Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγαινα σε ενα συνεργειο εδω και 3 χρονια , μονο για αλλαγη λαδιων τιποτα το τρομερο. Χρειαστηκε στο ένα αυτοκινητο να κανω αλλαγη δισκο πλατο , οποτε προτιμησα να παω ο @!@$@#! σε αυτο το συνεργειο , μετα απο λιγοτερο και απο 400χιλ κατι δεν πηγαινε καλα παλι , οποτε το πηγα στο ιδιο συνεργειο και μου ειπε ξανα δισκο πλατο του λεω ρε φιλε ειναι δυνατον σε 400χιλ ξανα δισκο πλατο , μου λεει πατατε πολυ το συμπλεκτη και ο δισκος δεν αντεχει , πηρα τηλεφωνο σε διαφορα συνεργεια και αντιπροσωπειες Renault και το πηγα να το δουν , κ οταν ειδαν το λαδι απο κατω απο το σασμαν μου ειπαν ξεκαθαρα ο @#$#@ τεχνικος δεν αλλαξε τις τσιμουχες και περασε το λαδι στο δισκο , οποτε τωρα θα τα ξανα πληρωσω και περισσοτερα σε 1 μηνα , τι θα κανατε στην θεση μου?

Μόλις τώρα, staurosss είπε

Πηγαινα σε ενα συνεργειο εδω και 3 χρονια , μονο για αλλαγη λαδιων τιποτα το τρομερο. Χρειαστηκε στο ένα αυτοκινητο να κανω αλλαγη δισκο πλατο , οποτε προτιμησα να παω ο @!@$@#! σε αυτο το συνεργειο , μετα απο λιγοτερο και απο 400χιλ κατι δεν πηγαινε καλα παλι , οποτε το πηγα στο ιδιο συνεργειο και μου ειπε ξανα δισκο πλατο του λεω ρε φιλε ειναι δυνατον σε 400χιλ ξανα δισκο πλατο , μου λεει πατατε πολυ το συμπλεκτη και ο δισκος δεν αντεχει , πηρα τηλεφωνο σε διαφορα συνεργεια και αντιπροσωπειες Renault και το πηγα να το δουν , κ οταν ειδαν το λαδι απο κατω απο το σασμαν μου ειπαν ξεκαθαρα ο @#$#@ τεχνικος δεν αλλαξε τις τσιμουχες και περασε το λαδι στο δισκο , οποτε τωρα θα τα ξανα πληρωσω και περισσοτερα σε 1 μηνα , τι θα κανατε στην θεση μου?

δεν δεχετε οτι ειναι δικο του λαθος και πρωτα απο ολα δεν γνωριζει ειναι ασχετος απο Renault και πιθανον δεν γνωριζει περα απο το να αλλαζει λαδια και φιλτρα , δεχεται να πληρωσει μονο εαν εχει σπασει ο δισκος , μπουρδες . Δυστυχως αυτο γινεται οταν εχεις εμπιστοσυνη σε εναν ασχετο το αυτοκινητο που εχεις για την καθημερινοτητα σου και μπορει να προκαλεσει χειροτερη ζημια η ακομα και για την  ζωη σου , που μπορει να πας ενα ταξιδι και να εχει #$#@$#@ ο τεχνικος

Δημοσ.

Κάτι δεν μας λες σωστά ή δεν σου λένε σωστά. 

Πρώτον, δεν μας περιγράφεις ούτε τι δεν πήγαινε αρχικά καλά ούτε μετέπειτα.

Δεύτερον, δεν γίνεται να περάσει λάδι στον δίσκο είτε από τσιμούχα στροφάλου είτε (βαλβολινη) από τσιμούχες ημιαξονίων. Αυτά δεν είναι "υποχρεωμένος" να στα αλλάξει στην αλλαγή συμπλέκτη.

Άρα:
Ή χάνεις από κάπου λάδια (όχι από τσιμούχα) και  τα λάδια πέφτουν πάνω στο δίσκο
Ή έχεις υδραυλικό ρουλεμάν συμπλέκτη και χάνεις υγρά συμπλέκτη(υγρά φρένων).

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

δισκο πλατο πατιναρε και πατιναρει

35 λεπτά πριν, giannos13 είπε

Κάτι δεν μας λες σωστά ή δεν σου λένε σωστά. 

Πρώτον, δεν μας περιγράφεις ούτε τι δεν πήγαινε αρχικά καλά ούτε μετέπειτα.

Δεύτερον, δεν γίνεται να περάσει λάδι στον δίσκο είτε από τσιμούχα στροφάλου είτε (βαλβολινη) από τσιμούχες ημιαξονίων. Αυτά δεν είναι "υποχρεωμένος" να στα αλλάξει στην αλλαγή συμπλέκτη.

Άρα:
Ή χάνεις από κάπου λάδια (όχι από τσιμούχα) και  τα λάδια πέφτουν πάνω στο δίσκο
Ή έχεις υδραυλικό ρουλεμάν συμπλέκτη και χάνεις υγρά συμπλέκτη(υγρά φρένων).

πατιναρε το αυτοκινητο οποτε εκανα αλλαγη δισκο πλατο , και μετα απο 400χιλ παλι πατιναρει

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

Το υδραυλικο κυλινδρακι (αν εχεις) το αλλαξες??????

δεν γνωριζω πραγματικα ειμαι ασχετος , το μονο που ξερω οτι αλλαξα δισκο πλατο και σε 400 χιλιομετρα μου ειπε ξανα θελω δισκο πλατο , ειδα λαδι να σταζει λαδι κατω στο σασμαν και η αντιπροσωπεια μου ειπε οτι παει λαδι στο δισκο αυτο μονο ξερω

μου ειπαν οτι πρεπει να ανοιξει το σασμαν και να δουν απο που τρεχει το λαδι γιατι δεν εχει νοημα να αλλαξουν παλι δισκο πλατο γιατι παλι θα παει λαδι

Δημοσ.

Σίγουρα είναι λάδι? Σίγουρα πέφτει πάνω στο δίσκο?

Ό,τι και να πούμε, πρέπει να το δει ένας μηχανικός. Δεν χρειάζεται να είναι μηχανικός της αντιπροσωπείας ούτε να φτιάχνει πυραύλους.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραια , δεν ξερει κανενας το καταλαβαινω αυτο. Εγω πριν 1 μηνα εδωσα 250 ευρω για αλλαγη δισκο πλατο και δεν το εφτιαξε σωστα , θα το ξανα ανοιξουν παλι και μου ειπαν οτι σιγουρα παλι θα αλλαξουν δισκο πλατο παλι θα πληρωσω γιατι ο τεχνικος δεν δεχεται οτι ειναι δικο του λαθος , εγω τι πρεπει να κανω να πληρωνω καθε μηνα?

Επεξ/σία από staurosss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, staurosss είπε

εγω λεω να μου δωσεις το δικο σου

Δεν το δίνω γιατί είναι Ιάπωνας και δεν παθαίνει ποτέ τιποτα

Παρόλα αυτά, αν βγάλεις άκρη, καλό θα είναι να το πουλήσεις και να αγοράσεις άλλο αυτοκίνητο. 

Τόσα άνοιξε, κλείσε και πολλά χέρια όταν βάζει ο μηχανικός δεν ειναι καλό.... 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρες ενα σωστο μηχανικο να σου φτιαξει το αμαξι και εισαι μια χαρα. Αν σου αρεσει το αυτοκινητο σου δεν υπαρχει κανενας λογος να το δωσεις.  Αν εισαι Αθηνα ξερω εξειδικευμενο renault στα νοτια.. Renault kangoo απο το 2006 που αγοραστηκε, ως τωρα, εκει στον ιδιο.. Ποτε κανενα προβλημα απο το μηχανικο. Ξερω οτι αφου θα βγω ως το επομενο service δεν θα εχω καποιο θεμα.. εκτος απροοπτου παντα.. π.χ. πολλαπλασιαστης στις 166 χιλιαδες.. δεν μπορεις να το μαντεψεις ποτε θα χαλασει

Επεξ/σία από nick#18
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα τη μεγαλυτερη ζημια μου την εχει κανει κανει εξουσιοδοτημενο συνεργειο renault με τα επισημα και τις τιμες στο θεο - μου κοπηκε η καδενα μια βδομαδα μετα απο γενικο service 1000 ευρω κοστους . Απο τοτε ο κινητηρας παει περιπατο και αμα βλεπω υφακι εχω φυγει απο τετοιους χαμενους "μαστορες" . Επισης και της rover/bmw/μινι τετοιους αλητες δεν ειχα ξαναδει - το πηρα και εφυγα - ειχαν ξεκουμπώσει ανεμιστηρα στο ψυγειο να μη δουλευει  .Το μαθημα ειναι ποτε τυφλη εμπιστοσυνη σε κανενα και μακρια απο  βρωμερα επισημα service - που εχουν βγαλει και φημη. Θα προτιμουσα χιλιες φορες ενα καινουργιο με επισημη εγγυηση ισως παω σε κανενα kia  .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, staurosss είπε

