Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς πώς είναι το "σωστό" για την εγχάραξη των αρχικών του ονόματος σε ένα αντικείμενο; Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει το εάν και το πού μπαίνει η τελεία!

(ΑΒ, Α.Β, ή Α.Β.)

Δημοσ.

Ψηφίζω το 2ο. Το 1ο δεν εχει τελεια ενδιάμεσα, οπότε μπορεί να θεωρηθεί και λαθος, ενω στην 3η περίπτωση η τελεία στο τελος δεν χρησιμεύει κάπου.

Δημοσ.

Εμένα το δώρο που μου έκαναν είναι με ενδιάμεση τελεία. Και αναρωτιόμουν εάν είναι διαχωριστική τελεία ή εάν ξέχασαν την τελεία στο δεύτερο γράμμα!

Δημοσ.

Η τελεία μετά το τελευταίο γράμμα δεν χρειάζεται, αλλά το να μην την βάλεις είναι ασύμμετρο και πολύ άσχημο στο μάτι οπότε εγώ θα πήγαινα με τις δύο τελείες

Δημοσ.

η δικη μου λογικη λεει πως η τελεια παει μετα το πρωτο γραμμα απο μια λεξη που δεν εγραψες. βασει αυτου, νομιζω το σωστοτερο ειναι το 3.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kr0m είπε

η δικη μου λογικη λεει πως η τελεια παει μετα το πρωτο γραμμα απο μια λεξη που δεν εγραψες. βασει αυτου, νομιζω το σωστοτερο ειναι το 3.

Βάσει ελληνικής γραμματικής αυτό είναι το σωστό αλλά εδώ νομίζω ότι είναι θέμα αισθητικής, οπότε είναι υποκειμενικό το θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...