Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , ψάχνω την καλύτερη επιλογή μέχρι 120 ευρό

για την μητέρα μου ( 60+ ετών , οπότε να είναι όσο πιο  απλό στη χρήση )

Χρήση : facebook , Viber , browsing , φωτογραφίες.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, pavlos0160 είπε

Xiaomi Redmi 8 4GB/64GB απο 150 στα 110 ευρω απο gearbest προσφορα crazy sunday...

Έχεις κάποιο link? Και στο σκρουτζ 120 το βλέπω , από εγγύηση ξέρουμε τι παίζει ?

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sacurtele είπε

Έχεις κάποιο link? Και στο σκρουτζ 120 το βλέπω , από εγγύηση ξέρουμε τι παίζει ?

Ευχαριστώ

Ένα μέλος στο forum που είναι ψαγμενο , λέει πως στο www.foxbox.gr η xaiomi δίνει εγγύηση επίσημη αντιπροσωπείας 2 χρονια , γιατί τα υπόλοιπα μαγαζιά δεν δίνουν , ρίξε ένα τηλέφωνο να σου πουν τι παίζει ,επίσης έριξα μια ματιά τώρα , είδα πως έχουν προσφορά στα 129 ευρω xaiomi 😎

Επεξ/σία από ss13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/11/2019 στις 2:57 ΜΜ, Sacurtele είπε

Καλησπέρα , ψάχνω την καλύτερη επιλογή μέχρι 120 ευρό

για την μητέρα μου ( 60+ ετών , οπότε να είναι όσο πιο  απλό στη χρήση )

Χρήση : facebook , Viber , browsing , φωτογραφίες.

Ευχαριστώ!

UMIDIGI A5 PRO 90 ευρω στο bangood.

Καθαρο android, πανεμορφο,στιβαρο με μεταλλικο πλαισιο , απλο  λειτουργικο και γρηγορο με θηκη και tempered glass τοποθετημενο.

Το πηρα για απλη χρηση ως μεσος χρηστης κι αρχισα να παιζω και παιχνιδια.

Θα ενθουσιαστει.

Επεξ/σία από christosx13
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ss13 είπε

Ένα μέλος στο forum που είναι ψαγμενο , λέει πως στο www.foxbox.gr η xaiomi δίνει εγγύηση επίσημη αντιπροσωπείας 2 χρονια , γιατί τα υπόλοιπα μαγαζιά δεν δίνουν , ρίξε ένα τηλέφωνο να σου πουν τι παίζει ,επίσης έριξα μια ματιά τώρα , είδα πως έχουν προσφορά στα 129 ευρω xaiomi 😎

1 ώρα πριν, christosx13 είπε

UMIDIGI A5 PRO 90 ευρω στο bangood.

Καθαρο android, πανεμορφο,στιβαρο με μεταλλικο πλαισιο , απλο  λειτουργικο και γρηγορο με θηκη και tempered glass τοποθετημενο.

Το πηρα για απλη χρηση ως μεσος χρηστης κι αρχισα να παιζω και παιχνιδια.

Θα ενθουσιαστει.

Σας ευχαριστώ , γενικά έχω κάποιες σκέψεις μήπως να πήγαινα σε κάτι samsung (δεν είναι VFM το ξερό) για το λόγο του ότι φαντάζομαι θα είναι πιο απλό και προσιτό για την ηλικία...

επίσης μήπως για την χρήση που το θέλω θα μπορούσα να βολευτώ και με κάτι κοντά στα 80 ευρό? 

μέχρι τώρα είναι με ένα vodafone κινητάκι 10ετήας  , φαντάζεστε.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Δες το Meizu όπως C9 Pro…..για να είμαι ειλικρινής για τους γονείς μου πήρα XIAOMI REDMI 7 & LG K40....το xiaomi το ευχαριστήθηκε ο πατέρας μου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PANPOL73 είπε

Δες το Meizu όπως C9 Pro…..για να είμαι ειλικρινής για τους γονείς μου πήρα XIAOMI REDMI 7 & LG K40....το xiaomi το ευχαριστήθηκε ο πατέρας μου.

Πόσο σου κόστισε? βγήκαν καλά? 

Δημοσ.

Όχι πάνω από εκατό ευρώ το καθένα. Το xiaomi το πήρα από τη wind το καλοκαίρι σε προσφορά, πιστεύω πως οι τιμες είναι ίδιες σε όλες τις αλυσίδες. Το lg "ξεχασμένο" σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στη Βέροια όπου ζω, γύρω στα 110€....Θα πρότεινα android one για λιγότερα ….."εικονίδια" που λέει ο πατέρας μου. Ηλικιωμένοι άνθρωποι, θέλουν καλή αυτονομία και εύκολο στη χρήση.....για μένα επιλογή xiaomi MiA2, nokia 2.2, Motorola one.

Οι ηλικιωμένοι δε νοιάζονται για επεξεργαστή ή αναβαθμίσεις. Αυτονομία, εύκολο στη χρήση και μεγάλες γραμματοσειρές....αν και στα εξήντα δεν είσαι ηλικιωμένος θα μου πεις.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, liakjim είπε

Στα ίδια λεφτά υπάρχει και αυτό. https://basket.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/204904-alcatel-3x-2019-jewelry-black-dual-sim#homepage-#tab2

Έχει καλές κριτικές στον τσιγγούνη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...