bilisios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι για αγορά In-Ear bluetooth ακουστικών. Στο Gearbest αυτή την στιγμή έχει προσφορά τα Redmi AirDots στα 17$ και τα Airdots Pro 2 στα 55$. Θέλω να ρωτήσω, είναι τόσο καλύτερα τα pro 2 ώστε να δικαιολογείται η διαφορά στην τιμή; Επίσης επειδή θα τα πάρω από έξω υπάρχει μήπως καμία καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα; Κινητό έχω το Note7 και γιαυτό έψαξα για xiaomi πρώτα. Αυτό που με ενδιαφέρει κύριος είναι η ποιότητα στην μουσική και επειδή έχω μπόλικο μούσι και αυτό που αντιμετωπίζω συχνά στα bluetooth είναι να μην με ακούει ο άλλος, θέλω να είναι και εκεί καλά. 1
panossar95 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις σήμερα παρέλαβα τα Redmi Airdots. Για 20 ευρώ σπέρνουν Καθαρός ήχος, δυνατό μπάσο, εύκολο λινκ με τις συσκευές Σε ομιλία δεν τα έχω δοκιμάσει. Τα έχω βάλει σε Xiaomi κινητό και σε Lg Smart TV και ήδη νιώθω όμορφα που τα αγόρασα. Δεν είμαι και πολύ απαιτητικός ως προς τον ήχο, αλλά είναι αρκετά ποιοτικά. Μην σκεφτείς ότι επειδή είναι φθηνά είναι μάπα. Ούτε καν. Είναι αρκετά καλά. Για τα άλλα δεν έχω εικόνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα