Προς το περιεχόμενο

DXRACER formula f08-nr / COUGAR armor s royal chairs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. είμαι μεταξύ των 2 καρεκλών του τίτλου. κοστίζουν γύρω στα 210-220€. είναι η πρώτη φορά που αγοράζω τέτοια καρέκλα. κάθομαι στον υπολογιστή συνολικά περίπου 6-8 ώρες την ημέρα. ποιά θα μου προτείνατε και γιατί; προσωπικά μου αρέσει πολύ το σχέδιο στην cougar αλλά έχω διαβάσει καλά σχόλια γενικά για τις dxracer.

Δημοσ.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Εγώ σε καρέκλα gaming το καλοκαίρι δεν μπορώ να κάτσω (εκτός αν το aircon είναι στους 18). Οι καρέκλες αυτές είναι εντυπωσιακές και καταπληκτικές για άραγμα όμως εγώ δεν έχω δει πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου να κάθονται σωστά στο PC με αυτές. Πρέπει:

α. Να πατάνε καλά τα πόδια σου κάτω με τα γόνατα σε ορθή γωνία (μπορείς να πάρεις κάτι να βάζεις τα πόδια σου πάνω αν το γραφείο σου δεν ρυθμίζεται σε ύψος και δεν είσαι ψηλός).

β. Το κάθισμα να έχει το κατάλληλο μέγεθος ώστε να τελειώνει ακριβώς εκεί που το γόνατο σου κάνει την γωνία και ταυτόχρονα να πιάνει την πλάτη σου.

γ. Το χέρι σου πρέπει να είναι και αυτό ορθή γωνία και να είναι αρκετά ψηλά ώστε να μην σέρνεται πάνω στο γραφείο γιατί υπάρχουν πολύ ευαίσθητα νέυρα. Πρέπει δηλαδή να είσαι πιο ψηλά σε σχέση με την θέση που βλέπεις να κάθονται οι περισσότεροι.

δ. Να πιάνει σωστά τουλάχιστον το κάτω μέρος της πλάτης σου και ιδανικά να ακολουθεί την σπονδυλική σου στήλη.

Όλοι οι άνθρωποι που έχω δει κάθονται λάθος, ακόμα και οι οθόνες δεν πάνε αρκετά ψηλά ώστε να υποστηρίξουν την σωστή θέση. Η γνώμη μου είναι να δεις καμιά 30αριά video στο youtube να καταλάβεις ποια είναι η σωστή θέση και μετά να να δοκιμάσεις καρέκλες μέχρι να βρεις μία που να σου επιτρέπει να κάθεσαι σωστά ( και να μην πεθαίνεις από την ζέστη το καλοκαίρι). Βέβαια όπως σου είπα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, πολλοί μπορεί να προτιμούν την εμφάνιση και να μην τους νοιάζει αν θα πάθουν καρπιαίο στα 50 τους. Αν καταλήξεις ότι θέλεις όντως DXRacer κλπ ( το μεγαλύτερο brand σε τέτοιου είδους καρέκλες) τουλάχιστον μπες στο site τους και δες την σελίδα που σου εξηγεί πιο μέγεθος θέλεις, αν πάρεις λάθος μέγεθος θα είναι κατά την γνώμη μου τραγικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...