Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το resident evil the final chapter την 4k την έκδοση με ελληνικούς υπότιτλους σε μια προσιτή τιμή? Ας είναι και από εξωτερικό.. Επίσης το έχω δει στα public της Κύπρου στην χειρότερη θα το πάρω από εκεί, αλλά πώς κάνουμε παραγγελία από τα public της Κύπρου για εδώ? Note: το βρήκα στο Αμαζον τελικά. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Kostasspil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 2 hours ago, TheBeast23 said: πώς κάνουμε παραγγελία από τα public της Κύπρου για εδώ? Γιατί δεν επικοινωνείς μαζί τους;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Kostasspil είπε Έχω στείλει εδώ και 2 μέρες αλλά τίποτα.
Kostasspil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, TheBeast23 said: 14 hours ago, Kostasspil said: Έχω στείλει εδώ και 2 μέρες αλλά τίποτα. Μπορεί λόγω black Friday να γινεται πανικός, δοκίμασε από Δευτέρα, πάρε και κάνα τηλ
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Μπορεί λόγω black Friday να γινεται πανικός, δοκίμασε από Δευτέρα, πάρε και κάνα τηλ Μάλλον αυτό θα είναι, αλλά όπως και να έχει το βρήκα στο Αμαζον σε καλύτερη τιμή και με καλύτερο εξώφυλλο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, καλή σου ημέρα.😊
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα