Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ποιο Renault μιλάμε?? H Luk έχει πρόβλημα σχεδιασμού σε ένα σετ δίσκο πλατώ που δίνει, με αποτέλεσμα μετά από κάποια χιλιόμετρα, να βρίσκει το κέντρο του δίσκου στις βίδες του βολάν. Το πάθαμε στην Laguna II 1.8 που έχουμε στην οικογένεια. Στείλαμε φωτογραφίες του γνήσιου δίσκου σε σχέση με τον δικό τους, αριθμό πλαισίου και πήραμε απάντηση ότι όντως υπάρχει θέμα. Βάλαμε τελικά το γνήσιο σετ (με την ανάλογη τιμή) και ησυχάσαμε...

Και όσο αφορά τις εξυπνάδες της προηγούμενης σελίδας, άστους να λένε. Η Laguna μας έχει 486+ χιλ. Km χωρίς προβλήματα. Τα τελευταία 310 χιλ. με υγραέριο. Και είχαμε και Ιάπωνες και Γερμανούς και Ιταλούς τα προηγούμενα χρόνια. Σωστή συντήρηση να γίνεται. Το περπάτημα πάντως της Laguna δεν παίζεται. Το συγκρίνω άνετα με την 5άρα που κυκλοφορούσαμε πριν...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SaFiS είπε

Για ποιο Renault μιλάμε?? H Luk έχει πρόβλημα σχεδιασμού σε ένα σετ δίσκο πλατώ που δίνει, με αποτέλεσμα μετά από κάποια χιλιόμετρα, να βρίσκει το κέντρο του δίσκου στις βίδες του βολάν. Το πάθαμε στην Laguna II 1.8 που έχουμε στην οικογένεια. Στείλαμε φωτογραφίες του γνήσιου δίσκου σε σχέση με τον δικό τους, αριθμό πλαισίου και πήραμε απάντηση ότι όντως υπάρχει θέμα. Βάλαμε τελικά το γνήσιο σετ (με την ανάλογη τιμή) και ησυχάσαμε...

Και όσο αφορά τις εξυπνάδες της προηγούμενης σελίδας, άστους να λένε. Η Laguna μας έχει 486+ χιλ. Km χωρίς προβλήματα. Τα τελευταία 310 χιλ. με υγραέριο. Και είχαμε και Ιάπωνες και Γερμανούς και Ιταλούς τα προηγούμενα χρόνια. Σωστή συντήρηση να γίνεται. Το περπάτημα πάντως της Laguna δεν παίζεται. Το συγκρίνω άνετα με την 5άρα που κυκλοφορούσαμε πριν...

renault twingo 2010

6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Μπας και το έχει βάλει ανάποδα;

μπορει δεν ξερεις , αυτος ηταν πιο ασχετος κ απο μενα

7 ώρες πριν, tsipakis είπε

για δισκο πλατο 250 που λες εδωσες ειναι ΛΙΓΑ 

λες λιγα του εδωσα , τωρα που το λες κατσε να του δωσω κ αλλα , να του αγορασω κ ενα δωρο για το καλο που μου εκανε

Πήρα τηλέφωνο αντιπροσωπους της LUK και μου είπαν πρώτα από όλα , είναι  απαράδεκτος με την συμπεριφορά του , μου λένε υπάρχει εγγύηση και μπορεί να υπάρχει αστοχία υλικού , μπορεί να συμβεί , αυτό δεν είναι απάντηση δουλεύω 20 χρονιά και δεν παθαίνουν τίποτα.

Μου είπαν ότι είναι αναγκασμένος να το βγάλει να το στείλει στην LUK να δουν εάν είναι ελαττωματικός , δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ένας δίσκος σε 400 χιλιόμετρα , η κάτι έχει κάνει λάθος ο τεχνικός η είναι ελαττωματικος και εγώ πληρώνω  μόνο εργασία.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ,είναι πολύ μικρός και χαλάνε εύκολα , η ξέρεις φίλε φεύγουν από το συνεργείο και ένας παππούς δεν ήξερε να βάλει ταχύτητα η το οδηγάει γυναίκα η το έχει ένας εξωγήινος και στον αρη δεν έχουν συμπλέκτη.

Ήταν άσχετος δεν ήξερε την δουλειά κ το μόνο που χρειάζεται σε αυτά τα συνεργεία κράξιμο , η για να γίνουν καλύτεροι και να λένε στο κοσμάκη την αλήθεια , ότι δεν γνωρίζω φίλε να το φτιάξω πήγαινε το σε άλλο συνεργείο η να αλλάξουν επάγγελμα , γιατί τεχνικός δεν ειναι το να αλλάζεις λάδια και φίλτρα MONO. 

Εγω εχασα 250 ευρω , χαλαλι του , μου ειπε εχει και παιδια , εαν και οταν κλεβεις παντα γυριζει ειναι ηθικο διδαγμα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/12/2019 στις 1:39 ΠΜ, tsipakis είπε

για δισκο πλατο 250 που λες εδωσες ειναι ΛΙΓΑ 

Μια νορμαλ τιμή είναι για ένα αυτοκίνητο μικρής ή μεσαίας κατηγορίας. Εγώ σετ συμπλέκτη τσιμούχα στροφάλου, βαλβολίνες είχα δώσει 300€.

Επεξ/σία από 1988panos2171
  • Like 1
Δημοσ.

Λύθηκε το ζήτημα,  έχανε λάδι από το χωνάκι του πρισντιρεκ το οποίο πήγαινε στο δίσκο.  Οπότε μάθημα, θα πηγαίνετε σε συνεργείο πού γνωρίζει να φτιάχνει την μάρκα τού αυτοκινήτου σας. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, staurosss είπε

Λύθηκε το ζήτημα,  έχανε λάδι από το χωνάκι του πρισντιρεκ το οποίο πήγαινε στο δίσκο.  Οπότε μάθημα, θα πηγαίνετε σε συνεργείο πού γνωρίζει να φτιάχνει την μάρκα τού αυτοκινήτου σας. 

τα γενικα συνεργεια αναλαμβανουν ολα τα αυτοκινητα 

δεν ειχες και κανα εξωτικο αμαξι που θελει τον εξωτικο μαστορα 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...