fcmykonos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω vdsl nova το οποιο συγχρονιζει στα 9998 / 99995 χωρις καμια αποσυνδεση. Ομως απο τη πρωτη ημερα ενεργοποιησης δεν εχω voip. Οταν μπαινω στο ρουτερ στη καρτελα voip αναφερει το νουμερο μου αλλα διπλα γραφει Unregistered. Εχει δηλωθει 7-8 φορες βλαβη στη nova, εχει ερθει τεχνικος, εχουμε αλλαξει εξοπλισμο, το εχουν δηλωσει στο it της nova (ο θεος να το κανει it), εχω λαβει μηνυμα οτι θα το κοιταξουν σε συνεργασια με τον οτε αλλα μεχρι και σημερα καμια ενημερωση/επιλυση. Εχει συμβει σε καποιον αλλον το ιδιο προβλημα? Υπαρχει λυση? Ευχαριστω Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από fcmykonos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα Οι καμπινες πιου παροχου ειναι; Κάποια ρύθμιση σε αυτό που εχει τη καμπίνα λογικά θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fcmykonos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Νομιζω η καμπινα ειναι του οτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Κάποιο θέμα ρύθμισης στη καμπίνα Στην πείζα με splitter έχεις δοκιμάσει μπας και έχεις τηλεφωνία απο την πρίζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα