pntzamilis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Αγόρασα πρόσφατα την τηλεόραση του τίτλου από την οποία είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ωστόσο προσπάθησα να την συνδέσω με τον ραδιοενισχυτή Yamaha rx-v 671 μέσω HDMI ARC και αν και ενεργοποίησα τόσο στον ενισχυτή το arc όσο και στην τηλεόραση την έξοδο ήχου hdmi arc δεν τα κατάφερα να έχω ηχο στον ενισχυτή από την τηλεόραση. Να σημειωθεί ότι το καλώδιο. Hdmi είναι συνδεδεμένο στην hdmi 2 θύρα της tv που γράφει arc και στην θύρα hdmi out (arc) του ενισχυτή. Έχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει την tv αυτή ή κάποιο άλλο μοντέλο της fandu μέσω arc και να τα κατάφερε;
adsl2+ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το καλώδιο είναι HDMI 2.0; αν είναι 1.4 πιθανών δεν θα παίξει! δες αν αλλάζει από το μενού TV η είσοδος-έξοδος από 2.0 σε 1.4 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από adsl2+
yianis51 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, pntzamilis είπε Έχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει την tv αυτή ή κάποιο άλλο μοντέλο της fandu μέσω arc και να τα κατάφερε; Καλημέρα. Εχω την F&U FL2D4304UH και συνέδεσα επιτυχώς σήμερα την creative stage 2.1. Στο βιβλιαράκι της τηλεόρασης βρίσκεις τον "Ελεγχο ήχου συστήματος". Πηγαίνεις στο Μενού>Ρυθμίσεις>Περισσότερα>ομιλητές και ενεργοποιείς σε Ενισχυτές. Ετσι απενεργοποιείται ο ήχος της τηλεόρασης και ακούς από το συνδεδεμένο σύστημα. Επίσης ο ήχος ελέγχεται από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. 1
pntzamilis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, yianis51 είπε Καλημέρα. Εχω την F&U FL2D4304UH και συνέδεσα επιτυχώς σήμερα την creative stage 2.1. Στο βιβλιαράκι της τηλεόρασης βρίσκεις τον "Ελεγχο ήχου συστήματος". Πηγαίνεις στο Μενού>Ρυθμίσεις>Περισσότερα>ομιλητές και ενεργοποιείς σε Ενισχυτές. Ετσι απενεργοποιείται ο ήχος της τηλεόρασης και ακούς από το συνδεδεμένο σύστημα. Επίσης ο ήχος ελέγχεται από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Το διάβασα αυτό στο manual αλλά σε εμένα στο Μενού > ρυθμίσεις> σύστημα>περισσότερο δεν έχει επιλογή ομιλητές... Στις εικόνες φαίνονται οι επιλογές που έχω...
yianis51 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, pntzamilis είπε Το διάβασα αυτό στο manual αλλά σε εμένα στο Μενού > ρυθμίσεις> σύστημα>περισσότερο δεν έχει επιλογή ομιλητές... Η δικιά μου δεν έχει την επιλογή "Εξοδος ήχου HDMI ARC". Επίσης, από ότι διαπίστωσα, δεν ενεργοποιεί πάντα την ηχομπάρα όταν ανοίγω την τηλεόραση και πρέπει να ξαναμπώ στο menu. Βλέπω ότι έχουμε και διαφορετικό λογισμικό. Η δικιά μου έχει V.3.62.65.1 Ισως χρειαζόμαστε αναβάθμιση. Πιστεύω η τεχνική βοήθεια της F&U θα μας λύσει τις απορίες.
pntzamilis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, adsl2+ είπε Το καλώδιο είναι HDMI 2.0; αν είναι 1.4 πιθανών δεν θα παίξει! δες αν αλλάζει από το μενού TV η είσοδος-έξοδος από 2.0 σε 1.4 Πάνω στο καλώδιο γράφει "High Speed HDMI Cable with Ethernet"...πως βλέπω την έκδοση; Παίζει ρόλο η έκδοση; Λίγο που έψαξα (πηγή) λένε πως δεν παίζει ρόλο για το ARC... Τι να πω, αν είναι να ψάξω και για άλλο καλώδιο...
adsl2+ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, pntzamilis είπε Πάνω στο καλώδιο γράφει "High Speed HDMI Cable with Ethernet"...πως βλέπω την έκδοση; Παίζει ρόλο η έκδοση; Λίγο που έψαξα (πηγή) λένε πως δεν παίζει ρόλο για το ARC... Τι να πω, αν είναι να ψάξω και για άλλο καλώδιο... Το προβλημα με το HDMI καλώδιο το αντιμετώπισα για πρώτη φορά στη SHARP 50BL2EA ,δεν έβλεπε το tuner του cosmote tv ,γιαυτό σου πρότεινα να εξετάσεις και αυτό το ενδεχόμενο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/12/2019 στις 12:14 ΠΜ, pntzamilis είπε Αγόρασα πρόσφατα την τηλεόραση του τίτλου από την οποία είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ωστόσο προσπάθησα να την συνδέσω με τον ραδιοενισχυτή Yamaha rx-v 671 μέσω HDMI ARC και αν και ενεργοποίησα τόσο στον ενισχυτή το arc όσο και στην τηλεόραση την έξοδο ήχου hdmi arc δεν τα κατάφερα να έχω ηχο στον ενισχυτή από την τηλεόραση. Να σημειωθεί ότι το καλώδιο. Hdmi είναι συνδεδεμένο στην hdmi 2 θύρα της tv που γράφει arc και στην θύρα hdmi out (arc) του ενισχυτή. Έχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει την tv αυτή ή κάποιο άλλο μοντέλο της fandu μέσω arc και να τα κατάφερε; Δοκίμασε σε κάποια άλλη είσοδο. game /BD να δεις άμα έχεις ηχώ Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα