Grandine Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Καθώς κοιτούσα να αντικαταστήσω την κάρτα γραφικών μου ενώ παράλληλα προσπαθούσα να σκεφτώ τι να κάνω αποψε το βράδυ για πρώτο ραντεβού με το αίσθημα λεω δεν μπορεί θα υπάρχει ένα τέτοιο θέμα κάπου στο φόρουμ. αλλά δεν υπάρχει τελικά όποτε για δωστε καμία ιδέα!! 6παρα η ώρα γύρω στις 9 θα βγουμε. προλαβαίνουμε σε 3 ωριτσες? μένω Αθήνα. έχω σκεφτεί Μπόουλινγκ σινεμά κλπ αλλά ακούγονται πολύ βασικά. κάνα arcadeαδικο ισως? εσκειπ ρουμ?
HALF EVIL Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Grandine είπε Καθώς κοιτούσα να αντικαταστήσω την κάρτα γραφικών μου ενώ παράλληλα προσπαθούσα να σκεφτώ τι να κάνω αποψε το βράδυ για πρώτο ραντεβού με το αίσθημα λεω δεν μπορεί θα υπάρχει ένα τέτοιο θέμα κάπου στο φόρουμ. αλλά δεν υπάρχει τελικά όποτε για δωστε καμία ιδέα!! 6παρα η ώρα γύρω στις 9 θα βγουμε. προλαβαίνουμε σε 3 ωριτσες? μένω Αθήνα. έχω σκεφτεί Μπόουλινγκ σινεμά κλπ αλλά ακούγονται πολύ βασικά. κάνα arcadeαδικο ισως? εσκειπ ρουμ? Προέχει η σωστή εγκατάσταση και η δοκιμή της κάρτας . Αν όλα είναι εντάξει τότε το συζητάμε. 3 3
Grandine Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 για μια δωρεάν καλή κάρτα γραφικών θα έκανα όλους τους έρωτες στην άκρη.
paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Αυτά που πρότεινες είναι οκ εάν είστε 15 χρόνων. Εάν όχι φτου κ από την αρχή..
mclein² Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 σε βλεπω να καταληγεις στο Αλκατραζ οπως ξεκινησες...
basilis_k6 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Grandine είπε Καθώς κοιτούσα να αντικαταστήσω την κάρτα γραφικών μου ενώ παράλληλα προσπαθούσα να σκεφτώ τι να κάνω αποψε το βράδυ για πρώτο ραντεβού με το αίσθημα λεω δεν μπορεί θα υπάρχει ένα τέτοιο θέμα κάπου στο φόρουμ. αλλά δεν υπάρχει τελικά όποτε για δωστε καμία ιδέα!! 6παρα η ώρα γύρω στις 9 θα βγουμε. προλαβαίνουμε σε 3 ωριτσες? μένω Αθήνα. έχω σκεφτεί Μπόουλινγκ σινεμά κλπ αλλά ακούγονται πολύ βασικά. κάνα arcadeαδικο ισως? εσκειπ ρουμ? irishman να πατε να δειτε. μετα θα εχεις πολυ χρονο να βρεις καρτα γραφικων. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από basilis_k6
j0hnn1e Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 σε βλεπω να καταληγεις στο Αλκατραζ οπως ξεκινησες... Δεν μπορώ να καταλάβω εαν εννοείς τη γνωστή βραχονησίδα ή το ακόμα πιο γνωστό Αλκατράζ όμως 😂
randomcat Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Χρειάζεσαι και προτάσεις εισόδου με το αίσθημα;
redhotstef Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Πηγαίνε την σε escape Room να ζήσει μια έντονη εμπειρία μαζί σου να τη θυμάται.
oceanborngr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Καπου κοντα σε πλαισιο που να εχει την 5700 xt. Προλαβαινεις να την παρεις(την καρτα) και θα ειναι και καλο conversation starter. Αλλα αισθημα χωρις ραντεβού έως τωρα? Κατι εχω χασει
mic2mic Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Πρώτα φαγητό στη Σπονδή, μετά Λυρική και τέλος ποτάκι στο Bar 8 του Grande Bretagne. 1
Magic_Nature Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, giorgos4ever είπε Τελικά που πήγατε? Στο παρκακι για μπυρες και πασατεμπο !!!!!
adi32 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mic2mic είπε Πρώτα φαγητό στη Σπονδή, μετά Λυρική και τέλος ποτάκι στο Bar 8 του Grande Bretagne. Κι άμα μείνουν για κάρτα γραφικών σφύρα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις