Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, logistoulis είπε

+1 και από μένα για αυτούς τους τίτλους βάζω και Witcher 3 μέσα

Μονο που το Witcher 3 δεν κυκλοφορησε το 2017 αλλα το 2015 :)

25 λεπτά πριν, tonkpils είπε

1998

??

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tonkpils είπε

1998

Half Life

Unreal

Grim Fandago

Commandos

Thief The Dark Project

StarCraft

Παραπήγες πίσω εσύ.😁 Και για μένα το 98 είναι η κορυφαία χρονιά γιατί τότε άρχισα σοβαρά το pc gaming. Άλλα μιλάμε για την τελευταία δεκαετία.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μονο που το Witcher 3 δεν κυκλοφορησε το 2017 αλλα το 2015 :)

??

ναι μπερδεψα αυτό που ήθελα να πω, το 17 πάντως ήταν μάλλον η καλύτερη χρονιά και για μένα 

Δημοσ.

Μακράν η καλύτερη χρόνια το 2013 για εμένα:

crysis 3

tomb raider 

assassins greed black flag

metro last light 

bioshock infinite 

call of Juarez gunslinger 

gta v

• Like 1
Δημοσ.

Κάπως εναλλάξ πάνε για μένα οι χρονιές.

2011 - Δυνατή χρονιά με skyrim, dark souls, batman, uncharted 3 και portal 2.

2012 - Ψιλοαδύναμη χρονιά με τα μόνα που ξεχωρίζω να είναι The Walking Dead και Journey

2013 - Ίσως η πιο δυνατή (και η χρονιά με το μεγαλύτερο προσωπικό λιώσιμο :P) με Tomb Raider, Gow, Bioshock Infinite, The Last of Us, GTA και launch νέων κονσολών.

2014 - Ίσως η πιο αδύναμη χρονιά της 10ετίας. Προσωπικά δεν μου έμεινε τίποτα.

2015 - Witcher 3, Life is Strange και Ori my top picks.

2016 - Ψιλοαδιάφορη χρονιά με τα μόνα που να μου έμειναν να είναι τα Uncharted 4 και Inside.

2017 - Σίγουρα από τις πιο δυνατές με Horizon Zero Dawn, Zelda BOTW και το πολυαγαπημένο Hellblade.

2018 - Εδώ χαλάει το εναλλάξ και πάμε σερί δυνατά με God of War, Red Dead Redemption 2, A Way out, Detroit και Spiderman.

2019 - Προσωπικά ξεχωρίζω A Plague Tale και Star Wars. Τα υπόλοιπα δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση αν και θέλω οπωσδήποτε να παίξω και Death Stranding.

Star Wars - Episode 9 - 'Star Wars'

Το 2020 όμως ίσως μάλλον δείχνει να είναι με διαφορά η καλύτερη της 10ετίας, με Ori, FF VII Remake, Avengers, Cyberpunk 2077, Dying Light 2, The Last of Us Part 2, Ghosts of Tsushima, Halo Infinite. Άντε να βγάλεις GOTY εδώ...

• Like 4
Δημοσ.

εγω ρε γκαις εχω παιξει τα παντα,rdr 2,god of war 4,witcher 3,bioshock,half life 2,mass effect 2,last of us..... και δεν συμμαζευεται,δεκαρια ολα

το μονο παιχνιδι ομως που με εκανε να νιωθω οπως οταν ημουν μικρος ηταν το zelda breath of the wild και το επαιξα μαλιστα και στο wii u!!!!!

Δημοσ.
Στις 30/11/2019 στις 7:47 ΜΜ, JTRGamer είπε

2011 

Uncharted 3 

Crysis 2

Skyrim

Portal 2

The Witcher 2

La noire

The Legends of Zelda's

Deus ex: Human Revolution

Και σχεδόν τα μισά games που ποσταρει σε αυτό το site

https://www.eurogamer.net/articles/2011-12-20-eurogamer-readers-top-50-games-of-2011-article

Και μονο το skyrim  αρκει για να κερδισει το 2011

• Like 2
Δημοσ.

Ειμαι μεταξυ '15 (τα ειπε ο @ilos) και '18 για rdr2/GoW.

Μιας και ξεκινησα ξανα GoW ng+ και αναμενω rdr2 στο steam θα πω το '18 οποτε εχουμε:

2018:

- God of War

- Red Dead Redemption 2

- Monster Hunter World

- Dead Cells

- Assassin's Creed Odyssey

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ADHD είπε

Ειμαι μεταξυ '15 (τα ειπε ο @ilos) και '18 για rdr2/GoW.

Μιας και ξεκινησα ξανα GoW ng+ και αναμενω rdr2 στο steam θα πω το '18 οποτε εχουμε:

2018:

- God of War

- Red Dead Redemption 2

- Monster Hunter World

- Dead Cells

- Assassin's Creed Odyssey

Ti διαφορές έχει το gow ng+ πλην των νέων armor sets και μερικά repainted mobs? Από περιέργεια ρωτάω.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Ti διαφορές έχει το gow ng+ πλην των νέων armor sets και μερικά repainted mods? Από περιέργεια ρωτάω.

Μερικοι εχθροι εχουν νεα animations (και attacks ισως δεν ξερω), βρισκω κατι καινούργια mats/gear κοκκινα και γενικα το παιχνιδι σε give me a challenge ειναι πολυ πιο δύσκολο απο οσο το θυμομουν. Ακομα στην αρχη ειμαι οποτε δεν εχω δει και πολλα για να σου πω σιγουρα.

//offtopic

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ότι έχει γραφτεί για το 2011 + τότε έγινε το official release στο Minecraft και άλλα αγαπημένα όπως το Terraria και binding of Isaac. Επίσης το dark souls  με την επιτυχία του έφερε ένα καινούργιο είδος παιχνιδιών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...