Προς το περιεχόμενο

Xbox live ultimate 3μήνες/1ευρω(-97%)

Christos84#

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να καταλαβω επειδη ειμαι ασχετος. Με 1 ευρω το μηνα εχεις 100 παιχνιδια για να παιζεις στον υπολογιστη, ακομα και online; Μπορεις να  κανει ετησια συνδρομη με 12 ευρω; Δεν εχω λογαριασμο στο xbox game pass, ουτε κονσολα xbox.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 561
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Για να καταλαβω επειδη ειμαι ασχετος. Με 1 ευρω το μηνα εχεις 100 παιχνιδια για να παιζεις στον υπολογιστη, ακομα και online; Μπορεις να  κανει ετησια συνδρομη με 12 ευρω; Δεν εχω λογαριασμο στο xbox game pass, ουτε κονσολα xbox.

Και εγώ μόνο pc έχω, πριν λίγο την ενεργοποίησα ( κατέβασα την εφαρμογή Xbox για το pc που έχει, από εκεί έκανα την πληρωμή) 1 ευρώ για 3 μήνες ultimate. Κατεβάζεις οποίο παιχνίδι θες από τα 100 διαθέσιμα (μέχρι στιγμής μόνο το rise of the tomb raider έβαλα) οπότε για online δεν ξέρω. 

Απενεργοποίησα το automatic renewal για το subscription γιατί μετά σε χρεώνει 39 ευρώ 

Μπορείς να πάρεις τους 3 μήνες που έχει την προσφορά με 1 ευρώ τον μήνα εφόσον είναι καινούργιος λογαριασμός/xbox  αν θέλεις περισσότερο πρέπει να πάρεις Gold και το κάνεις Ultimate αυτόματα,αφού βέβαια κάνεις πρώτα λογαριασμό και πάρεις την gold συνδρομή,τα είπαν σε περασμένα post τα παιδιά σχετικά με τα κλειδιά και πόσο έχει τον χρόνο η συνδρομή.

Εφόσον έχεις λοιπόν Gold την μετατρέπει σε Ultimate με 1 ευρώ τον μήνα. 

Το έγραψα και στο άλλο θέμα, η φθηνότερη 12μηνη είναι απο Βραζιλία στα 29 ευρώ, οπότε μετά κουμπώνει και η ultimate.

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-brazil

• Thanks 1

2 hours ago, elpaso1 said:

Μακάρι να μπορούσαμε με 12.. Είναι 1 για 3 μίνες για να πάρεις μια γεύση!

ΟΚ...εγώ βιαστηκα κι αγόρασα την ultimate 1€ για 3 μήνες χωρίς να έχω άλλη συνδρομή ποτέ. Γενικά τί παίζει όμως; Αυτή είναι η καλύτερη προσφορά ever, να κάνω άλλο account κι να το εκμετάλλευτω, να πάρω κι εγώ από Βραζιλία 2 χρόνια πχ ή να μείνω με τους 3 μήνες και βλέπουμε; Βγάζουν γενικά προσφορές; Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η μετατροπή σε ultimate με 1€ θα ισχύει μέχρι Ιούνιο. Καλά είδα; Συγγνώμη αλλά είμαι τελείως έξω από τα νερά μου,τελευταία κονσόλα που ασχολήθηκα ήταν το ps2...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, Kostasallinone said:

Το έγραψα και στο άλλο θέμα, η φθηνότερη 12μηνη είναι απο Βραζιλία στα 29 ευρώ, οπότε μετά κουμπώνει και η ultimate.

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-brazil

Ναι αλλά δεν βάζεις warning.... Αν κάποιος αγοράσει και γίνει μλκ θα του επιστρέψεις τα λεφτά ?

5 minutes ago, klainmein said:

ΟΚ...εγώ βιαστηκα κι αγόρασα την ultimate 1€ για 3 μήνες χωρίς να έχω άλλη συνδρομή ποτέ. Γενικά τί παίζει όμως; Αυτή είναι η καλύτερη προσφορά ever, να κάνω άλλο account κι να το εκμετάλλευτω, να πάρω κι εγώ από Βραζιλία 2 χρόνια πχ ή να μείνω με τους 3 μήνες και βλέπουμε; Βγάζουν γενικά προσφορές; Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η μετατροπή σε ultimate με 1€ θα ισχύει μέχρι Ιούνιο. Καλά είδα; Συγγνώμη αλλά είμαι τελείως έξω από τα νερά μου,τελευταία κονσόλα που ασχολήθηκα ήταν το ps2...

Θα πρέπει να φαίνεται οτι παίζεις απο Βραζιλία δλδ θέλει vpn.. αγόρασε την EU εκδοσή με τα 42!

Επεξ/σία από VaggD
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, VaggD είπε

Ναι αλλά δεν βάζεις warning.... Άμα κάποιος αγοράσει και γίνει μλκ θα του επιστρέψεις τα λεφτά ?

Αν κάτι πάει στραβά το cdkeys σου επιστρέφει τα χρήματα. Το link γράφει ξεκάθαρα οτι είναι για περιοχή Βραζιλία!

Για να εξηγήσουμε η ενεργοποίηση απαιτεί μόνο μια φορά χρήση vpn. 
Βάζεις vpn σε χώρα Βραζιλία περνάς τον κωδικό και τέλος. Μετά παίζεις από Ελλάδα.

Επεξ/σία από Kostasallinone
  • Sad 1

Just now, Kostasallinone said:

Αν κάτι πάει στραβά το cdkeys σου επιστρέφει τα χρήματα. Το link γράφει ξεκάθαρα οτι είναι για περιοχή Βραζιλία!

Δεν το αντιλαμβάνονται όλοι αυτό, οι πλειοψηφία αγοράσαμε μια κονσόλα στα 99 και τώρα ψαχνόμαστε και ειδικά πάνω στην βιασύνη για να προλάβουμε...

• Like 1

2 ώρες πριν, ELMastas είπε

Μπορείς να πάρεις τους 3 μήνες που έχει την προσφορά με 1 ευρώ τον μήνα εφόσον είναι καινούργιος λογαριασμός/xbox  αν θέλεις περισσότερο πρέπει να πάρεις Gold και το κάνεις Ultimate αυτόματα,αφού βέβαια κάνεις πρώτα λογαριασμό και πάρεις την gold συνδρομή,τα είπαν σε περασμένα post τα παιδιά σχετικά με τα κλειδιά και πόσο έχει τον χρόνο η συνδρομή.

Εφόσον έχεις λοιπόν Gold την μετατρέπει σε Ultimate με 1 ευρώ τον μήνα. 

Τι εννοούμε καινούριος λογαριασμός? Εγω τον εχω κάποια χρόνια αλλά μόνο σε pc (δεν είχα ποτέ xbox) και εχω το απλό μηνιαίο pc gamepass χωρίς να εχω βάλει ποτέ ultimate είτε επι πληρωμή είτε trial.

Ρωτάω γιατί στο store μου εμφανίζει την προσφορά αλλά δεν το εχω προχωρήσει ακόμα περιμένοντας την κονσόλα και εχω ψιλομπερδευτεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω απλα μπηκα με αλλο email, και ολα κομπλε.

BTW , δεν αφηνει να πληρωσεις με balance για καποιο λογο και θελει cc

Επεξ/σία από nermain

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...