Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα δεν θα στεναχωρηθούμε κιόλας αφού η ζωή συνεχίζεται, αλλά μήπως κάτι ξέρει παραπάνω τελικά...

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, Tokyo said:

Αμπαλος σχεδιαστής. Ειδικά με όλα τα τελευταία πρότζεκτ του έχει πέσει πολύ στα μάτια μου. 

Σωστά. Δεν έχει πρόσφέρει τίποτα στην Apple!

Θα μου πεις ...οι ανώνυμοι κινέζοι είναι καλύτεροι με τρελό γουστο σε θέματα design! 😎

Δημοσ.
5 ώρες πριν, billdanos είπε

Το ότι απλά έφτιαξε δίκη του εταιρεία που θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Apple αλλά ταυτόχρονα θα του επιτρέπει να σχεδιάζει και αλλά πράγματα εκτός Apple, το κατάλαβε κανείς ή απλά «είδα φως και μπήκα»? :) 

Εμενα μου θυμιζει το "ελα ρε χαζουλι, μπορει να χωρισαμε αλλα θα βρισκομαστε συνεχεια". Και μετα μπουχος 

• Super Moderators
Δημοσ.
46 minutes ago, dimkord said:

Εμενα μου θυμιζει το "ελα ρε χαζουλι, μπορει να χωρισαμε αλλα θα βρισκομαστε συνεχεια". Και μετα μπουχος 

Είναι πολλά τα λεφτά... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Σωστά. Δεν έχει πρόσφέρει τίποτα στην Apple!

Θα μου πεις ...οι ανώνυμοι κινέζοι είναι καλύτεροι με τρελό γουστο σε θέματα design! 😎

Που κολλάει αυτό που λέω με αυτό που λες; Μη κάνεις σα φανμποι. Φανμποι.

Στην αρχή πρόσφερε πολλα, αλλά όλα του τα τελευταία πρότζεκτς είναι απλά γτπ. Είναι τόσο απλό. 

Δημοσ.

πάνω που χάρηκα μόλις διάβασα τον τίτλο και είπα επιτέλους θα αναλάβει κάποιος άλλος σχεδιαστής με φρέσκες ιδέες και με γούστο, απογοητεύτηκα διαβάζοντας το άρθρο..

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε

Για ενα δευτερολεπτο νομισα οτι φευγει ο κουκ και πηγα να πανηγυρισω

Satia Nandela μεταγραφή τώρα ! 

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Tokyo said:

Που κολλάει αυτό που λέω με αυτό που λες; Μη κάνεις σα φανμποι. Φανμποι.

Στην αρχή πρόσφερε πολλα, αλλά όλα του τα τελευταία πρότζεκτς είναι απλά γτπ. Είναι τόσο απλό. 

Μάλλον ούτε ο ίδιος διαβάζεις αυτά που γράφεις! Κατά τα άλλα εγώ είμαι το φαν μπόυ! 😎

• Sad 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Να πανηγυρίσεις γιατί ;

Αν δεν κάνω λάθος παρουσίασε τέλος καλοκαιριού το καλύτερο τηλέφωνο της αγοράς ...

Κι όμως κάνεις λάθος! 😉

Δημοσ.

Από ένα σημείο και μετά δεν είχε να δώσει κάτι. Πέρασε η μπογιά του. Ή λογικά του τα έκοβε τα πλάνα και τα σχέδια το big boss. Με τον Στηβ Τζομπς μάλλον είχαν χημεία καθώς θα έτρωγε τα μήλα του θα του έλεγε τις ιδέες και θα τις σχεδίαζε.

Από εποχή τουλάχιστον iPhone 7 και μετά αλλά και στα MacBook (αν σχεδίαζε και αυτα) δεν είχε διαφορές ή ρίσκα...

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Kostasallinone είπε

Πήγαινε για CEO, τον έφαγαν οι μασόνοι.

ήθελε να σώσει και την Ελλάδα αλλά οι νεφελιμ οι γερμανοί και οι τούρκοι δεν το θέλανε και γι'αυτό φεύγει. αποκλειστικές πληροφορίες που δε θα ακούσετε αλλού!

Δημοσ.

Φοβάμαι πολύ για το σχεδιαστικό μέλλον της εταιρίας. Δεν κάνω πλάκα, χωρίς τον Ive η Apple σχεδίαζε Macs με αισθητική PCs...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ntemek είπε

Κι όμως κάνεις λάθος! 😉

Για πες που κάνω λάθος ;

Μηπως δεν έχει τον καλύτερο επεξεργαστή ;

Η την καλύτερη κάμερα all around;

Η τα καλύτερα υλικά ;

Η την καλύτερη οθόνη ;

Η την καλύτερη μπαταρία ;

Λυπάμαι μάγκες αλλά όσες ματιές και αν κάνετε φέτος την ξέρετε την πικρή αλήθεια η οποία σχεδόν πάντα επιβεβαιώνει τον κανόνα του « ότι πληρώνεις παίρνεις»

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...