο 99, το aftersales του έφτιαξε πάρα πολύ! Πράγματι πριν, ηταν ψιλοχαωδη κατασταση τις περισσοτερες φορές. Τα τελευταία χρόνια δεν έχω να προσάψω τίποτα. 2
odin81982 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε Δεν πειραζει. Προτιμω του eshop την εγγυηση. Παω και στο Μενιδι στην εσχατη και βρισκω ακρη. Ειμαι και πελάτης 2 δεκαετίες τώρα... Οταν ακουω απο την μια "εγγυηση αντιπροσωπειας" και απο την άλλη "arvato", χέσε ψηλά και αγνάντευε! Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία πια στην Ελλάδα. 2-3-4 εξωτερικες εταιριες εχουν παρει τα σερβις ολων των εταιριων. Ποια arvato φιλε μου?? Το σερβις της Λενοβο το έχει η CPI ,αν μη τι αλλο ειναι μια απο τις καλυτερες εταιρειες στον χωρο και σίγουρα καλύτερο σερβις απο του eshop,ο καθενας βεβαια με τα γουστα του!
andreaspA Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, odin81982 είπε Ποια arvato φιλε μου?? Το σερβις της Λενοβο το έχει η CPI ,αν μη τι αλλο ειναι μια απο τις καλυτερες εταιρειες στον χωρο και σίγουρα καλύτερο σερβις απο του eshop,ο καθενας βεβαια με τα γουστα του! Ο φιλος παντως εδω, εχει διαφορετικη αποψη μαλλον για το "καλυτερο σερβις της CPI" Αδερφε... μην το ψάχνεις. Ολα τα σερβις τα ιδια χάλια έχουν. Θεωρω πως ειναι καλυτερα να εχεις σερβις απο το καταστημα που το ψωνισες, που εισαι πελάτης, που συνδιαλέγεται με πελάτες, και δεν μιλαω για σκρουτζομαγαζο βεβαια, αλλα για μια απο τις μεγαλυτερες εταιριες πληροφορικης στην Ελλαδα. Κάποτε θυμάμαι "ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟ" ηταν οτι καλυτερο υπηρχε στην αγορά... Περι ορέξεως βεβαια... κολοκυθοπιτα. 1
zacharis1955 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ο φιλος παντως εδω, εχει διαφορετικη αποψη μαλλον για το "καλυτερο σερβις της CPI" Αδερφε... μην το ψάχνεις. Ολα τα σερβις τα ιδια χάλια έχουν. Θεωρω πως ειναι καλυτερα να εχεις σερβις απο το καταστημα που το ψωνισες, που εισαι πελάτης, που συνδιαλέγεται με πελάτες, και δεν μιλαω για σκρουτζομαγαζο βεβαια, αλλα για μια απο τις μεγαλυτερες εταιριες πληροφορικης στην Ελλαδα. Κάποτε θυμάμαι "ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟ" ηταν οτι καλυτερο υπηρχε στην αγορά... Περι ορέξεως βεβαια... κολοκυθοπιτα. Η υπόθεση μυρίζει λίγο...περίεργα...
rudigarcia222 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 συγνωμη γιατι μπερδευτηκα αν τυχει κατι θα πρεπει να απευθυνθω στο eshop??δεν μπορω να παω απευθειας στη λενοβο?? υγ παιδες μην σπαμαρετε τι σχεση εχει η αρβατο με το σερβις λενοβο,καμια σχεση
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο eshop . Αλλα θα προσεξεις τι θα γράψουν κατα τη παραλαβη . Πχ στα κινητα ειναι ψωμοτύρι στα service να γραφουν "υγρασια" η εμφανως χτυπημενη γωνια η κατι που να σου επιρρίπτουν την ευθύνη . Αυτος που την πατησε μπορει να το εσπασε και η κουριερ και σε μενα εχει τυχει να το στείλουν επισκευασμενο πισω με σπασιμο στους μεντεσεδες . Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
flogerakos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε Η υπόθεση μυρίζει λίγο...περίεργα... Γιατι φιλε μου σου "μυρίζει περίεργα"???
rudigarcia222 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Στο eshop . Αλλα θα προσεξεις τι θα γράψουν κατα τη παραλαβη . Πχ στα κινητα ειναι ψωμοτύρι στα service να γραφουν "υγρασια" η εμφανως χτυπημενη γωνια η κατι που να σου επιρρίπτουν την ευθύνη . Αυτος που την πατησε μπορει να το εσπασε και η κουριερ και σε μενα εχει τυχει να το στείλουν επισκευασμενο πισω με σπασιμο στους μεντεσεδες . οκ,τουλαχιστον για καποιους απο μας εχουμε καταστημα εσοπ και μπορουμε να το παμε οι ιδιοι,αυτο παντως με την υγρασια καπου πρπει να σταματησει ειναι τραγελαφικο συσκευη που παραγει μονιμως θερμοτητα να εχει υγρασια
andreaspA Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Η υπόθεση μυρίζει λίγο...περίεργα... Πιθανον. Πιθανον και οχι. Η ζημια μπορει να εχει γινει παντου. Μπορει ο ιδιος, μπορει ο courrier, μπορει και η καθαριστρια της CPI. Απαξ και εχει και φωτογραφιες ομως....δυσκολο να την εκανε ο χρηστης.
zacharis1955 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, flogerakos είπε Γιατι φιλε μου σου "μυρίζει περίεργα"??? Το έσπασαν -σύμφωνα με τις φωτογραφίες έτσι- στο service για να γλυτώσουν την επισκευή ακούγεται κάπως...κάπως... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από zacharis1955 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα