nikolasR200 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, σκέφτομαι την αγορά ενός android tv box ωστόσο δεν έχω ιδέα τι ισχύει στη συγκεκριμένη κατηγορία αναφορικά με τις συσκευές, το "επιθυμητό" hardware για υποστήριξη και 4k αλλα και το λογισμικό τους.. Πιο συγκεκριμένα, στο https://www.android.com/tv/ ανάφερει κάποιους κατασκευατές, μερικοί είναι και πάροχοι περιεχομένου, ωστόσο είναι πολύ περιορισμένοι, σε σχέση με αναζητήσεις είτε σε ελληνικά είτε ευρωπαϊκά καταστήματα. Η βασική μου ανησυχία, είναι κατά πόσο έχουν γνήσια διανομή android με ό,τι αυτό συνεπάγεται, στην δυνατότητα ή μη εγκατάστασης εφαρμογών, ορισμένες από τις οποίες έχουν τέτοιο προαπαιτούμενο. Για παράδειγμα, ενδεικτικά αναφέρω ένα android tv box που είδα με αφορμή τη black friday https://www.germanos.gr/product/conceptum-android-tv-box-x96-mini-extreme/20382090/ για το οποίο είχα ακριβώς αυτό τον ενδιασμό. Από τη λίστα στο android.com/tv ενδεχομένως μία από τις πιο οικονομικές λύσεις να είναι το xiaomi mini box s. Ωστόσο θα προτιμούσα κάτι ακόμα πιο οικονομικό, αν υπάρχει κάτι τέτοιο.
zx1234r Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Εγώ πάντως σε xiaomi θα πήγαινα. Έχει πολύ καλό vfm. Μπορείς εναλλακτικά να το δεις σε μαγαζιά εξωτερικού αν και θα χρειαστεί να το πειράξεις για να αλλάξεις τα κινέζικα.
vagosvts7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν χρειάζεσαι tv box για προβολή 4k Netflix πας αναγκαστικά για xiaomi tvbox.. Αλλιώς αν το χρειάζεσαι για σερφαρισμα, youtube, iptv, kodi, streaming κτλ, υπάρχουν πολύ καλύτερα tv box στα specs και πολύ πιο σβέλτα από το xiaomi αλλά πάσχουν στο Netflix.. Στα 30 με 50 ευρώ μπορείς να πάρεις καλύτερα από το mi box σε χαραχτηριστικα, από κινεζομαγαζα σε ευρωπαϊκή αποθήκη και σε δύο μέρες θα το έχεις σπίτι σου αν είναι διαθέσιμο.. Αλλά ξεχνάς την καλή ποιότητα εικόνας στο Netflix.. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από vagosvts7
nikolasR200 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Με ενδιαφέρει το κομμάτι των streaming υπηρεσιών Netflix και όχι μόνο, γι αυτό όπως είπα κοιτάω για κάποια λύση με επίσημη διανομή. Αν καταλαβαίνω καλά, για τέτοιες περιπτώσεις περιοριζομαστε στη λίστα του Android.com/tv?
The_Judas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Κανένα tv box με 20ευρώ που να αξίζει υπάρχει;
tilaverboy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Στις 1/12/2019 στις 4:43 ΜΜ, nikolasR200 είπε Με ενδιαφέρει το κομμάτι των streaming υπηρεσιών Netflix και όχι μόνο, γι αυτό όπως είπα κοιτάω για κάποια λύση με επίσημη διανομή. Αν καταλαβαίνω καλά, για τέτοιες περιπτώσεις περιοριζομαστε στη λίστα του Android.com/tv? Και το Amazon 4K πρέπει να είναι καλό. Και αυτό νομίζω υποστηρίζει Netflix. Πάντως το xiaomi mi box s είναι εξαιρετικό και κάνει παπάδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα