Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθώς κοιτούσα να αντικαταστήσω την κάρτα γραφικών μου ενώ παράλληλα προσπαθούσα να σκεφτώ τι να κάνω αποψε το βράδυ για πρώτο ραντεβού με το αίσθημα   λεω δεν μπορεί θα υπάρχει ένα τέτοιο θέμα κάπου στο φόρουμ. αλλά δεν υπάρχει τελικά όποτε για δωστε καμία ιδέα!! 6παρα η ώρα γύρω στις 9 θα βγουμε. προλαβαίνουμε σε 3 ωριτσες? μένω Αθήνα. έχω σκεφτεί Μπόουλινγκ σινεμά κλπ αλλά ακούγονται πολύ βασικά. κάνα arcadeαδικο ισως? εσκειπ ρουμ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Grandine είπε

Καθώς κοιτούσα να αντικαταστήσω την κάρτα γραφικών μου ενώ παράλληλα προσπαθούσα να σκεφτώ τι να κάνω αποψε το βράδυ για πρώτο ραντεβού με το αίσθημα   λεω δεν μπορεί θα υπάρχει ένα τέτοιο θέμα κάπου στο φόρουμ. αλλά δεν υπάρχει τελικά όποτε για δωστε καμία ιδέα!! 6παρα η ώρα γύρω στις 9 θα βγουμε. προλαβαίνουμε σε 3 ωριτσες? μένω Αθήνα. έχω σκεφτεί Μπόουλινγκ σινεμά κλπ αλλά ακούγονται πολύ βασικά. κάνα arcadeαδικο ισως? εσκειπ ρουμ?

Προέχει η σωστή εγκατάσταση και η δοκιμή της κάρτας .   Αν όλα είναι εντάξει τότε το συζητάμε. 

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Grandine είπε

irishman να πατε να δειτε. μετα θα εχεις πολυ χρονο να βρεις καρτα γραφικων.

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ.

Καπου κοντα σε πλαισιο που να εχει την 5700 xt. Προλαβαινεις να την παρεις(την καρτα) και θα ειναι και καλο conversation starter. Αλλα αισθημα χωρις ραντεβού έως τωρα? Κατι εχω χασει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mic2mic είπε

Πρώτα φαγητό στη Σπονδή, μετά Λυρική και τέλος ποτάκι στο Bar 8 του Grande Bretagne.

Κι άμα μείνουν για κάρτα γραφικών σφύρα μου 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...