δεν δεχετε οτι ειναι δικο του λαθος και πρωτα απο ολα δεν γνωριζει ειναι ασχετος απο Renault και πιθανον δεν γνωριζει περα απο το να αλλαζει λαδια και φιλτρα , δεχεται να πληρωσει μονο εαν εχει σπασει ο δισκος , μπουρδες . Δυστυχως αυτο γινεται οταν εχεις εμπιστοσυνη σε εναν ασχετο το αυτοκινητο που εχεις για την καθημερινοτητα σου και μπορει να προκαλεσει χειροτερη ζημια η ακομα και για την  ζωη σου , που μπορει να πας ενα ταξιδι και να εχει #$#@$#@ ο τεχνικος

Όταν τον άλλαξες μετά τι παρατήρησες ξανά να πατινάρει;

Σε εμένα έτυχε σε ιαπωνικο Honda άλλαξα συμπλέκτη , 2 τρομπάκια , λάδια κιβωτιου και ξαφνικα αφου το έστρωνα σε μια φάση δεν έπαιρνε ταχύτητες, είχα 420.000 χιλιόμετρα.

Πάμε λύνουμε σασμάν και βλέπουμε να εχει σπάσει το χτένι του συμπλέκτη , μου είπε αστοχία υλικού καθώς μου είχε ξανα αλλάξει συμπλέκτη για και έκανα 200.000

Τα πλήρωσε το μαγαζι ανταλλακτικων τα έξοδα.

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, meletis_m είπε

Όταν τον άλλαξες μετά τι παρατήρησες ξανά να πατινάρει;

Σε εμένα έτυχε σε ιαπωνικο Honda άλλαξα συμπλέκτη , 2 τρομπάκια , λάδια κιβωτιου και ξαφνικα αφου το έστρωνα σε μια φάση δεν έπαιρνε ταχύτητες, είχα 420.000 χιλιόμετρα.

Πάμε λύνουμε σασμάν και βλέπουμε να εχει σπάσει το χτένι του συμπλέκτη , μου είπε αστοχία υλικού καθώς μου είχε ξανα αλλάξει συμπλέκτη για και έκανα 200.000

Τα πλήρωσε το μαγαζι ανταλλακτικων τα έξοδα.

ναι απο την 1 εβδομαδα , αλλα λεω μηπως θελει λιγο στρωσιμο , εκανα  400 χιλιομετρα αλλα οταν ζεστενοταν γινοταν χειροτερο . Δεν δεχεται οτι ειναι αστοχια υλικου και ριχνει ολο το φταιξιμο σε εμενα , λεει ο δισκος luk το χρησιμοποιει 20 χρονια και δεν ειχε ποτε προβλημα . Μου ειπε οτι παταω πολυ το συμπλεκτη και το χαλασα και του ειπα γινεται σε 400 χιλιομετρα ειναι δυνατον , μπουρδες ολκης , αστα φιλε μου , 250 ευρω τα κλαιω και τωρα οπως το βλεπω θα πληρωσω περισσοτερα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, staurosss είπε

ναι απο την 1 εβδομαδα , αλλα λεω μηπως θελει λιγο στρωσιμο , εκανα  400 χιλιομετρα αλλα οταν ζεστενοταν γινοταν χειροτερο . Δεν δεχεται οτι ειναι αστοχια υλικου και ριχνει ολο το φταιξιμο σε εμενα , λεει ο δισκος luk το χρησιμοποιει 20 χρονια και δεν ειχε ποτε προβλημα . Μου ειπε οτι παταω πολυ το συμπλεκτη και το χαλασα και του ειπα γινεται σε 400 χιλιομετρα ειναι δυνατον , μπουρδες ολκης , αστα φιλε μου , 250 ευρω τα κλαιω και τωρα οπως το βλεπω θα πληρωσω περισσοτερα.

3 αυτοκίνητα έχουν περάσει απο τα χέρια μου στην 25χρονη καριέρα μου. Ποτέ δεν έχω ακούσει τέτοιο πράγμα.  Και μεταξύ μας απο το πρωί μέχρι το βράδυ να το κακομεταχειρίζεσαι 400χλμ θα τα βγάλει. Αν υπάρχει ένα πράγμα που απεχθάνομαι είναι η αμάθεια. Και ναί και οι μηχανικοί διαθέτουν και απο αυτήν.Προφανώς φαντάζομαι κάποια λεπτομέρεια υπήρχε στην τοποθέτηση που τύπος δεν γνώριζε. Δυστυχώς θα πρέπει να αποταθείς σε κάποιο άλλο μηχανικό γνώστη του αυτοκινήτου σου. Επειδή τέτοια ανταλλακτικά θεωρούνται αναλώσιμα δύσκολα μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ήταν δική σου υπαιτιότητα. Πάντα κάνουν τους κινέζους αν είναι να μεταφέρουν την ευθύνη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...